DE VOORDELEN VAN EEN ERAMAKELAAR

ERA Garantie: een goed gevoel

Na het kopen van een huis wil je niet voor onverwachte kosten komen te staan. Daarom bieden we standaard de ERA Garantie voor onze verkoopwoningen, die de verkoper desgewenst kan inzetten. Hiermee is de koper tot twaalf maanden na de overdracht beschermd tegen hoge kosten van reparaties aan gedekte installaties of inbouwapparatuur in de keuken. Dit geeft vertrouwen en bevordert de verkoop. Onze woningen worden aantoonbaar sneller en voor een betere prijs verkocht.

ERA Servicewaarborg

Bij 123ERAmakelaar doen we er alles aan om een uitstekende service te verlenen. Onze service omvat o.a. een realistische marktwaardeschatting, aantrekkelijke presentatie, effectieve promotie en gedegen screening van kopers. Als onderdeel van ERA bieden wij een unieke servicewaarborggarantie, waardoor u er zeker van kunt zijn dat deze service ook echt gegeven wordt.

Groot ERA netwerk, meer exposure,compleet geregeld

Dankzij ons uitgebreide ERA-netwerk krijgen jullie woningen de aandacht die ze verdienen, met potentiële kopers van overal in Nederland! Denkt u erover om de stad te verlaten en naar een andere regio te verhuizen? Laat dan de aankoop van uw nieuwe huis en de verkoop van uw huidige woning over aan een deskundig team van ERA-makelaars, actief door heel Nederland. U krijgt één makelaar in uw huidige woonplaats en één makelaar die voor u onderhandelt bij de aankoop van uw volgende thuis. Op die manier wordt u volledig ontlast.

ERA omwonenden mailing

Jullie buurtgenoten worden als eerste op de hoogte gebracht van nieuwe woningen in hun buurt. Want wie kent de buurt nu beter dan zij?

Eigen website voor woning

Om jouw woning goed onder de aandacht te brengen maken we een eigen website met alle informatie over de woning. Foto's , informatie over de omgeving, zonnewijzer en nog veel meer informatie zorgen ervoor dat jouw woning op een persoonlijke en aantrekkelijke manier wordt gepresenteerd.

meer exposure met open huizen route

Als ERAmakelaar hebben wij maar liefst 4 keer per jaar een open huizen route. Dus meer exposure voor uw woning. Daarnaast hebben we tijdens de open huizen route een waarde bepalingsweekend. Gedurende dit weekend kan men een afspraak maken voor een gratis waardebepaling van de woning, onze makelaars komen tijdens dit weekend langs voor een vrijblijvend gesprek.

Benieuwd geworden naar onze diensten? Ontvang vrijblijvend een gratis waardebepaling van je huis. Heb je verkoopplannen? Dan adviseren wij u graag over de vraagprijs en verkoopstrategie.

ERA LABELS

Om met elke woning direct de juiste doelgroep aan te spreken, hanteren we een aantal labels. Zo maken we het zoekproces eenvoudiger.

Hieronder vind je een overzicht van de labels waarmee we werken. Deze labels worden weergegeven bij ons aanbod op ERA.nl en onze eigen website.

ERA EXCELLENT

Als je gaat voor gemak en geen zin of tijd hebt om te klussen, dan kies je voor een huis met het XLNT-label. Het klussen is namelijk al voor u gedaan door de vorige eigenaar. Een XLNT-huis verkeert in uitstekende staat van onderhoud: de apparatuur en het sanitair zijn doorgaans jonger dan tien jaar en er is sprake van een moderne wand- en vloerafwerking. Deze woning kan dus direct betrokken worden. Dat scheelt naast tijd en stress ook kosten.

ERA DUURZAAM

Bewust omgaan met energie is beter voor milieu én portemonnee. Een energiezuinig huis scheelt behoorlijk in de maandelijkse woonlasten. Woningen die weinig energie verbruiken en/of met duurzame materialen zijn gebouwd of verbouwd zijn dan ook erg populair. Daarom geven ERA-makelaars alle huizen met energielabels A++ tot en met B het label ERA Duurzaam mee. Dit energielabel wordt vanzelfsprekend altijd vooraf door de ERA-makelaar gecontroleerd.

ERA EXCLUSIEF

Sommige woningen zijn zo bijzonder dat ze extra aandacht verdienen. Zij krijgen van ons het label ERA Exclusief. Dit is het selecte aanbod van huizen die doorgaans twee tot drie keer meer waard zijn dan de gemiddelde waarde van de huizen in de plaats of omgeving. Maar de prijs alleen bepaalt natuurlijk niet of een huis dit label krijgt. Het kan ook zijn dat de architectuur, de ligging of de historie van een huis zo uniek is dat we met recht kunnen spreken van een exclusieve woning.

Inschrijven voor de nieuwsbrief