Onder bod: Rustenburgerstraat 131I & II, 1073 EW Amsterdam

€ 685.000,- k.k.

Onder bod

Onder bod: Rustenburgerstraat 131I & II, 1073 EW Amsterdam

€ 685.000,- k.k.

Beschrijving

Lees meer
TE KOOP: Royale dubbele bovenwoning middenin De Pijp!

Deze fijne dubbele bovenwoning ligt op de eerste en tweede verdieping van het gebouw aan de Rustenburgerstraat 131, het gedeelte tussen de Van Woustraat en de Korte Tolstraat. De woning beschikt over een woonkamer en-suite, open keuken, maar liefst twee badkamers en drie slaapkamers. Vervolgens zijn er twee balkons aan de achterzijde en twee Franse balkons aan de voorzijde.
De Pijp als locatie behoeft natuurlijk weinig toelichting, maar toch een greep uit wat er op loopafstand beschikbaar is:

- Openbaar vervoer
- Verschillende supermarkten
- Diverse speciaalzaken
- Verschillende gezellige cafés en restaurants
- De Albert Cuyp markt

Indeling:
Gezamenlijke entree en trappenhuis. Op de eerste verdieping ligt de ruime woonkamer en-suite met aan de achterzijde de open keuken. De keuken is modern en voorzien van diverse inbouwapparatuur. Op deze verdieping is vervolgens een badkamer met douche en toilet aanwezig en aan de achterzijde een fijn balkon. Via de zijkamer is de tweede verdieping intern bereikbaar. Door slim met de beschikbare ruimte om te gaan is deze ruimte ingericht als derde slaapkamer.

Op de tweede verdieping liggen vervolgens twee grote slaapkamers, een wasruimte, toilet en een balkon. De slaapkamer aan de achterzijde beschikt over een fraaie badkamer en-suite! Ingebouwde en op maat gemaakte kasten maken het geheel af.

Bijzonderheden:

- Gelegen op eigen grond
- Dubbel bovenhuis gelegen op de eerste en tweede verdieping
- Woonoppervlakte 94 m²
- Ingemeten conform de BBMI (NEN 2580), meetrapport is beschikbaar
- Kleine VvE (3 leden)
- Servicekosten dienen nog vastgesteld te worden
- De woning is geheel voorzien van dubbel glas
- Oplevering in overleg, maar kan spoedig

De gebruiksoppervlakte zoals vermeld in de (verkoop)informatie en/of de aanmelding op Funda is berekend conform de branche vastgestelde meetinstructie (BBMI) afgeleid van de NEN 2580-norm. De oppervlakte kan derhalve afwijken van vergelijkbare panden en/of oude referenties. Dit heeft in voorkomende gevallen met name te maken met deze meetmethode. Bij het tot stand komen van een koopovereenkomst verklaart (aspirant) koper voldoende te zijn geïnformeerd over de hiervoor bedoelde normering.
123makelaar heeft zich ingespannen om de juiste oppervlakte en inhoud te bereken aan de hand van eigen metingen, metingen van een professioneel bedrijf en dit zoveel mogelijk te ondersteunen door het publiceren van plattegronden met maatvoering. Mocht de maatvoering onverhoopt niet (volledig) overeenkomstig de normering zijn vastgesteld of afwijken van eventuele toekomstige metingen, wordt dit uitdrukkelijk door (aspirant) koper aanvaard. (Aspirant) koper is/wordt voldoende in de gelegenheid gesteld de maatvoering zelf te (laten) controleren.
Verschillen in de opgegeven maat en grootte geven geen der partijen enig recht, uitdrukkelijk ook niet met betrekking tot eventuele aanpassing van de koopsom. Verkoper en 123makelaar aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid in deze.

Kenmerken

Lees meer
Overdracht
Referentienummer 24729/4783450
Vraagprijs € 685.000,- k.k.
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Woensdag 2 oktober 2019
Laatste wijziging Woensdag 11 maart 2020
Bouw
Type object Appartement, tussenverdieping, dubbelbovenhuis
Woonlaag 2e woonlaag
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwjaar 1908
Type dak Platdak
Oppervlaktes en inhoud
Gebruiksoppervlakte wonen 94 m²
Inhoud 306 m³
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimte 10 m²
Indeling
Aantal bouwlagen 2
Aantal kamers 6 (waarvan 3 slaapkamers)
Locatie
Ligging In woonwijk
Energieverbruik
Energielabel D
Uitrusting
Warm water CV-ketel
Badkamervoorzieningen Badkamer 1 Douche
Toilet
Wastafel
Badkamervoorzieningen Badkamer 2 Bad
Wastafel
Heeft een balkon Ja
Heeft kabel-tv Ja
Heeft een frans balkon Ja

Kaart

Recent bekeken