Onder bod: Lijndenstraat 22I, 1018 NV Amsterdam

€ 275.000,- k.k.

Onder bod

Onder bod: Lijndenstraat 22I, 1018 NV Amsterdam

€ 275.000,- k.k.

Beschrijving

Lees meer
In de gezellige Czaar Peterbuurt in het centrum van Amsterdam en met alle voorzieningen op loopafstand, vindt u dit heerlijke en recent gerenoveerde studio appartement van ca. 28m². Het appartementencomplex is gesplitst in 2019 en is gelegen op EIGEN GROND!

Het appartement ligt aan de Lijndenstraat, een zijstraat van de Czaar Peterstraat, een gezellige winkelstraat die al sinds een aantal jaar zeer populair is, voornamelijk door het lokale karakter en diverse leuke nieuwe winkeltjes en horecagelegenheden.

Gezamenlijke entree op de begane grond. de woning bevindt zich op de eerste verdieping en bestaat uit een woon-/slaapkamer met open keuken aan de achterzijde. eveneens aan de achterzijde bevindt zich de badkamer. deze is voorzien van een inloopdouche, wastafel, zwevend toilet én vloerverwarming. De CV ketel is netjes in een vaste kast geplaatst.
dit fijne studio-appartement beschikt over een energielabel A.

De Czaar Peterbuurt is een gezellige en leuke buurt in het Centrum van Amsterdam, waar sinds een aantal jaren veel panden gerenoveerd en opgeknapt zijn. In de buurt treft u verschillende kleine bedrijven , maar ook een rijk aanbod aan winkels en winkeltjes, goede restaurants en gezellige koffietentjes. Het Oostenlijk Havengebied is op loopafstand gelegen. Hier vindt u bijvoorbeeld de Theater Fabriek Amsterdam, Club Panama, en het winkelcentrum Brazilië. Tevens is de binnenstad van Amsterdam en Amsterdam Oost op korte afstand gelegen.

Aan het einde van de straat wordt de nieuwe wijk Oostenburg ontwikkeld. Hier zal, naast diverse woongebouwen, ook het Buurtplein gerealiseerd worden, een in overleg met de bewoners nog te ontwikkelen park dat direct naast de Lijndenstraat zal komen te liggen.

De bereikbaarheid is uitstekend. Tram 7 brengt u naar o.a. Artis, het Leidseplein, de Jordaan en het Westergasterrein en met tram 26 bent u binnen 3 haltes op Amsterdam Centraal Station.

Kortom: een fijn, recent gerenoveerd studio appartement op een fantastische en super centrale plek!

De Vereniging van Eigenaars wordt momenteel geactiveerd en bestaat uit 4 leden. De servicekosten moeten nog vastgesteld worden door de vergadering. De administratie van de VvE zal gevoerd gaan worden door De Beheer Company. Er is een onderhoudsbegroting (MJOP) aanwezig en de VvE is ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel.

Bijzonderheden;
- Gelegen op EIGEN GROND.
- Het pand is in 2019 gesplitst met vergunning
- Energielabel A, geldig tot 17 juli 2028
- De maandelijkse servicekosten moeten nog vastgesteld worden
- Er is een onderhoudsbegroting (MJOP) beschikbaar
- Oplevering kan spoedig.
- Het gebouw is aangewezen als gemeentelijk monument
- In de koopovereenkomst zal zowel een ouderdoms- als een niet-zelfbewoningsclausule opgenomen worden.

De gebruiksoppervlakte zoals vermeld in de (verkoop)informatie en/of de aanmelding op Funda is berekend conform de branche vastgestelde NEN 2580-norm. De oppervlakte kan derhalve afwijken van vergelijkbare panden en/of oude referenties. Dit heeft in voorkomende gevallen met name te maken met deze meetmethode. Bij het tot stand komen van een koopovereenkomst verklaart (aspirant) koper voldoende te zijn geïnformeerd over de hiervoor bedoelde normering. 123 makelaar heeft zich ingespannen om de juiste oppervlakte en inhoud te bereken aan de hand van eigen metingen, metingen van een professioneel bedrijf en dit zoveel mogelijk te ondersteunen door het publiceren van plattegronden met maatvoering. Mocht de maatvoering onverhoopt niet (volledig) overeenkomstig de normering zijn vastgesteld of afwijken van eventuele toekomstige metingen, wordt dit uitdrukkelijk door (aspirant) koper aanvaard. (Aspirant) koper is/wordt voldoende in de gelegenheid gesteld de maatvoering zelf te (laten) controleren. Verschillen in de opgegeven maat en grootte geven geen der partijen enig recht, uitdrukkelijk ook niet met betrekking tot eventuele aanpassing van de koopsom. Verkoper en 123 Makelaar aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid in deze.

Kenmerken

Lees meer
Overdracht
Referentienummer 24729/6424238
Vraagprijs € 275.000,- k.k.
Status Onder bod
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Dinsdag 13 september 2022
Laatste wijziging Woensdag 5 oktober 2022
Bouw
Type object Appartement, bovenwoning
Woonlaag 2e woonlaag
Soort bouw Bestaande bouw
Type dak Zadeldak
Isolatievormen Dubbel glas
Muurisolatie
Oppervlaktes en inhoud
Woonoppervlakte 28 m²
Inhoud 101 m³
Indeling
Aantal bouwlagen 1
Aantal kamers 1
Locatie
Ligging Aan rustige weg
In centrum
Energieverbruik
Energielabel A
Uitrusting
Warm water CV-ketel
Badkamervoorzieningen Douche
Toilet
Wastafel
Wastafelmeubel
Heeft kabel-tv Ja

Kaart

Sluiten

Recent bekeken