123ERAmakelaar goed
voor elkaar

123ERAmakelaar startte in 2009 op het voormalige Storkterrein in Amsterdam Noord. Oprichter Ramon Brouwer werd door de nieuwe eigenaar van het terrein toegevoegd aan het projectteam dat werkte aan de herontwikkeling. 123makelaar adviseerde over nieuwe invullingen, afwerkingsniveaus, huurprijzen en oplossingen voor fiscale vraagstukken. Ondanks de financiële crisis tekenden al snel de eerste huurders, waaronder Café-Restaurant Stork en een ROC. Het terrein groeide uit tot een succesvolle, creatieve hotspot. Net als de rest van Noord, bruist dit gebied en wordt het steeds populairder.

Ramon Brouwer

Oprichter, allround makelaar, taxateur
LEES MEER

Joep Bangert

Mede-eigenaar, allround BOG makelaar, taxateur
LEES MEER

Marloes van den Brink

Operations Manager
LEES MEER

Casper de Groot

KRMT
LEES MEER

Jolein Buijs

Binnendienstmedewerker, vastgoedadviseur
LEES MEER

Laura Schreuder

Binnendienstmedewerker
LEES MEER

Door de jaren heen is 123ERAmakelaar wegens voortdurende groei twee keer binnen het terrein verhuisd. Sinds 2013 zijn we gevestigd op het Gedempt Hamerkanaal 89, een kantoor waar het industriële en creatieve karakter van het terrein duidelijk terugkomt in het interieur. In 2013 startte ook de samenwerking met Joep Bangert, een bekende in de Amsterdamse makelaarswereld en nog altijd nauw betrokken als adviseur.

Hoewel 123ERAmakelaar een gewortelde en bekende speler is in Noord, beschikken onze gecertificeerde makelaars ook over jarenlange ervaring, een groot netwerk en uitgebreide marktkennis in andere delen en randgemeenten van de stad. We zijn een enthousiast team dat altijd kiest voor een persoonlijke aanpak. Omdat bij ons alles om jou draait, kun je altijd rekenen op maatwerk.

Het team

RAMON BROUWER
Oprichter, allround makelaar, taxateur

MARLOES VAN DEN BRINK
Directie-assistent, verantwoordelijk voor de personeelszaken en marketing

BIBI DEKKER
Binnendienst makelaardij

JOEP BANGERT
Mede-eigenaar, allround BOG makelaar, taxateur

CASPER DE GROOT
Kandidaat Makelaars BOG en wonen

HUYBERT TEUNISSEN
Kandidaat makelaar wonen en beleggingen

Inschrijven voor de nieuwsbrief