Te koop: Europaplein 123II, 1079 AX Amsterdam

€ 595.000,- k.k.

Geen plattegronden beschikbaar.

Te koop: Europaplein 123II, 1079 AX Amsterdam

€ 595.000,- k.k.

Beschrijving

Lees meer
THUIS WERKEN? GEEN PROBLEEM IN DIT RUIME EN LICHT APPARTEMENT MET EEN ZELFSTANDIGE WERKKAMER/KANTOOR VAN CIRCA 18 M²!

Royaal en sfeervol appartement op de tweede verdieping met een grote werk(zolder)kamer op de vierde verdieping, gelegen in de Rivierenbuurt. De woning ligt aan een autoluwe straat, beschikt over een woonkamer-en-suite, voorbereidingen voor een keuken aan de achterzijde, een badkamer met ligbad, apart toilet en twee royale slaapkamers.
Thuis werken zal voorlopig wel de norm blijven. Deze woning is hierop voorbereid en beschikt op de zolderverdieping over een ruime en zelfstandige extra kamer met veel daglicht die bij uitstek geschikt is als kantoor aan huis, studio of atelier, de mogelijkheden zij legio. De ruimte is voorzien van water en afvoer, dus ook koffie en thee zetten is geen probleem.
Wonen aan het Europaplein betekent wonen op een van de meest gunstig gelegen plekken van de Rivierenbuurt. In de directe omgeving zijn alle voorzieningen voor de dagelijkse boodschappen beschikbaar. Verschillende supermarkten om de hoek , diverse gezellige horecagelegenheden en speciaalzaken in de Scheldestraat en in de Maasstraat én natuurlijk het Amstelpark op loopafstand.
De bereikbaarheid is uitstekend. De Noord-Zuidlijn ligt recht voor de deur en station Rai ligt op 3 minuten fietsen. Daarnaast liggen de haltes van tram 4 en bus 62 om de hoek. Per auto is de ringweg A-10 binnen enkele minuten bereikt. Parkeren kan voor de deur tegen betaling. Voor het aanvragen van een bewonersvergunning (vergunning gebied Zuid 4.2, peildatum 24 augustus 2020) geldt op dit moment een geschatte wachttijd van 3 maanden (bron: gemeente Amsterdam).

Indeling
U komt de woning binnen via het portiek en het centrale trappenhuis. Bij binnenkomst valt direct de fijne sfeer van dit appartement op. Vanuit de hal zijn de verschillende vertrekken bereikbaar. De en-suite woonkamer is mooi ruim en licht en beschikt over openslaande deuren naar het balkon.
Aan de achterzijde van de en-suite woonkamer zijn aansluitingen voor een open keuken aangebracht. Er is dus volledige keuzevrijheid ten aanzien van de keuken! Tevens aan de achterzijde ligt een ruime slaapkamer met balkon, terwijl de andere slaapkamer aan de voorzijde ligt.
In het hart van de woning ligt tenslotte de badkamer met toilet, ligbad en wastafel.

Vereniging van eigenaars
De VvE is recent geactiveerd. de administratie wordt gevoerd door Velzel VvE diensten B.V.
De servicekosten bedragen conform de begroting 2019 € 117,02 per maand exclusief een voorschot stookkosten ad
€ 97,78 per maand.

Eigendomssituatie
Het gebouw is gelegen op erfpachtgrond, eigendom van de gemeente Amsterdam. Op het recht van erfpacht zijn de algemene bepalingen voor voortdurende erfpacht van de gemeente Amsterdam uit 1994 van toepassing.
De erfpachtcanon is vooruitbetaald (afgekocht) tot en met 31 januari 2060.
De overstap naar eeuwigdurende erfpacht onder de tijdelijke gunstige voorwaarden is tijdig aangevraagd.

Bijzonderheden
• Ruime 4-kamer woning
• Werkkamer met water aansluiting op de vierde verdieping
• Oppervlakte circa 90 m² plus circa 18 m² op de vierde verdieping
(ingemeten conform de BBMI op basis van NEN 2580)
• 2 slaapkamers
• Badkamer met ligbad
• 2 balkons aan de achterzijde
• Oplevering kan spoedig
• Erfpacht afgekocht tot 2060

Vraagprijs
€ 625.000,00 k.k.

In de koopovereenkomst zal onder andere de ouderdomsclausule, de niet-zelfbewoningsclausule en een maatvoering verklaring opgenomen worden.
Disclaimer:
De gebruiksoppervlakte zoals vermeld in de (verkoop)informatie en/of de aanmelding op Funda is berekend conform de branche vastgestelde meetinstructie (BBMI) afgeleid van de NEN 2580-norm. De oppervlakte kan derhalve afwijken van vergelijkbare panden en/of oude referenties. Dit heeft in voorkomende gevallen met name te maken met deze meetmethode. Bij het tot stand komen van een koopovereenkomst verklaart (aspirant) koper voldoende te zijn geïnformeerd over de hiervoor bedoelde normering.
123makelaar heeft zich ingespannen om de juiste oppervlakte en inhoud te bereken aan de hand van eigen metingen, metingen van een professioneel bedrijf en dit zoveel mogelijk te ondersteunen door het publiceren van plattegronden met maatvoering. Mocht de maatvoering onverhoopt niet (volledig) overeenkomstig de normering zijn vastgesteld of afwijken van eventuele toekomstige metingen, wordt dit uitdrukkelijk door (aspirant) koper aanvaard. (Aspirant) koper is/wordt voldoende in de gelegenheid gesteld de maatvoering zelf te (laten) controleren.
Verschillen in de opgegeven maat en grootte geven geen der partijen enig recht, uitdrukkelijk ook niet met betrekking tot eventuele aanpassing van de koopsom. Verkoper en 123makelaar aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid in deze
Alle beschrijvingen, afmetingen, foto’s, tekeningen en verdere gegevens betreffende de (bouwkundige) staat van het object en alle overige gegevens, welke zijn opgenomen in deze verkoopdocumentatie, zijn op basis van de thans bekende gegevens naar beste weten en kunnen verstrekt. Deze gegevens kunnen wijzigingen ondergaan.

Kenmerken

Lees meer
Overdracht
Referentienummer 24729/5316257
Prijs € 595.000,- k.k.
Servicekosten € 117,-
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Vrijdag 18 september 2020
Laatste wijziging Dinsdag 29 september 2020
Bouw
Type object Appartement, bovenwoning
Woonlaag 3e woonlaag
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwjaar 1906
Type dak Dwarskap
Oppervlaktes en inhoud
Gebruiksoppervlakte wonen 90 m²
Inhoud 293 m³
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimte 8 m²
Indeling
Aantal bouwlagen 1
Aantal kamers 4 (waarvan 2 slaapkamers)
Energieverbruik
Energielabel E
Uitrusting
Warm water Centrale voorziening
Badkamervoorzieningen Ligbad
Toilet
Wastafel
Heeft kabel-tv Ja

Kaart

Sluiten

Recent bekeken