Te koop: Lijndenstraat 22hs, 1018 NV Amsterdam

€ 349.500,- k.k.

Te koop: Lijndenstraat 22hs, 1018 NV Amsterdam

€ 349.500,- k.k.

Beschrijving

Lees meer
In de gezellige Czaar Peterbuurt in het centrum van Amsterdam en met alle voorzieningen op loopafstand, vindt u dit heerlijke en recent gerenoveerde studio appartement van ca. 50m². Het appartementencomplex is gesplitst in 2019 en is gelegen op EIGEN GROND!

Indeling;
Entree op de begane grond. Er is tijdens de renovatie een vide toegevoegd waardoor er een speelse indeling is ontstaan. De ruimte onder de vide kan ingericht worden als slaapkamer, echter is dit ruim genoeg om er ook een klein lounge gedeelte te realiseren. Deze verdieping is voorzien van badkamer met inloopdouche, badkamermeubel en separate toilet.

Vide:
Open keuken voorzien van enkele apparatuur zoals o.a. een 4 pits gaskooktoestel, koelkast en combi magnetron met aan de achterzijde een groot raam wat de ruimte voorziet van daglicht

Het appartement ligt aan de Lijndenstraat, een zijstraat van de Czaar Peterstraat, een gezellige winkelstraat die al sinds een aantal jaar zeer populair is. Niet in de laatste plaats door het lokale karakter en diverse leuke nieuwe winkeltjes en horecagelegenheden.

De gehele Czaar Peterbuurt kenmerkt zich als een karakteristieke buurt met gezellige cafés, restaurants en een enorme diversiteit aan winkels, ateliers en koffietentjes. Ook supermarkten zijn binnen handbereik en op loopafstand voorhanden. Bekende plekken in de buurt: restaurant Spirit, Brouwerij ’t IJ, Amsterdam Roest, dierentuin Artis en de Dappermarkt.

De bereikbaarheid is uitstekend. Tram 7 brengt u naar o.a. Artis, het Leidseplein, de Jordaan en het Westergasterrein of zelfs naar Slotermeer en met tram 26 bent u binnen 3 haltes op Amsterdam Centraal Station.
Via de Piet Heintunnel bereikt u binnen 10 minuten de Ring A10 en binnen 15 minuten Schiphol.

Dan enkele reistijd per fiets:
- De dam: 12 minuten
- Leidseplein: 18 minuten
- Sience Park: 13 minuten
- VU: 32 minuten
- Zuidas: 31 minuten
- NDSM: 26 minuten (via de pont)
- Station Sloterdijk: 30 minuten
- Amsterdam Arena: 31 minuten

Kortom: een fijn, recent gerenoveerd en energiezuinig studio appartement op een fantastische en super centrale plek!

Bijzonderheden;
* Gelegen op EIGEN grond.
* in 2019 gesplitst met splitsingsvergunning
* Energielabel D
* Servicekosten moeten nog vastgesteld worden
* MJOP beschikbaar
* VvE is ingeschreven in de kamer van koophandel
* Oplevering in overleg, kan spoedig.
* Gemeentelijk monument

De gebruiksoppervlakte zoals vermeld in de (verkoop)informatie en/of de aanmelding op Funda is berekend conform de branche vastgestelde NEN 2580-norm. De oppervlakte kan derhalve afwijken van vergelijkbare panden en/of oude referenties. Dit heeft in voorkomende gevallen met name te maken met deze meetmethode. Bij het tot stand komen van een koopovereenkomst verklaart (aspirant) koper voldoende te zijn geïnformeerd over de hiervoor bedoelde normering. 123 makelaar heeft zich ingespannen om de juiste oppervlakte en inhoud te bereken aan de hand van eigen metingen, metingen van een professioneel bedrijf en dit zoveel mogelijk te ondersteunen door het publiceren van plattegronden met maatvoering. Mocht de maatvoering onverhoopt niet (volledig) overeenkomstig de normering zijn vastgesteld of afwijken van eventuele toekomstige metingen, wordt dit uitdrukkelijk door (aspirant) koper aanvaard. (Aspirant) koper is/wordt voldoende in de gelegenheid gesteld de maatvoering zelf te (laten) controleren. Verschillen in de opgegeven maat en grootte geven geen der partijen enig recht, uitdrukkelijk ook niet met betrekking tot eventuele aanpassing van de koopsom. Verkoper en 123 Makelaar aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid in deze.

Kenmerken

Lees meer
Overdracht
Referentienummer 24729/5219374
Vraagprijs € 349.500,- k.k.
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Maandag 20 juli 2020
Laatste wijziging Maandag 27 juli 2020
Bouw
Type object Appartement, benedenwoning
Woonlaag 2e woonlaag
Soort bouw Bestaande bouw
Type dak Zadeldak
Isolatievormen Dubbel glas
Muurisolatie
Oppervlaktes en inhoud
Gebruiksoppervlakte wonen 50 m²
Inhoud 167 m³
Indeling
Aantal bouwlagen 1
Aantal kamers 2 (waarvan 1 slaapkamer)
Locatie
Ligging Aan rustige weg
In centrum
Energieverbruik
Energie-index 2,03
Uitrusting
Warm water CV-ketel
Badkamervoorzieningen Douche
Toilet
Wastafelmeubel
Heeft kabel-tv Ja

Kaart

Sluiten

Recent bekeken