Altijd eerlijk over de (on)mogelijkheden

Een huis moet een thuis zijn, een plek waar je gelukkig kunt leven en waar je trots op bent. Een woning kopen doe je niet dagelijks, is behoorlijk spannend en in een krappe woningmarkt zeker niet eenvoudig. Daarom helpen we je hier graag bij. Onze aankoopstrategie draait helemaal om jou, jouw wensen en jouw situatie, nu en in de toekomst. Alles voor het beste resultaat. Dat betekent vanzelfsprekend dat we altijd eerlijk zijn over de mogelijkheden én de onmogelijkheden.

Onze ervaren makelaars zetten alles op alles om tot een zorgeloze aankoop te komen. Wij adviseren bij de zoektocht naar jouw droomhuis. Dankzij ons grote netwerk weten wij als eerste wat er op de markt komt en wat past bij jouw behoeften. We doen altijd goed ons huiswerk zodat jij nooit voor vervelende verrassingen komt te staan. Tijdens de onderhandelingen komen we op voor jouw belangen en streven naar de meest gunstige koopsom en voorwaarden. Op ons kun je altijd rekenen.

1. kennismaken

Een woning kopen doe je niet dagelijks, is behoorlijk spannend en zeker niet eenvoudig. Daarom nemen we altijd uitgebreid de tijd om kennis te maken, te luisteren naar jouw verhaal en onze werkwijze uit te leggen. We stellen tijdens het gesprek vast wat jouw droomwoning is: in welke buurt, hoe veel kamers, met of zonder tuin? Natuurlijk bespreken we ook met welke maandlasten dit wensbeeld gepaard gaat. We zijn altijd eerlijk over de mogelijkheden én onmogelijkheden. 

2. bezichtigen

Na het vaststellen van jouw behoeften en budget, gaan wij doelgericht op zoek. Dankzij ons grote netwerk weten wij als eerste wat er op de markt komt. We houden je op de hoogte van het aanbod en zoeken actief mee naar woningen die bij jou passen. Is de potentiële droomwoning gevonden, dan regelen wij direct een bezichtiging. Vanzelfsprekend kijken we mee of de woning in het echt net zo goed voldoet als op papier. Onze ervaren makelaars weten precies waar ze op moeten letten.

3. onderzoek

Voordat je een bod uitbrengt op de woning, wil je over alle belangrijke informatie beschikken. We doen altijd goed ons huiswerk zodat jij nooit voor vervelende verrassingen komt te staan. Zo onderzoeken we alle bouwkundige en juridische documenten en letten daarbij op de allerkleinste details. Zijn er gebreken of beperkingen, of moeten er grote investeringen worden gedaan? We doen hiervan uitgebreid verslag en brengen een advies uit over de bieding. Op ons kun je altijd vertrouwen.

4. onderhandelen

Is het echt dé droomwoning en is alles in orde? Dan gaan wij voor je onderhandelen. We komen op voor jouw belangen en streven naar de gunstigste voorwaarden. We doen er alles aan om je droomhuis voor de beste prijs te kopen. Eenmaal gekocht, leggen we alle gegevens vast in een voorlopige koopakte. Nadat de definitieve akte getekend is, ontvang je de sleutels. Wij ontzorgen je van begin tot eind, zo doen we ook de allerlaatste inspectie voor de overdracht. Veel woonplezier!

ANDERE DIENSTEN

Inschrijven voor de nieuwsbrief