123ERAmakelaar in Amsterdam Noord

In 2009 startte 123makelaar op het voormalige Storkterrein in Amsterdam Noord. Oprichter Ramon Brouwer werd door de nieuwe eigenaar van het terrein toegevoegd aan het projectteam dat werkte aan de herontwikkeling van het gebied. Net als de rest van Noord, bruist dit gebied nu. In dit interview vertelt Ramon meer over de relatie tussen 123makelaar en Amsterdam Noord.

Wat was jouw rol in de herontwikkeling van het Storkterrein?

Ik adviseerde over nieuwe invullingen, afwerkingsniveaus, huurprijzen en oplossingen voor fiscale vraagstukken. Ondanks de financiële crisis tekenden al snel de eerste huurders, waaronder Café-Restaurant Stork en een ROC. Het terrein groeide uit tot een succesvolle, creatieve hotspot.

 

En daarom is 123makelaar hier nog altijd gevestigd?

Ja, door de jaren heen is 123makelaar wegens groei twee keer binnen het terrein verhuisd. Sinds 2013 zijn we gevestigd op het Gedempt Hamerkanaal 89, een kantoor waar het industriële en creatieve karakter van het terrein duidelijk terugkomt in het interieur. Veel van ons netwerk en ons werk ligt in Noord, het Hamerkwartier is daarom de perfecte uitvalsbasis.

Wat doen jullie zoal voor werk in Amsterdam Noord?

We verlenen onze diensten al vele jaren in alle hoeken van Noord. Zo hebben wij verschillende grote projecten gedaan in de Vogelbuurt, en verkopen we woningen voor een grote opdrachtgever in het Plan van Gool, de Banne en het Tuindorp in zijn geheel. Ook hebben we de verkoop van 325 woningen gedaan in de Bloemenbuurt. Kortom, geen buurt die ons ontgaat in het mooie Noord.

Waarom vind je Noord zo’n interessant stadsdeel?

Ons makelaarskantoor ontstond door de eerdergenoemde opdracht op het voormalige Storkterrein. De herontwikkeling van dit terrein is maar een klein deel van de stedelijke vernieuwing in Noord. Het is het meest dynamische stadsdeel van Amsterdam. Van nieuwbouw tot transformatie, alles komt hier voorbij. De verschillende transitiegebieden die Amsterdam Noord rijk is, houden ons werk leuk en dynamisch.

Wat vraagt Noord van een goede makelaar?

Als makelaar in Amsterdam Noord moet je misschien meer dan elders op de hoogte blijven van de lokale regelgeving en de bestemmingsplannen. In de afgelopen tien jaar is er ontzettend veel gebeurd en er staat nog veel te veranderen. Wij moeten daarom inspelen op de huidige en de verwachte bestemmingsplannen. We moeten bijvoorbeeld weten of een woning straks niet naast een druk horecaplein komt. Door actief te communiceren met de gemeente weten wij altijd wat er speelt en waar de kansen liggen op de woningmarkt. We hebben ontzettend veel kennis van dit stadsdeel. Bij ons ben je daarom verzekerd van een ervaren en kundige makelaar in Noord.

Zijn jullie ook actief buiten Amsterdam Noord?

Jazeker. Hoewel 123makelaar een gewortelde en bekende speler is in Noord, beschikken onze gecertificeerde makelaars ook over jarenlange ervaring, een groot netwerk en uitgebreide marktkennis in andere delen en randgemeenten van de stad. We zijn een enthousiast team dat altijd kiest voor een persoonlijke aanpak. Omdat bij ons alles om jou draait, kun je altijd rekenen op maatwerk.

Ben jij op zoek naar een verkoopmakelaar in Amsterdam Noord? Doe gratis onze uitgebreide (online) waardecheck. Je krijgt direct te zien wat een mogelijke verkoopwaarde is op basis van vergelijkbare woningen uit jouw buurt.

Recente blog items

Energielabel bepalend voor leenmogelijkheden: hoe zit dat?

Het energielabel van de woning speelt nu een belangrijke rol in het verkrijgen van een hypotheeklimiet.

ERA, NVM én MVA: wat zijn de voordelen voor jou?

Wij zijn ERA makelaar en aangesloten bij de NVM en MVA, hier leest u wat de voordelen

123ERAmakelaar in Amsterdam Noord

123ERAmakelaar in Amsterdam Noord, opgericht in 2009 is niet alleen expert in Noord, maar ook in andere

Inschrijven voor de nieuwsbrief