Omschrijving

Zeer gewilde tussenwoning aan het Plejadenplein in Tuindorp-Oostzaan, Amsterdam Noord, met ruime voor- en achtertuin. De woning is gelegen aan een rustige weg tegenover een park met pierenbad, om de hoek van het Zonneplein en het nu volop in ontwikkeling zijnde NDSM-terrein. De Ring A-10 is bereikbaar binnen 3 minuten, het openbaar vervoer op loopafstand en met de pont is het Centraal Station goed te bereiken.

Indeling: Voortuin, entree, hal met vernieuwd toilet en trap naar de eerste verdieping.
Woonkamer over de gehele lengte van de woning met half open keuken aan de achterzijde voorzien van diverse inbouwapparatuur. Vanuit de keuken is de ruime tuin op het westen bereikbaar. Deze is voorzien van een een achterom naar een stenen berging van circa 6m2.

Eerste verdieping: hal, badkamer aan de voorzijde (2017) met wastafel-meubel, wasmachine-aansluiting en inloopdouche. Ruime slaapkamer aan de voorzijde met uitzicht op het plein. Twee ruime slaapkamers aan de achterzijde. Vanuit de hal is middels een vlizotrap de bergzolder bereikbaar. Hier is voldoende opbergruimte en de opstelplaats van de CV-ketel (Intergas 2000).

Kenmerken:
- Erfpachtgrond van de Gemeente Amsterdam
- Canon is vooruitbetaald tot 15 augustus 2054
- Externe berging van circa 6 m2 op het binnenterrein
- Ruime zonnige tuin van 60m2 op het westen met achterom
- 3 ruime slaapkamers
- Ruime bergzolder met CV-opstelling 
- Vernieuwde badkamer en toilet

Kenmerken