Verkocht onder voorbehoud: Fahrenheitsingel 29, 1097 NR Amsterdam

€ 379.500,- k.k.

Verkocht onder voorbehoud

Geen plattegronden beschikbaar.

Verkocht onder voorbehoud: Fahrenheitsingel 29, 1097 NR Amsterdam

€ 379.500,- k.k.

Beschrijving

Lees meer
Geheel naar eigen wens in te richten benedenwoning van 55m2 met een charmante en zonnige achtertuin, en 2 prettige slaapkamers. Rustig en centraal gelegen in het populaire Amsteldorp! Met het Amstel Station op loopafstand, de A-10 binnen 5 minuten bereikbaar en het nieuwe winkelcentrum Oostpoort op de fiets binnen 10 minuten bereikbaar is de ligging meer dan goed te noemen.

INDELING
Entree middels uw eigen voordeur op de begane grond. Hal, gang met toegang tot de badkamer met douche en toilet. Praktische kast onder de opgang naar de bovengelegen verdieping. Royale kamer en suite, met biedt toegang via openslaande deuren tot de riante achtertuin gelegen op het zuidenoosten. Tevens aan de achterzijde de keuken en een slaapkamer.
Deze charmante benedenwoning is jaren verhuurd en met veel plezier bewoond geweest en wacht nu op een nieuwe eigenaar die er naar eigen inzicht een fantastisch benedenhuis van zal maken.
Wat te denken van een uitbouw aan de achterzijde? Hiermee vergroot u niet alleen het woonoppervlak, maar creëert u tevens de mogelijkheid van een riante tuingerichte woonkamer met open keuken, twee ruime slaapkamers en een centraal gelegen badkamer met ruimte voor een inloopdouche, misschien een ligbad, een toilet en uiteraard ene dubbele wastafel!
Stelt u zich een glazen schuifpui voor, de zonnige achtertuin wordt ineens verbonden met uw leefruimte… kortom, te veel mogelijkheden om op te noemen.

Achter in de tuin vindt u tenslotte twee bergingen. Het gebruik is geregeld middels een erfdienstbaarheid.

De woning is onderdeel van de Vereniging van Eigenaars Fahrenheitsingel 16 t/m 31 / Toricellistraat 8. Deze VvE wordt professioneel beheerd door Velzel VvE beheer. De VvE is financieel gezond en beschikt over een meerjaren onderhoudsplan. Uiteraard is de VvE ingeschreven in het handelsregister.

De servicekosten bedragen € 119,- per maand.

De woning is gelegen op erfpachtgrond, eigendom van de gemeente Amsterdam. De erfpachtcanon is afgekocht tot 15 november 2063.

BIJZONDERHEDEN:
Gelegen in een rustige en centraal gelegen buurt
Woonoppervlakte 55m2 met uitbreidingsmogelijkheden
Tuin op het zuidoosten
Erfpacht afgekocht tot 2063
Gezonde VvE
Geen wachttijd voor het verkrijgen van een parkeervergunning (bron: Gemeente Amsterdam)
In de koopovereenkomst zal onder andere de ouderdomsclausule, de niet-zelfbewoningsclausule en een maatvoering verklaring opgenomen worden.

Disclaimer:
De gebruiksoppervlakte zoals vermeld in de (verkoop)informatie en/of de aanmelding op Funda is berekend conform de branche vastgestelde meetinstructie (BBMI) afgeleid van de NEN 2580-norm. De oppervlakte kan derhalve afwijken van vergelijkbare panden en/of oude referenties. Dit heeft in voorkomende gevallen met name te maken met deze meetmethode. Bij het tot stand komen van een koopovereenkomst verklaart (aspirant) koper voldoende te zijn geïnformeerd over de hiervoor bedoelde normering.
123makelaar heeft zich ingespannen om de juiste oppervlakte en inhoud te bereken aan de hand van eigen metingen, metingen van een professioneel bedrijf en dit zoveel mogelijk te ondersteunen door het publiceren van plattegronden met maatvoering. Mocht de maatvoering onverhoopt niet (volledig) overeenkomstig de normering zijn vastgesteld of afwijken van eventuele toekomstige metingen, wordt dit uitdrukkelijk door (aspirant) koper aanvaard. (Aspirant) koper is/wordt voldoende in de gelegenheid gesteld de maatvoering zelf te (laten) controleren.
Verschillen in de opgegeven maat en grootte geven geen der partijen enig recht, uitdrukkelijk ook niet met betrekking tot eventuele aanpassing van de koopsom. Verkoper en 123makelaar aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid in deze
Alle beschrijvingen, afmetingen, foto’s, tekeningen en verdere gegevens betreffende de (bouwkundige) staat van het object en alle overige gegevens, welke zijn opgenomen in deze verkoopdocumentatie, zijn op basis van de thans bekende gegevens naar beste weten en kunnen verstrekt. Deze gegevens kunnen wijzigingen ondergaan.

Kenmerken

Lees meer
Overdracht
Referentienummer 24729/5342669
Prijs € 379.500,- k.k.
Status Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Woensdag 21 oktober 2020
Laatste wijziging Donderdag 19 november 2020
Bouw
Type object Appartement, benedenwoning
Woonlaag 1e woonlaag
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwjaar 1939
Type dak Platdak
Oppervlaktes en inhoud
Gebruiksoppervlakte wonen 55 m²
Inhoud 182 m³
Tuinoppervlakte 67 m²
Indeling
Aantal bouwlagen 1
Aantal kamers 3 (waarvan 2 slaapkamers)
Tuin
Type Achtertuin
Hoofdtuin Ja
Oriëntering Zuidoost
Staat Normaal
Energieverbruik
Energielabel G
Uitrusting
Warm water Geiser
Badkamervoorzieningen Douche
Toilet
Tuin aanwezig Ja
Heeft schuur/berging Ja

Kaart

Sluiten

Recent bekeken