Zamenhofstraat 48 – Amsterdam

MEER INFORMATIE

Een charmante monumentale tussenwoning (circa 49 m²) op een prachtige locatie met voor en achtertuin en EEUWIG DUREND AFGEKOCHTE ERFPACHT! Gelegen in het pittoreske Vogeldorp in Amsterdam Noord voelt u de rust maar bent u ook dicht bij het centrum van Amsterdam. De ligging is heerlijk rustig tegenover het Vliegenbos.

Omgeving:
Op fietsafstand van de pont bent u zó op het Centraal station en in de stad. Op loopafstand ligt de halte Noorderpark van de Noord-Zuid lijn en u bent gemakkelijk en snel met de auto op de ringweg A-10 of bij de IJ-tunnel. Kortom, een uitstekende locatie. Parkeren kan uitsxtekend voor de deur middels een vergunning.
De buurt is gewild vanwege zijn eigen karakter en dorpachtige uitstraling. In de directe omgeving zijn veel voorzieningen zoals Mosplein (vele winkels en eetgelegenheden), de wekelijkse Van der Pekmarkt en natuurlijk de NDSM-werf en restaurant ten overvloede in het Hamerkwartier.

Indeling:
Op de begane grond vind u de entree, hal met de trapopgang. Toegang tot de woonkamer en de open keuken welke is voorzien van diverse inbouwapparatuur. Aansluitend de badkamer voorzien van douche en toilet. Achtertuin op het zuiden met houten berging en achterom.
Op de eerste verdieping liggen twee slaapkamers en op de hal is de aansluiting voor de wasmachine.
In de kap is tenslotte nog een vliering.

De woning maakt onderdeel uit van de Vereniging van Eigenaars Vogeldorp Amsterdam. De servicekosten bedragen € 114,03 maand.

Bijzonderheden:
– De erfpacht is eeuwigdurend afgekocht
– Gemeentelijk monument
– Beschermd stadsgezicht
– Perfecte starterswoning
– Voor- en achtertuin
– Actieve Vereniging van Eigenaars
– Oplevering kan op korte termijn.

Lees meer >>