Onder bod: Europaplein 119hs, 1079 AX Amsterdam

€ 675.000,- k.k.

Onder bod

Onder bod: Europaplein 119hs, 1079 AX Amsterdam

€ 675.000,- k.k.

Beschrijving

Lees meer
LET OP! vanwege alle maatregelen rondom het Coronavirus zullen wij strenge regels hanteren ten aanzien van bezichtigingen.

Royaal en sfeervol benedenhuis met tuin, kelder en een woonoppervlakte van circa 115m² gelegen in de Rivierenbuurt. De woning ligt aan een autoluwe straat beschikt over een woonkamer-en-suite, een ruime keuken, een badkamer met ligbad en twee royale slaapkamers.
Wonen aan het Europaplein betekent wonen op een van de meest gunstig gelegen plekken van de Rivierenbuurt. In de directe omgeving zijn alle voorzieningen voor de dagelijkse boodschappen beschikbaar. Verschillende supermarkten om de hoek , diverse gezellige horecagelegenheden en speciaalzaken in de Scheldestraat en in de Maasstraat én natuurlijk het Amstelpark op loopafstand.
De bereikbaarheid is uitstekend. Station Rai ligt op 3 minuten fietsen en per auto is de ringweg A-10 binnen enkele minuten bereikt. Ook de Noord-Zuidlijn heeft een station recht voor de deur! Parkeren kan voor de deur tegen betaling. Voor het aanvragen van een bewonersvergunning (vergunning gebied Zuid 4.2) geldt per peildatum 16 maart 2020 een wachttijd van 1 maand (bron: gemeente Amsterdam).

Indeling
U komt de woning binnen in de hal die doorloopt naar de gang. Bij binnenkomst valt direct de fijne sfeer van dit appartement op. Via de gang zijn de verschillende vertrekken bereikbaar. De en-suite woonkamer is mooi ruim en licht en beschikt over openslaande deuren naar de achtertuin . Ook vanuit de centraal in de woning gelegen keuken is er toegang tot de tuin. De tuin is ruim 80 m² groot en beschikt over nieuwe erfafscheiding en een vrijstaande tuinberging voorzien van elektra .
Naast de keuken, aan de tuinzijde ligt een slaapkamer, terwijl de andere slaapkamer aan de voorzijde ligt.
In het hart van de woning ligt vervolgens de badkamer voorzien van een ligbad met douche en een wastafel. Het toilet is apart van de badkamer.

Het souterrain is circa 24 m² groot en beschikt over een fijne hoogte van circa 2,90 meter. Hierdoor is deze ruimte uitstekend bruikbaar als derde slaapkamer, werkkamer of welke functie er dan ook gewenst is.

Vaste lasten per jaar (belastingjaar 2020)
OZB: € 197,94
Rioolrecht: € 138,33
Waterschapslasten: € 67,76
WOZ waarde (peildatum 01-01-2019) € 556.000,00

Vereniging van eigenaars
DE VvE bestaat uit de Europaplein 105 t/m Europaplein 127 en wordt professioneel beheerd door Velzel VvE beheer.
De servicekosten bedragen € 121,28 per maand exclusief een voorschot stookkosten ad € 101,33 per maand.

Eigendomssituatie
Het gebouw is gelegen op erfpachtgrond, eigendom van de gemeente Amsterdam. Op het recht van erfpacht zijn de algemene bepalingen voor voortdurende erfpacht van de gemeente Amsterdam uit 1994 van toepassing.
De erfpachtcanon is vooruitbetaald (afgekocht) tot en met 31 januari 2060

Bijzonderheden
• Ruime 5-kamer woning
• Royale tuin
• 3 slaapkamers
• Badkamer met ligbad
• Oplevering kan spoedig
• Erfpacht afgekocht tot 2060
• Overstap naar eeuwigdurende erfpacht onder de gunstige voorwaarden, welke golden tot 8 januari 2020, is aangevraagd.

Vraagprijs
€ 675.000,00 k.k.

In de koopovereenkomst zal onder andere de ouderdomsclausule, een asbestclausule, de niet-zelfbewoningsclausule en een maatvoering verklaring opgenomen worden.

Disclaimer:
De gebruiksoppervlakte zoals vermeld in de (verkoop)informatie en/of de aanmelding op Funda is berekend conform de branche vastgestelde meetinstructie (BBMI) afgeleid van de NEN 2580-norm. De oppervlakte kan derhalve afwijken van vergelijkbare panden en/of oude referenties. Dit heeft in voorkomende gevallen met name te maken met deze meetmethode. Bij het tot stand komen van een koopovereenkomst verklaart (aspirant) koper voldoende te zijn geïnformeerd over de hiervoor bedoelde normering.
123makelaar heeft zich ingespannen om de juiste oppervlakte en inhoud te bereken aan de hand van eigen metingen, metingen van een professioneel bedrijf en dit zoveel mogelijk te ondersteunen door het publiceren van plattegronden met maatvoering. Mocht de maatvoering onverhoopt niet (volledig) overeenkomstig de normering zijn vastgesteld of afwijken van eventuele toekomstige metingen, wordt dit uitdrukkelijk door (aspirant) koper aanvaard. (Aspirant) koper is/wordt voldoende in de gelegenheid gesteld de maatvoering zelf te (laten) controleren.
Verschillen in de opgegeven maat en grootte geven geen der partijen enig recht, uitdrukkelijk ook niet met betrekking tot eventuele aanpassing van de koopsom. Verkoper en 123makelaar aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid in deze
Alle beschrijvingen, afmetingen, foto’s, tekeningen en verdere gegevens betreffende de (bouwkundige) staat van het object en alle overige gegevens, welke zijn opgenomen in deze verkoopdocumentatie, zijn op basis van de thans bekende gegevens naar beste weten en kunnen verstrekt. Deze gegevens kunnen wijzigingen ondergaan.

Kenmerken

Lees meer
Overdracht
Referentienummer 24729/4981518
Vraagprijs € 675.000,- k.k.
Servicekosten € 121,-
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Dinsdag 17 maart 2020
Laatste wijziging Woensdag 8 april 2020
Bouw
Type object Appartement, benedenwoning
Woonlaag 1e woonlaag
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwjaar 1935
Type dak Platdak
Oppervlaktes en inhoud
Gebruiksoppervlakte wonen 115 m²
Inhoud 413 m³
Tuinoppervlakte 80 m²
Indeling
Aantal bouwlagen 1
Aantal kamers 5 (waarvan 3 slaapkamers)
Tuin
Type Achtertuin
Hoofdtuin Ja
Oriëntering Oosten
Staat Prachtig aangelegd
Uitrusting
Warm water Centrale voorziening
Badkamervoorzieningen Bad
Tuin aanwezig Ja
Heeft schuur/berging Ja

Kaart

Sluiten

Recent bekeken