Onder bod: Kanaalstraat 33H, 1054 WZ Amsterdam

€ 939.000,- k.k.

Onder bod

Onder bod: Kanaalstraat 33H, 1054 WZ Amsterdam

€ 939.000,- k.k.

Beschrijving

Lees meer
Royaal en sfeervol dubbel benedenhuis met een woonoppervlakte van circa 137 m² en een tuin op het zuiden, gelegen in het hart van Oud West. De woning is luxe uitgevoerd en beschikt over een woonkamer met open keuken en maar liefst 4 slaapkamers en 2 badkamers!

Wonen aan de Kanaalstraat betekent wonen op een van de meest gunstig gelegen plekken van de stad. In de directe omgeving zijn alle voorzieningen voor de dagelijkse boodschappen beschikbaar. Albert Heijn en Eko Plaza om de hoek, diverse gezellige horecagelegenheden en speciaalzaken aan de Overtoom en de Jan Pieter Heijestraat en natuurlijk het Vondelpark op loopafstand.

De bereikbaarheid is uitstekend. Binnen een loopafstand van slechts 5 minuten is het OV beschikbaar en per auto is de ringweg A-10 binnen enkele minuten bereikt. Parkeren kan voor de deur tegen betaling. Voor het aanvragen van een bewonersvergunning (vergunning gebied West 11.3, peildatum 1 april 2019) geldt op dit moment een wachttijd van circa 4 maanden. Er bestaat de mogelijkheid tot het aanvragen van een overloopvergunning (bron: gemeente Amsterdam).

Indeling
Via de eigen entree komt u de woning binnen. Bij binnenkomst valt direct de fijne sfeer van dit appartement op. Via de ruime hal zijn de eerste slaapkamer en de ruime woonkamer met open keuken bereikbaar. De woonkamer is mooi ruim en licht en beschikt over een schuifpui naar de achtertuin (zuid). De keuken is modern, voorzien van een kookeiland en uiteraard diverse inbouwapparatuur.
Vanuit de woonkamer is er via een trap toegang tot het souterrain. Het souterrain heeft een bijzonder prettige hoogte van maar liefst 2,58 meter. Op deze verdieping liggen 3 slaapkamers, een wasruimte, separaat toilet en 2 volwaardige badkamers. Badkamer 1 is uitgerust met een dubbele wastafel, dubbele inloopdouche en een ligbad. De andere badkamer beschikt over een dubbele wastafel en een ruime inloopdouche.

Het geheel is luxe uitgevoerd, waarbij gebruik is gemaakt van hoogwaardige materialen.

Splitsing
Het pand waar deze fraaie woning in is gelegen dient nog gesplitst te worden in appartementsrechten. De splitsingsprocedure is inmiddels in gang gezet. Bij splitsing in appartementsrechten wordt de vereniging van eigenaars opgericht. De servicekosten dienen nader vastgesteld worden. Verkoper zal een voorbehoud maken met betrekking tot de splitsing in appartementsrechten.

Notaris
Vanwege de lopende splitsingsprocedure is er een vaste projectnotaris van toepassing. De behandelende notaris is Notariskantoor Hartman LMH te Amsterdam.

Vaste lasten per jaar (belastingjaar 2019)
OZB: € 150,80
Rioolrecht: € 131,12
Waterschapslasten: € 52,32
WOZ waarde (peildatum 01-01-2018) € 398.000,00

Eigendomssituatie
Het gebouw is gelegen op eigen grond.

Bijzonderheden
• Ruime 5-kamer woning
• Tuin op het zuiden
• 4 slaapkamers
• 2 badkamers
• Oplevering kan spoedig
• Gelegen op eigen grond
• Projectnotaris van toepassing

In de koopovereenkomst zal onder andere de niet-zelfbewoningsclausule en een maatvoering verklaring opgenomen worden.

Disclaimer:
De gebruiksoppervlakte zoals vermeld in de (verkoop)informatie en/of de aanmelding op Funda is berekend conform de branche vastgestelde meetinstructie (BBMI) afgeleid van de NEN 2580-norm. De oppervlakte kan derhalve afwijken van vergelijkbare panden en/of oude referenties. Dit heeft in voorkomende gevallen met name te maken met deze meetmethode. Bij het tot stand komen van een koopovereenkomst verklaart (aspirant) koper voldoende te zijn geïnformeerd over de hiervoor bedoelde normering.
123makelaar heeft zich ingespannen om de juiste oppervlakte en inhoud te bereken aan de hand van eigen metingen, metingen van een professioneel bedrijf en dit zoveel mogelijk te ondersteunen door het publiceren van plattegronden met maatvoering. Mocht de maatvoering onverhoopt niet (volledig) overeenkomstig de normering zijn vastgesteld of afwijken van eventuele toekomstige metingen, wordt dit uitdrukkelijk door (aspirant) koper aanvaard. (Aspirant) koper is/wordt voldoende in de gelegenheid gesteld de maatvoering zelf te (laten) controleren.
Verschillen in de opgegeven maat en grootte geven geen der partijen enig recht, uitdrukkelijk ook niet met betrekking tot eventuele aanpassing van de koopsom. Verkoper en 123makelaar aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid in deze

Alle beschrijvingen, afmetingen, foto’s, tekeningen en verdere gegevens betreffende de (bouwkundige) staat van het object en alle overige gegevens, welke zijn opgenomen in deze verkoopdocumentatie, zijn op basis van de thans bekende gegevens naar beste weten en kunnen verstrekt. Deze gegevens kunnen wijzigingen ondergaan.

Kenmerken

Lees meer
Overdracht
Referentienummer 24729/4643845
Vraagprijs € 939.000,- k.k.
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Vrijdag 21 juni 2019
Laatste wijziging Dinsdag 13 augustus 2019
Bouw
Type object Appartement, benedenwoning
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwjaar 1901
Isolatievormen Dubbel glas
Vloerisolatie
Oppervlaktes en inhoud
Gebruiksoppervlakte wonen 137 m²
Inhoud 486 m³
Tuinoppervlakte 28 m²
Indeling
Aantal bouwlagen 2
Aantal kamers 5 (waarvan 4 slaapkamers)
Locatie
Ligging Aan rustige weg
In woonwijk
Tuin
Type Achtertuin
Hoofdtuin Ja
Oriëntering Zuiden
Staat Normaal
Energieverbruik
Energielabel C
Energie-index 0,93
Uitrusting
Warm water CV-ketel
Heeft kabel-tv Ja
Tuin aanwezig Ja
Heeft een schuifpui Ja
Heeft ventilatie Ja

Kaart

Recent bekeken