ERA, NVM én MVA: wat zijn de voordelen voor jou?

Wil je een woning kopen of verkopen in Amsterdam en omgeving? Dan ben je bij 123ERAmakelaar aan het juiste adres. Wij zijn aangesloten bij het wereldwijde ERA-netwerk en zijn lid van de NVM en de MVA. Deze combinatie heeft talloze voordelen voor jou als (ver)koper. In dit artikel leggen we uit hoe deze drie organisaties elkaar aanvullen en hoe onze ervaren makelaars dit omzetten in het beste resultaat voor jou.

Wat is ERA?

Dit is een internationaal samenwerkingsverband van kwaliteitsmakelaars. In 1972 ontstond de samenwerking onder de naam Electronic Realty Associates en op dit moment zijn er ongeveer 240 aangesloten makelaarskantoren in Nederland. Wij zijn de enige ERA-makelaar in Amsterdam en dit betekent dat je als (ver)koper bij ons kunt profiteren van alle voordelen die ERA biedt. Hieronder vallen de ERA Servicewaarborg, de ERA Garantie op installaties en inbouwapparatuur en meer bereik door het omvangrijke makelaarsnetwerk en de uitgebreide marketingmogelijkheden zoals, omwonenden mailing, de eigen website en de extra exposure op de ERA website en ERA open huizenroutes. Deze extra middelen zetten we in om jouw verkoop of aankoop zo succesvol mogelijk te laten verlopen. Op deze pagina vertellen we meer over de voordelen van ERA.

Wat is NVM?

Dit is de Nederlandse Vereniging van Makelaars en Taxateurs en is de grootste ledenorganisatie in Nederland binnen dit vakgebied. NVM-makelaars staan voor deskundigheid en betrouwbaarheid, en houden zich daarom allemaal aan de NVM Erecode. Zo heb je als (ver)koper garantie op de kwaliteit van de dienstverlening. NVM-makelaars beschikken over de nodige diploma’s en certificaten en houden hun kennisniveau hoog door permanente educatie. Bovendien biedt de NVM allerlei tools, een enorm netwerk en een rijke database om de verkoop of aankoop te bevorderen. De bekendste tool is Funda, het vraag- en aanbodplatform waar elke maand ruim 4.5 miljoen unieke bezoekers samenkomen.

Wat is MVA?

Dit is de Makelaarsvereniging Amsterdam, de beroepsorganisatie van makelaars en taxateurs in de Metropoolregio Amsterdam en de grootste afdeling binnen de NVM. De MVA brengt in aanvulling op de NVM extra voordelen met zich mee. Zo kan er nog gerichter worden samengewerkt op regioniveau en worden extra opleidingen aangeboden via de MVA Academie. Daarnaast zijn er speciale kwaliteitslabels ontwikkeld om (ver)kopers nog beter te helpen bij het kiezen van de juiste makelaar in de regio. Wij beschikken bijvoorbeeld over het label MVA Erfpacht Deskundige. De erfpachtregeling in de regio Amsterdam is uniek en ingewikkeld, waardoor er vaak behoefte is aan hulp op dit gebied. Onze experts staan altijd klaar om hierover goed onderbouwd advies te geven.

Wat zijn de voordelen van deze combinatie?

Door de combinatie van ERA, NVM en MVA kunnen wij jou van de allerbeste service voorzien. De drie organisaties vullen elkaar goed aan, omdat ze zowel regionaal (MVA), landelijk (NVM) als internationaal (ERA) actief zijn. Wij zijn als 123ERAmakelaar niet zozeer internationaal actief maar kunnen wel wat betekenen voor expats die in Amsterdam en omstreken een woning zoeken. Onze eigen makelaars beschikken zelf ook over jarenlange ervaring, een groot netwerk en uitgebreide marktkennis, maar hebben dankzij deze drie organisaties nog meer middelen tot hun beschikking om jou het beste van dienst te zijn. Dat doen we met een enthousiast team dat altijd kiest voor een persoonlijke aanpak. Omdat bij ons alles om jou draait, kun je altijd rekenen op maatwerk.

Meer weten? Neem contact met ons op

Recente blog items

Meer, sneller, hoger: koopwoningmarkt in stroomversnelling

De woningmarkt zit weer in een stroomversnelling. Snellere verkoop en hogere prijzen.

De kracht van een persoonlijke woningwebsite: de ideale verkooptool.

123ERAmakelaar biedt een unieke verkooptoop aan, een eigen woningwebsite

Wat betekent het Hoofdlijnenakkoord voor woning(ver)kopers?

Het te verwachten regeringsbeleid voor de woningmarkt en de impact op woningeigenaren en (ver)kopers.

Inschrijven voor de nieuwsbrief