123makelaar trotse sponsor van het G-tennisteam van De Cromme Bal

Vorig jaar hebben we pakken gesponsord zodat het hele team er weer top uit ziet. Hieronder een verslag van de afgelopen tijd.

Na de Corona en de onzekerheid of we wel of niet of konden tennissen kunnen we gelukkig weer elke zaterdagochtend, vaste prik, trainen. De groep bestaat uit ongeveer twintig G-tennissers. Niet elke week kan iedereen aanwezig zijn, ze hebben nog wel eens andere afspraken. Bij elke training zijn er vijf Buddy’s aanwezig die de trainster helpen met de oefeningen.

De Buddy’s zijn allemaal vrijwilligers. Het zijn er ruim zestien in totaal die volgens schema komen helpen. Sommige zijn bij toeval Buddy geworden van horen zeggen, omdat we een superleuke enthousiaste groep mensen zijn. Er waren zelfs Buddy’s die zich al hadden aangemeld voordat de G-tennis bijna 9 jaar geleden is begonnen.

Families zijn ook vertegenwoordigd bij de G-tennis, als deelnemers, als Buddy of als ballenraper. Als er iemand jarig is wordt diegene toegezongen en er is altijd een traktatie. Kortom een gezellige en hechte groep. De trainster werd afgelopen maand 50 jaar en daar was zelfs een spandoek met een zak van 50 kadootjes voor geregeld.

Dit voorjaar was er ook verdriet. We hebben 2 mooie mensen verloren binnen de G-tennis groep. Daarbij hadden ze veel steun aan elkaar en werd het verdriet ook gedeeld.

Onze sponsor 123makelaar is ook een Buddy en heeft kortgeleden de hele G-tennis afdeling in het nieuw gestoken. We maken de blits en zien er prachtig uit. We zijn herkenbaar aanwezig als groep op elk toernooi en daar is iedereen trots op.

Op 22 oktober 2022 is het weer zover; ons eigen Open G-tennis Toernooi. Veel G-tennis verenigingen zijn aangeschreven en de inschrijvingen stromen binnen. We verwachten weer een geweldige dag met alleen maar winnaars en mooie “potten “tennis.

Wie weet heeft U ook zin om even langs te komen bij T.V De Cromme Bal in Krommenie.

Inschrijven voor de nieuwsbrief