Verkocht: Niersstraat 3I, 1078 VG Amsterdam

€ 585.000,- k.k.

Verkocht

Verkocht: Niersstraat 3I, 1078 VG Amsterdam

€ 585.000,- k.k.

Beschrijving

Lees meer
Heerlijk lichte bovenwoning van circa 86m² op de eerste verdieping met een eigen zelfstandige entree! Aan de achterzijde een zonnig balkon over de gehele breedte op het zuiden en op de zolderverdieping is een bijbehorende zolderberging/kamer van circa 4 m2.
De woning is jaren lang met veel plezier bewoond geweest, maar zal nu van binnen wel gemoderniseerd moeten worden. Dit biedt natuurlijk ruime mogelijkheden tot het realiseren van een bijzonder aantrekkelijk appartement, geheel naar eigen smaak en inzicht.
De Vereniging van Eigenaren is actief en wordt professioneel beheerd. De erfpachtcanon is afgekocht tot en met 31 december 2054.

De ligging van de woning is werkelijk geweldig. De Niersstraat is een zijstraat van de gezellige Maasstraat met een zeer gevarieerd winkelaanbod en nummer 3 ligt bijna op de hoek. Niet alleen de winkels maar juist ook de horeca, diverse speciaalzaken, scholen, medische voorzieningen en sportfaciliteiten maken deze locatie nagenoeg perfect. De bereikbaarheid met openbaar vervoer (bus, trein en tram: NS station RAI/Zuid WTC, Amstel en halte Noord-Zuidlijn) is uitstekend. De halte van de Noord-Zuidlijn ligt op hemelsbreed 320 meter afstand! Ook de bereikbaarheid met eigen vervoer is uitstekend. Direct om de hoek liggen de uitvalswegen met aansluiting op de ringweg (A2 en A10). Op dit moment is er 2 maanden wachttijd voor het verkrijgen van een parkeervergunning (peildatum 6 september 2021, vergunningengebied Zuid 4.1, bron: gemeente Amsterdam)

Indeling:
Portiek met stenen trap. Bordes met eigen entree, tochtportaal, gang met doorloop naar de keuken(achterzijde). Twee slaapkamers waarvan één aan de straatzijde en één aan de achterzijde met toegang tot het balkon. Badkamer met douche en toilet. semi open keuken met toegang tot het balkon op het zuiden.
De ruime woonkamer (voormalig en suite) strekt zich uit over de gehele diepte van het appartement en beschikt over openslaande deuren naar het eerder genoemde balkon.
op de zolderverdieping is een er tenslotte zolderkamer/zolderberging aanwezig.

Bijzonderheden:
-De erfpachtcanon is afgekocht tot en met 31 december 2054;
- De overstap naar eeuwigdurende erfpacht is tijdig aangevraagd. Er is voor gekozen de canon vast te klikken.
-Actieve VvE. Begroting aan de hand van een Meerjaren Onderhoudsplanning;
-Momenteel wordt het houtwerk aan de voor- en achterzijde geschilderd;
-Bijdrage aan de VvE Euro 129,08 per maand;
-Zelfstandige CV installatie
-In de koopovereenkomst zal onder andere een ouderdomsclausule, een niet-zelfbewoningsclausule en een maatvoering verklaring opgenomen worden.
-Oplevering kan op korte termijn.
-De woning is ingemeten conform de BBMI (NEN 2580)meetinstructie.

Disclaimer:
De gebruiksoppervlakte zoals vermeld in de (verkoop)informatie en/of de aanmelding op Funda is berekend conform de branche vastgestelde meetinstructie (BBMI) afgeleid van de NEN 2580-norm. De oppervlakte kan derhalve afwijken van vergelijkbare panden en/of oude referenties. Dit heeft in voorkomende gevallen met name te maken met deze meetmethode. Bij het tot stand komen van een koopovereenkomst verklaart (aspirant) koper voldoende te zijn geïnformeerd over de hiervoor bedoelde normering.
123makelaar heeft zich ingespannen om de juiste oppervlakte en inhoud te bereken aan de hand van eigen metingen, metingen van een professioneel bedrijf en dit zoveel mogelijk te ondersteunen door het publiceren van plattegronden met maatvoering. Mocht de maatvoering onverhoopt niet (volledig) overeenkomstig de normering zijn vastgesteld of afwijken van eventuele toekomstige metingen, wordt dit uitdrukkelijk door (aspirant) koper aanvaard. (Aspirant) koper is/wordt voldoende in de gelegenheid gesteld de maatvoering zelf te (laten) controleren.
Verschillen in de opgegeven maat en grootte geven geen der partijen enig recht, uitdrukkelijk ook niet met betrekking tot eventuele aanpassing van de koopsom. Verkoper en 123makelaar aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid in deze
Alle beschrijvingen, afmetingen, foto’s, tekeningen en verdere gegevens betreffende de (bouwkundige) staat van het object en alle overige gegevens, welke zijn opgenomen in deze verkoopdocumentatie, zijn op basis van de thans bekende gegevens naar beste weten en kunnen verstrekt. Deze gegevens kunnen wijzigingen ondergaan.

Kenmerken

Lees meer
Overdracht
Referentienummer 24729/5699935
Vraagprijs € 585.000,- k.k.
Servicekosten € 129,-
Status Verkocht
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Maandag 6 september 2021
Laatste wijziging Dinsdag 18 januari 2022
Bouw
Type object Appartement, bovenwoning
Woonlaag 2e woonlaag
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwjaar 1930
Oppervlaktes en inhoud
Gebruiksoppervlakte wonen 86 m²
Inhoud 275 m³
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimte 8 m²
Indeling
Aantal bouwlagen 1
Aantal kamers 4 (waarvan 2 slaapkamers)
Energieverbruik
Energielabel F
Energie-index 2,38
Uitrusting
Warm water CV-ketel
Badkamervoorzieningen Douche
Toilet
Wastafel
Heeft een balkon Ja
Heeft een open portiek Ja
Heeft schuur/berging Ja

Kaart

Sluiten

Recent bekeken