Een goede huurder voor de lange termijn

Een huurder vinden in Amsterdam lijkt in theorie eenvoudig. De vraag is tenslotte vele malen groter dan het aanbod. Een goede én betrouwbare huurder vinden is in de praktijk echter een stuk lastiger. Daarnaast is er sprake van diverse wet- en regelgeving waar je rekening mee met houden. Denk aan huurbescherming, de Leegstandswet en tijdelijke huurovereenkomsten. Wij weten precies waar je op moet letten en voorkomen zo onwenselijke situaties. Zo ben je op de lange termijn beter af.

Onze ervaren makelaars zetten alles op alles om tot een zorgeloze verhuur te komen. Dat doen wij voor vrijesectorwoningen van zowel particuliere opdrachtgevers als professionele organisaties. Wij adviseren over een marktconforme huurprijs en zoeken een geschikte huurder. Deze wordt uiteraard grondig gescreend. Daarna bemiddelen we tussen beide partijen en stellen de huurovereenkomst op conform de meest actuele wet- en regelgeving. Zo ontzorgen we je tot het einde.

Werkwijze en selectieprocedure bij huurwoningen

Voorkomen van Woondiscriminatie bij Huuraanbiedingen

Ontdek onze zorgvuldige aanpak om discriminatie te voorkomen bij het aanbieden van huurwoningen, in lijn met de eisen van de Wet goed verhuurderschap.

ANDERE DIENSTEN

Inschrijven voor de nieuwsbrief