Omschrijving

LET OP, BELEGGINGSOBJECT. DEZE WONING WORDT IN VERHUURDE STAAT VERKOCHT.

Omschrijving object:
Op een goede locatie in de binnenstad met alle voorzieningen om de hoek, ligt dit appartement aan de Jacob van Lennepstraat. De woning maakt deel uit van een complex dat is gesplitst in meerdere appartementsrechten, die samenvallen onder de actieve VVE “Jacob van Lennepstraat 23”. Het appartement 23-F bevindt zich op de tweede verdieping aan de achterzijde van het gebouw. 

Het pand is gelegen in de Da Costabuurt. Alle voorzieningen en faciliteiten zijn op loop- of fietsafstand. Binnen een straal van ongeveer een kilometer zijn het Leidseplein, het Vondelpark en de Kinkerbuurt met onder andere de Hallen te vinden. In de directe omgeving zijn verschillende aansluitingen op het openbaar vervoer beschikbaar. Via de ring A10 is het object goed te bereiken via afslag S 106. 

DE WONING IS VERHUURD VOOR ONBEPAALDE TIJD.

Fundering:
In 2004 heeft de gemeente Amsterdam een code II afgegeven m.b.t. de fundering van het gebouw aan de 
Jacob van Lennepstraat 23

Eigendomssituatie:
Het betreft het volle eigendom. Er is geen erfpacht van toepassing. 

Gegevens huurovereenkomst(en):
Verhuurd aan een natuurlijk persoon op basis van een HPW contract.

Huuropbrengst per jaar:
€2.847,- huur + €271,- servicekosten per jaar. Jaarlijks te indexeren, voor het laatst geïndexeerd per 1 juli 2019.
	
WOZ waarde (01-01-2018):
Jacob van Lennepstraat 23-F	€ 230.000,-

VVE:
VvE Jacob van Lennepstraat 23. De servicekosten bedragen € 55,00 per maand.

Ouderdomsclausule en niet-zelfbewoningsclausule van toepassing.

De gebruiksoppervlakte zoals vermeld in de (verkoop)informatie en/of de aanmelding op Funda is NIET berekend conform de branche vastgestelde meetinstructie (BBMI) afgeleid van de NEN 2580-norm. De oppervlakte kan derhalve afwijken van vergelijkbare panden en/of eigen (na)metingen van (apsirant) koper. Bij het tot stand komen van een koopovereenkomst verklaart (aspirant) koper voldoende te zijn geïnformeerd en aanvaardt uitdrukkelijk eventuele afwijkingen in het opgegeven oppervlakte.
Verschillen in de opgegeven maat en grootte geven geen der partijen enig recht, uitdrukkelijk ook niet met betrekking tot eventuele aanpassing van de koopsom. Verkoper en 123makelaar aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid in deze.

Kenmerken