Zamenhofstraat 66 – Amsterdam

MEER INFORMATIE

Een charmante monumentale tussenwoning (circa 49 m²) op een prachtige locatie met voor en achtertuin en EEUWIG DUREND AFGEKOCHTE ERFPACHT! Gelegen in het pittoreske Vogeldorp in Amsterdam Noord voelt u de rust maar bent u ook dicht bij het centrum van Amsterdam. De ligging is heerlijk rustig en met vrij uitzicht op het Vliegenbos.

Omgeving:
Op fietsafstand van de pont bent u zó op het Centraal station en in de stad. Op loopafstand ligt de halte Noorderpark van de Noord-Zuid lijn en u bent gemakkelijk en snel met de auto op de ringweg A-10 of bij de IJ-tunnel. Kortom, een uitstekende locatie. Parkeren kan uitstekend voor de deur middels een vergunning.
Volgens informatie van de gemeente Amsterdam is er op dit moment geen wachtlijst voor het verkrijgen van een parkeervergunning.
De buurt is gewild vanwege zijn eigen karakter en dorpachtige uitstraling. In de directe omgeving zijn veel voorzieningen zoals het Mosplein (vele winkels en eetgelegenheden), de wekelijkse Van der Pekmarkt en natuurlijk de NDSM-werf en restaurants ten overvloede in het Hamerkwartier. Voor de dagelijkse boodschappen is de Jumbo Foodmarkt vlakbij.

De wijk “Vogeldorp” is gebouwd rond 1918 en is aangewezen als beschermd stadsgezicht. Daarnaast heeft de wijk een status als gemeentelijk monument.

Indeling:
Op de begane grond vind u de entree, hal met de trapopgang. Toegang tot de woonkamer en de open keuken welke is voorzien van diverse inbouwapparatuur. Aansluitend de badkamer voorzien van douche en toilet. Achtertuin op het zuiden met houten berging en achterom.
Op de eerste verdieping liggen twee slaapkamers en op de hal is de aansluiting voor de wasmachine.
In de kap is tenslotte nog een vliering.

De woning maakt onderdeel uit van de Vereniging van Eigenaars Vogeldorp Amsterdam.
De servicekosten bedragen € 115,71 per maand. De vereniging is actief en de administratie wordt gevoerd door ACB VvE Beheer.

Bijzonderheden:
– De erfpacht is eeuwigdurend afgekocht.
– Gemeentelijk monument.
– Beschermd stadsgezicht.
– Perfecte starterswoning.
– Voor- en achtertuin.
– Actieve Vereniging van Eigenaars.
– Oplevering kan op korte termijn.
– Projectnotaris van toepassing: Diemer Notariaat.

In de koopovereenkomst worden o.a. de volgende clausules opgenomen:
– Niet zelfbewoningsclausule;
– Ouderdomsclausule;
– Asbest clausule;
– Aanvaarding “As-is”.

Lees meer >>