Zwartendijk 9 – Egmond Aan Zee

MEER INFORMATIE

Uniek gelegen en luxe appartement met vrij uitzicht op de duinen en de kust!

Gelegen in het complex “Koloniehuis Zwartendijk”, een voormalig koloniehuis uit 1910. Koloniehuis Zwartendijk is gebouwd als kinder herstellings- en vakantiehuis, waarvoor de gelden destijds bijeen zijn gebracht door het “damescomite ter wille van het kind”, bijgestaan door talrijke plaatselijke comite’s.
Sinds 1985 was het gebouw in gebruik als gemeentehuis van Egmond.

Dit prachtige monumentale pand is in 2007 geheel gerenoveerd en verbouwd tot 12 luxe appartementen met een ondergrondse garage. Zwartendijk 9 bevindt zich op de eerste verdieping aan de westzijde van het gebouw. In het appartement profiteert u van een zeer aangename lichtinval, luxe afwerking, fijne ruimtes en een bijzonder zonneterras op het westen met vrij uitzicht op de duinen tussen Egmond en Bergen en de kust!

U heeft toegang tot het complex via een fraaie oprit met elektrische op afstand bedienbare toegangspoort. U komt binnen in de centrale hal met een schitterende combinatie van authentieke elementen en modern industrieel glas en staal. Met de lift of de trap is de eerste verdieping bereikbaar, waar u aan de achterzijde van het gebouw de woningentree aantreft.

Via een ruime hal komt u in de gang die toegang geeft tot de diverse vertrekken. De royale woonkamer van circa 60 m² ligt op de zuidwest hoek van het gebouw en heeft door de vele ramen een unieke lichtinval en sfeer, niet in de laatste plaats veroorzaakt door de fraaie natuurstenen vloer. Vloerverwarming maakt het comfort compleet. Vanuit de woonkamer is er een magnifiek uitzicht op de duinen en de omgeving. De woonkamer is verbonden met de keuken. De keuken is uitgevoerd in hout met een hardstenen werkblad en past uitstekend in het geheel. Vanuit de keuken is het terras bereikbaar via openslaande deuren.
Ook in de keuken valt de fijne en bijzondere lichtinval op die aanwezig is in dit appartement.
De combinatie van hoge plafonds en strak afgewerkte wanden en moderne afwerking maken het tot een bijzonder geheel.

Slaapkamers
Ondanks dat u hier de meeste tijd met uw ogen gesloten zult doorbrengen, is het zeker niet onbelangrijk hoe een slaapkamer eruit ziet. Deze moet rust en ontspanning uitstralen, zodat u zich hier volledig kunt ontspannen en opladen voor een nieuwe dag.
In het appartement zijn twee goede slaapkamers aanwezig. Beide hebben een prima afmeting, zijn netjes afgewerkt met neutrale kleuren en ook hier geniet u van een fijne lichtinval en het fraaie uitzicht dankzij de vele ramen.

Badkamer
Vanuit de hal heeft u toegang tot een berging met daarin de cv opstelling en de aansluitingen voor het witgoed, een separaat toilet en de luxe badkamer.
Zowel het toilet als de badkamer zijn strak afgewerkt met moderne betegeling. De badkamer is voorzien van een tweede toilet, dubbele wastafel, ruime douche en een heerlijk ligbad. Ook hier natuurlijk comfortabele vloerverwarming.

Terras
Vanuit de keuken stapt u het riante terras van maar liefst 32m2 op. Het terras is gelegen op het zonnige westen en vanaf hier geniet u van een werkelijk prachtig uitzicht. Hier ziet u iedere avond letterlijk de zon in de zee zakken… Dat is toch uniek?
In het duingebied mag niet (meer) gebouwd worden, dus het vrije uitzicht is en blijft…

In de ondergrondse parkeergarage zijn tenslotte 2 eigen parkeerplaatsen beschikbaar én een eigen berging.

Locatie
Dan rest ons alleen nog iets te vertellen over de ligging van dit mooie appartement. Egmond aan Zee ligt op ongeveer 45 autominuten van Amsterdam. Het complex ligt op slechts enkele minuten loopafstand van het strand, de zee en de gezellige boulevard van Egmond aan Zee. Vanuit uw voordeur loopt u zonder enige beperking het duingebied in, echt zeer uniek.
Egmond aan Zee heeft een gezellig dorps karakter met veel gezellige horecagelegenheden en een winkelstraat met vele leuke winkeltjes en boetiekjes.

Lees meer >>