De persoonlijke aandacht die je verdient

Misschien verlang je naar meer rust en ruimte, of naar een bruisende buurt waar alles om de hoek is. Misschien is er gezinsuitbreiding op komst, of verlaten de kinderen het nest. Misschien ga je samenwonen, of scheiden jullie wegen. Wat de reden ook is om de huidige woning te verkopen, bij ons staan jouw behoeften op de eerste plek. Onze verkoopstrategie draait helemaal om jou, jouw wensen en jouw situatie, nu en in de toekomst. Wij geven je de persoonlijke aandacht die je verdient.

Onze ervaren makelaars zetten alles op alles om tot een zorgeloze verkoop te komen. Dat wil zeggen: verkopen voor de beste prijs, in zo min mogelijk tijd, en geheel zonder stress. Wij zorgen voor een perfecte presentatie van uw huis, plaatsing op Funda en maken een uniek verkoopactieplan. Natuurlijk regelen we de bezichtigingen en de onderhandelingen, en zorgen na de verkoop voor een goede afwikkeling. Wij houden je voortdurend op de hoogte. Zo weet je altijd waar je aan toe bent.

1. kennismaken

Een woning verkopen is niet niks. Het is een plek waar je veel herinneringen hebt gemaakt. We begrijpen heel goed dat daar emotie bij komt kijken. Daarom nemen we altijd uitgebreid de tijd om kennis te maken, te luisteren naar jouw verhaal en onze werkwijze uit te leggen. We bespreken onder andere waarom je gaat verhuizen, wanneer je de oplevering zou willen en wat je verdere behoeften zijn. Onze verkoopstrategie draait namelijk helemaal om jou, jouw wensen en jouw situatie.

2. Verkoopadvies en offerte

Is de kennismaking goed bevallen, dan is het tijd voor de volgende stap. We adviseren over de beste vraagprijs, die we uiteraard goed onderbouwen met data over de actuele marktsituatie en recente verkopen van vergelijkbare woningen in de omgeving. Daarnaast brengen we een offerte uit waarin de kosten voor onze diensten worden toegelicht. Als ERA-makelaar bieden we bovendien de ERA Servicewaarborg aan, zodat je altijd verzekerd bent van de beste dienstverlening.

3. Verkoopklaar maken

Offerte goedgekeurd? Dan maken wij een uniek verkoopactieplan en regelen alle belangrijke documenten zoals een meetrapport. Een stylist brengt advies uit over de optimale presentatie van de woning en je ontvangt de ERA BezoekWijzer, een boekje met tips om de woning aantrekkelijker te maken voor kijkers. We bieden ook standaard de ERA Garantie aan. Hierdoor krijgen kopers een jaar lang garantie op de installaties en inbouwapparatuur. Dit geeft vertrouwen en bevordert de verkoop.

4. Start verkoop

Hoog tijd voor de lancering! We promoten de woning via Funda, ERA.nl, onze eigen website, sociale mediakanalen en landelijke netwerk van ERA-makelaars. Vanzelfsprekend plaatsen we ook een tekoopbord. In overleg zetten we extra acties in zoals de ERA Open Huizen Route of extra promotie via die socials. Wij ontzorgen je van begin tot eind: van de bezichtigingen en de onderhandelingen tot het opstellen van de koopakte en de afronding bij de notaris.

Casper verkoopbord

5. VerkoCHT

JOUW VERKOOPWENSEN GECOMBINEERD MET ONZE AANPAK

Omdat we onze verkoopstrategie aanpassen aan jouw wensen, beslis jij welke middelen we gaan inzetten. Denk aan grote advertenties in tijdschriften, een plekje in onze verkoopbrochure, extra exposure op social media, wijkmailingen of een extra open huis. We kunnen ook 360-gradenfoto’s maken of zelfs een video van jouw woning. Als jouw voorkeur uitgaat naar een uitgebreide aanpak, staan we daar volledig achter. Maar als je het liever simpel houdt met alleen een bord in je raam of tuin, is dat voor ons ook prima.
Als ERA-makelaar hebben we trouwens een breed netwerk voor verkoop, we kunnen zelfs een speciale websitepagina maken voor jouw huis.

Ontdek uw Verkoopkansen met 123ERAmakelaar

Een vlotte verkoop van jouw woning hangt af van het aantal geïnteresseerde kopers. Hoe meer kopers, hoe groter de kans op aantrekkelijke biedingen. Bij 123ERAmakelaar begrijpen we dit als geen ander. Daarom hebben we de Koperscheck ontwikkeld, ontdek met de koperscheck hoeveel geïnteresseerden wij kennen voor jouw woning.

ANDERE DIENSTEN

Inschrijven voor de nieuwsbrief