Zwartendijk 9 * – Egmond Aan Zee

MEER INFORMATIE

Zeer bijzonder object te huur!!!!

Dit prachtige monumentale pand is in 2007 geheel gerenoveerd en verbouwd tot 12 luxe appartementen met een ondergrondse garage. Uw nieuwe appartement bevindt zich op de eerste verdieping aan de voorzijde van het gebouw. In het appartement profiteert u van een zeer aangename lichtinval, luxe afwerking en fijne ruimtes.

Entree
In 1910 is het statige pand ‘Koloniehuis Zwartendijk’ gebouwd. Vroeger werd dit gebruikt als vakantievoorziening voor behoeftige kinderen en is thans een fraai bewaard gebleven rijksmonument.

U heeft toegang tot het complex via een fraaie oprit met elektrisch stalen toegangspoort. U komt binnen in de centrale hal met een schitterende combinatie van authentieke elementen en modern industrieel glas en staal.

In de ondergrondse parkeergarage treft u twee eigen parkeerplaatsen en een berging.

Woonkamer
Op de eerste verdieping aangekomen, stapt u via een keurige entree de woning binnen. Hier vindt u de meterkast en de hal die u naar alle vertrekken in de woning toegang geeft. Laten we beginnen in de woonkamer, daar waar het dagelijkse leven zich vanaf nu zal afspelen.
De ruime living van ca. 60m2 heeft rondom ramen wat zorgt voor een zeer prettige inval van daglicht en een fenomenaal uitzicht. De hoogwaardige afwerking met een natuurstenen vloer met comfortabele vloerverwarming, strak stucwerk aan de wanden, geschilderd in neutrale kleuren en de fraaie hoge plafonds geven het geheel een luxe uitstraling.

Keuken
Naast een grote zithoek waar u zich terug kunt trekken voor de nodige ontspanning is er in de woonkamer voldoende ruimte voor een gezellige eethoek.
De open keuken is eventueel afsluitbaar middels een schuifdeur en hier treft u een prachtige houten keuken met hardstenen werkblad. De keuken is geplaatst in een L-opstelling met barretje, een ideale opstelling waarbij u alle ruimte heeft om lekker te kunnen koken. Uiteraard beschikt u hier over voldoende kast- en werkruimte en is de keuken voorzien van luxe RVS Smeg inbouwapparatuur.

Slaapkamers
Ondanks dat u hier de meeste tijd met uw ogen gesloten zult doorbrengen, is het zeker niet onbelangrijk hoe een slaapkamer eruit ziet. Deze moet rust en ontspanning uitstralen, zodat u zich hier volledig kunt opladen voor een nieuwe dag.
In het appartement zijn twee goede slaapkamers aanwezig. Beide hebben een prima afmeting, zijn netjes afgewerkt met neutrale kleuren en ook hier geniet u van een fijne lichtinval dankzij de vele ramen.

Badkamer
Vanuit de hal heeft u toegang tot een berging met daarin de cv opstelling en de aansluitingen voor het witgoed, een separaat toilet en de luxe badkamer.
Zowel het toilet als de badkamer zijn strak afgewerkt met moderne betegeling. In de badkamer bent u voorzien van een tweede toilet, dubbele wastafel, douche en een heerlijk whirlpool waarin u de dag ontspannen kunt afsluiten.

Balkon
Vanuit de keuken stapt u het riante balkon van maar liefst 32m2 op. Deze is gelegen op het zonnige westen en vanaf hier geniet u van een werkelijk prachtig uitzicht. Hier ziet u elke avond letterlijk de zon in de zee zakken… Dat is toch uniek?

Locatie
Dan rest ons alleen nog iets te vertellen over de ligging van dit mooie appartement. Deze ligt op slechts enkele minuten loopafstand van het strand, de zee en de gezellige boulevard van Egmond aan Zee. Egmond aan Zee heeft een gezellig dorps karakter met veel gezellige horecagelegenheden en een winkelstraat met vele leuke winkeltjes en boetiekjes.

Bijzonderheden:
– Huurprijs € 2.850,– per maand exclusief
– Stookkosten € 200,– per maand
– Servicekosten €150,– per maand
– Huurperiode 24 maanden
– Beschikbaarheid per direct

Lees meer >>