Omschrijving

Ruime eengezinswoning (ca. 100 m2) volledig naar eigen smaak in te richten met een tuin op het zuidoosten in de geliefde bloemenbuurt in Amsterdam-Noord. 

Bereikbaarheid en voorzieningen:
De bereikbaarheid van deze woning is uitstekend met een bushalte op loopafstand. Met de auto bent u binnen enkele minuten op de Ring A10 en de IJtunnel richting Amsterdam-Centrum. Ook met de fiets bent u binnen circa 10 minuten via de pont op het Centraal Station. Gratis parkeren in de hele wijk. In de toekomst zal de bereikbaarheid nog worden uitgebreid met de komst van de Noord/Zuidlijn.

De Bloemenbuurt is onlangs nog geheel opnieuw in de verf gezet en mede hierdoor is er een heerlijke woonomgeving ontstaan met een bijzondere uitstraling. Het is een rustige groene en kindvriendelijke buurt met het nieuwe zwembad in om de hoek (Noorderparkbad), speeltuin, kinderopvang en diverse basisscholen zijn in de buurt gelegen. In de nabijheid van de Bloemenbuurt zijn winkelcentra Mosplein, Boven ’t IJ alsmede het geliefde Van Der Pekstraat met zijn markt.

De globale indeling van de woning is als volgt: 

Entree op de begane grond, hal met trappenhuis. Nog te plaatsen keuken aan de voorzijde en ruime doorzon woonkamer met deur naar de op het zuidoosten gelegen tuin met berging.
Eerste verdieping: overloop met bergkast. Separaat toilet en badkamer welke nog dient te worden ingericht. Slaapkamer aan de voorzijde en slaapkamer aan de achterzijde met toegang naar het balkon.
Tweede verdieping: Twee ruime slaapkamers, berkast, C.V.-opstelling (Intergas 2005) en separaat toilet. Er is hier een mogelijkheid om een tweede badkamer te realiseren.

Kenmerken: 
- Voormalige huurwoning
- Zelfbewoningsclausule van toepassing
- Erfpachtcanon afgekocht t/m 31 januari 2061
- VvE bijdrage: € 106,50 per maand (2018)
- Individuele berging op het middenterrein
- Ruime achtertuin van ca. 30 m2 gelegen op het zuidoosten
- Verwarming en warm water middels c.v.-ketel (Intergas 2005)
- Noord-Zuidlijn (in aanleg) zeer nabij
- Gratis parkeren op de openbare weg
- Vaste projectnotaris: Spier & Hazenberg

Kenmerken