Deze verenigingen en stichtingen in de omgeving van Amsterdam kunnen op ons bouwen

Als Amsterdammers zijn we betrokken met Amsterdam. We ondersteunen daarom diverse verenigingen en stichtingen in de regio. Een paar voorbeelden:

Deze verenigingen en stichtingen in de omgeving van Amsterdam kunnen op ons bouwen

Zaalvoetbalvereniging AORC/Lebo Vastgoed en Stichting AORC-Lebo hebben verschillende maatschappelijke projecten in de achterstandswijken van Amsterdam. Zo organiseren ze bijvoorbeeld competities tussen basisscholen in de buurten West en Zuid, en zo geven ze straatvoetbaltrainingen in Nieuw-West.

Tennisvereniging De Cromme Bal

Deze ruim 600 leden tellende tennisvereniging is een begrip in de Zaanstreek en ver daarbuiten. Dit komt niet alleen door de gezellige toernooien en competities, maar ook omdat ze tennisles bieden aan mensen met een beperking. Wij zijn de trotse sponsor van de tennistenues voor de leden van het G-Team.

Vorig jaar hebben we pakken gesponsord zodat het hele team er weer top uit ziet. Hieronder een verslag van de afgelopen tijd.

F.U.N. Football Unlimited Netherlands

Wij zijn trotse donateur van de F.U.N. foundation. Deze foundation verbetert de kwaliteit van leven voor Gambiaanse jongeren. Dit doen ze door scholen en kleine klinieken te realiseren, maar ook door ze mogelijkheid te bieden om optimaal te sporten.

Stichting Opkikker

Stichting Opkikker biedt lichtpuntjes voor langdurig zieke kinderen. Deze stichting ondersteunen we daarom graag. Door bijvoorbeeld tekenboeken te sponsoren, proberen we graag wat extra kleur te geven aan de wereld van deze kinderen.

Voedseltuin IJplein

Ieder jaar doneren wij graag aan de Voedseltuin IJplein in Amsterdam-Noord. De Voedseltuin IJplein is een voedseltuin die op biologische wijze groente verbouwd en doneert aan de voedselbank en verschillende buurt-restaurants, omdat deze doorgaans veel te weinig verse groenten ontvangen. Wij dragen hier graag ons steentje aan bij.

Inschrijven voor de nieuwsbrief