AANKOOPBEGELEIDING

Op zoek naar jouw ideale woning in Amsterdam of Groot Amsterdam? In een tijd waarin het vinden van je droomhuis een uitdaging kan zijn, begrijpen wij als geen ander dat het kopen van een huis één van de grootste investeringen in het leven is. Het is belangrijk om precies te weten wat je koopt, niet alleen op korte termijn maar ook voor de toekomst. 

Online zijn er tal van mogelijkheden om woningen te zoeken en bezichtigingen te regelen, maar wat komt erbij kijken zodra je een woning vindt die perfect aansluit bij jouw wensen? Dat gevoel wanneer je die ene perfecte woning bekijkt, kan soms je oordeel vertroebelen. Daarom is het verstandig om een aankoopmakelaar in te schakelen die je goed adviseert. Zo ben je verzekerd van een realistische kijk op de situatie en advies op maat. Als jouw aankoopmakelaar in Amsterdam staan we klaar om je door dit proces te begeleiden. 

Ben je op zoek naar je droomhuis en kun je wel wat hulp gebruiken? Neem contact met ons op en wij staan voor je klaar.

Het zoeken naar een ideale woning start natuurlijk met een zoekvraag. Wij helpen u graag met het zoeken naar die specifieke woning. Daarbij adviseren wij u ook op lange termijn. Vaak ziet men bij het zoeken van een droomwoning het langetermijnperspectief over het hoofd. De woonbehoeften die je vandaag hebt zijn namelijk niet dezelfde als die over tien of twintig jaar.

Zoekvraag indienen
Bel gerust voor een aankoopadvies
Wij komen graag bij u langs!
123ERAmakelaar

Gedempt Hamerkanaal 89
1021 KP Amsterdam
Nederland

Begeleiding bij Huisaankoop: Ontdek Onze Service

Nieuwsgierig naar wat onze service voor aankoop inhoudt en kost? Tijdens ons persoonlijk gesprek nemen we ruim de tijd om alle details met u door te nemen.

Met een uitgebreide kennis van de woningmarkt in Amsterdam, zijn we in staat deze expertise volledig in te zetten ten behoeve van uw belangen! Dat betekent dat we de bouwkundige staat van elke woning kunnen beoordelen en, indien nodig, advies kunnen geven over onderhoud en mogelijke uitbouw en renovaties. We onderzoeken ook de omgevingsfactoren die zowel de huidige als toekomstige waarde van de woning kunnen beïnvloeden.

Kort samengevat: wij kijken naar alle zakelijke aspecten, zodat u zich volledig kunt concentreren op het gevoel dat de woning bij u oproept.

Een overzicht van onze diensten die we voor u uitvoeren:

  • Wensenbespreking & Zoekprofiel: Duidelijkheid creëren over je wensen en mogelijkheden.

  • Afspraken voor Bezichtigingen: Inplannen van bezichtigingen, soms heb je bij een bezichtiging met makelaar net een streepje voor.

  • Bezichtigingen: Samen bezichtigen en adviseren na eerste en/of tweede bezoek.

  • Juridische & Bouwkundige Analyse: Onderzoeken van alle bouwkundige, bestemmingstechnische en juridische aspecten.

  • Waardebepaling & Onderhandeling: Waardebepaling van het huis, we stellen een doelgericht bod op en voeren de onderhandelingen voor de aankoop.”

  • Koopakte & Uitleg: Controle, doorloop en ondertekening van de koopakte.

  • Administratieve afwikkeling van de koop: We helpen bij het kiezen van een notaris en regelen de bouwkundige keuring en taxatie. 

  • Termijnbeheer: We bewaken waarborg- en ontbindende termijnen en controleren de notarisafrekening en leveringsakte voor jou

  • Ondersteuning: We zijn beschikbaar voor vragen of advies gedurende het hele proces. We merken dat dit vaak nodig is.

  • Inspectie & Notarisbegeleiding: We begeleiden de inspectie op de leveringsdag, assisteren bij het tekenen van notariële documenten en na sleuteloverdracht kunt u natuurlijk altijd nog met vragen bij ons terecht.

Het is natuurlijk ook mogelijk om pas na bezichtigingen ons in te schakelen, zodat wij het vervolgtraject met u samen kunnen oppakken.

Inschrijven voor de nieuwsbrief