123 ERA makelaar

We zijn de enige ERA-makelaar in Amsterdam. Dit is een samenwerkingsverband van kwaliteitsmakelaars met ruim 240 vestigingen in Nederland. Zo bundelen wij onze krachten en kun jij vertrouwen op volledige service, de beste marketing en het grootste netwerk. Om met elke woning direct de juiste doelgroep aan te spreken, hanteren we een aantal labels. Zo maken we het zoekproces eenvoudiger.

Hieronder vind je een overzicht van de labels waarmee we werken. Deze labels worden weergegeven bij ons aanbod op ERA.nl en onze eigen website.

ERA EXCELLENT

Als je gaat voor gemak en geen zin of tijd hebt om te klussen, dan kies je voor een huis met het XLNT-label. Het klussen is namelijk al voor u gedaan door de vorige eigenaar. Een XLNT-huis verkeert in uitstekende staat van onderhoud: de apparatuur en het sanitair zijn doorgaans jonger dan tien jaar en er is sprake van een moderne wand- en vloerafwerking. Deze woning kan dus direct betrokken worden. Dat scheelt naast tijd en stress ook kosten.

ERA DUURZAAM

Bewust omgaan met energie is beter voor milieu én portemonnee. Een energiezuinig huis scheelt behoorlijk in de maandelijkse woonlasten. Woningen die weinig energie verbruiken en/of met duurzame materialen zijn gebouwd of verbouwd zijn dan ook erg populair. Daarom geven ERA-makelaars alle huizen met energielabels A++ tot en met B het label ERA Duurzaam mee. Dit energielabel wordt vanzelfsprekend altijd vooraf door de ERA-makelaar gecontroleerd.

ERA EXCLUSIEF

Sommige woningen zijn zo bijzonder dat ze extra aandacht verdienen. Zij krijgen van ons het label ERA Exclusief. Dit is het selecte aanbod van huizen die doorgaans twee tot drie keer meer waard zijn dan de gemiddelde waarde van de huizen in de plaats of omgeving. Maar de prijs alleen bepaalt natuurlijk niet of een huis dit label krijgt. Het kan ook zijn dat de architectuur, de ligging of de historie van een huis zo uniek is dat we met recht kunnen spreken van een exclusieve woning.

ERA Garantie

ERA Garantie: een goed gevoel
Na het kopen van een huis wil je niet voor onverwachte kosten komen te staan. Daarom bieden we standaard de ERA Garantie voor onze verkoopwoningen, die de verkoper desgewenst kan inzetten. Hiermee is de koper tot twaalf maanden na de overdracht beschermd tegen hoge kosten van reparaties aan gedekte installaties of inbouwapparatuur in de keuken. Dit geeft vertrouwen en bevordert de verkoop. Onze woningen worden aantoonbaar sneller en voor een betere prijs verkocht.

ERA Spotlight

Om jouw woning letterlijk in de spotlight te zetten is het mogelijk om een eigen pagina voor jouw woning te maken. De kopers kunnen hier nog veel meer informatie vinden, zo maken we jouw woning nog aantrekkelijker.

Inschrijven voor de nieuwsbrief