Onder bod: Europaplein 117I, 1079 AX Amsterdam

€ 599.000,- k.k.

Onder bod

Onder bod: Europaplein 117I, 1079 AX Amsterdam

€ 599.000,- k.k.

Beschrijving

Lees meer
THUIS WERKEN? GEEN PROBLEEM IN DIT RUIME EN LICHT APPARTEMENT MET EEN ZELFSTANDIGE WERKKAMER/KANTOOR VAN CIRCA 18 M²!

Royaal en sfeervol appartement van totaal circa. 106 m² gelegen op de eerste verdieping met eigen voordeur in het portiek en met een grote werk(zolder)kamer op de vierde verdieping in de Rivierenbuurt. De woning ligt aan een autoluwe straat, beschikt over een woonkamer-en-suite, een keuken aan de achterzijde, een badkamer met ligbad, apart toilet en twee royale slaapkamers.
Thuis werken zal voorlopig wel de norm blijven. Deze woning is hierop voorbereid en beschikt op de zolderverdieping over een ruime en zelfstandige extra kamer met veel daglicht die bij uitstek geschikt is als kantoor aan huis, studio of atelier, de mogelijkheden zijn legio. De ruimte is voorzien van water en afvoer, dus ook koffie en thee zetten is geen probleem.
Wonen aan het Europaplein betekent wonen op een van de meest gunstig gelegen plekken van de Rivierenbuurt. In de directe omgeving zijn alle voorzieningen voor de dagelijkse boodschappen beschikbaar. Verschillende supermarkten om de hoek , diverse gezellige horecagelegenheden en speciaalzaken in de Scheldestraat en in de Maasstraat én natuurlijk het Amstelpark op loopafstand.
De bereikbaarheid is uitstekend. De Noord-Zuidlijn ligt recht voor de deur en station Rai ligt op 3 minuten fietsen. Daarnaast liggen de haltes van tram 4 en bus 62 om de hoek. Per auto is de ringweg A-10 binnen enkele minuten bereikt. Parkeren kan voor de deur tegen betaling. Voor het aanvragen van een bewonersvergunning (vergunning gebied Zuid 4.2, peildatum 4 januari 2021) geldt op dit moment een geschatte wachttijd van 3 maanden (bron: gemeente Amsterdam).

Indeling
U komt de woning binnen via het portiek en uw eigen entree. Bij binnenkomst valt direct de fijne sfeer van dit appartement op. Vanuit de hal zijn de verschillende vertrekken bereikbaar. De en-suite woonkamer is mooi ruim en licht en beschikt over openslaande deuren naar het balkon. Vanuit de centraal in de woning gelegen keuken is er toegang tot het tweede balkon.
Naast de keuken, aan de achterzijde, ligt een slaapkamer, terwijl de andere slaapkamer aan de voorzijde ligt. Het is echter goed mogelijk ook de tweede slaapkamer aan de achterzijde te situeren.
In het hart van de woning ligt tenslotte de badkamer met ligbad en wastafel.

Via het centrale trappenhuis is de zelfstandige zolderkamer of thuiskantoor bereikbaar. Een ideale plek om thuis te kunnen werken maar toch apart en optimaal privé.

Vereniging van eigenaars
De VvE is recent geactiveerd. De administratie wordt gevoerd door Velzel VvE diensten B.V.
De servicekosten bedragen conform de begroting 2020 € 123,19 per maand exclusief een voorschot stookkosten ad
€ 98,67 per maand. De VvE is ingeschreven in de kamer van koophandel en er is een recente meerjaren onderhoudsbegroting beschikbaar.

Eigendomssituatie
Het gebouw is gelegen op erfpachtgrond, eigendom van de gemeente Amsterdam. Op het recht van erfpacht zijn de algemene bepalingen voor voortdurende erfpacht van de gemeente Amsterdam uit 1994 van toepassing.
De erfpachtcanon is vooruitbetaald (afgekocht) tot en met 31 januari 2060.
De overstap naar eeuwigdurende erfpacht onder de tijdelijke gunstige voorwaarden is tijdig aangevraagd.

Bijzonderheden
• Ruime 4-kamer woning
• Zelfstandig thuiskantoor met water aansluiting op de vierde verdieping
• Oppervlakte circa 88 m² plus circa 18 m² op de vierde verdieping
(ingemeten conform de BBMI op basis van NEN 2580)
• 2 slaapkamers
• Badkamer met ligbad
• 2 balkons aan de achterzijde
• Oplevering kan spoedig
• Erfpacht afgekocht tot 2060

In de koopovereenkomst zal onder andere de ouderdomsclausule, de niet-zelfbewoningsclausule en een maatvoering verklaring opgenomen worden.
Disclaimer:
De gebruiksoppervlakte zoals vermeld in de (verkoop)informatie en/of de aanmelding op Funda is berekend conform de branche vastgestelde meetinstructie (BBMI) afgeleid van de NEN 2580-norm. De oppervlakte kan derhalve afwijken van vergelijkbare panden en/of oude referenties. Dit heeft in voorkomende gevallen met name te maken met deze meetmethode. Bij het tot stand komen van een koopovereenkomst verklaart (aspirant) koper voldoende te zijn geïnformeerd over de hiervoor bedoelde normering.
123makelaar heeft zich ingespannen om de juiste oppervlakte en inhoud te bereken aan de hand van eigen metingen, metingen van een professioneel bedrijf en dit zoveel mogelijk te ondersteunen door het publiceren van plattegronden met maatvoering. Mocht de maatvoering onverhoopt niet (volledig) overeenkomstig de normering zijn vastgesteld of afwijken van eventuele toekomstige metingen, wordt dit uitdrukkelijk door (aspirant) koper aanvaard. (Aspirant) koper is/wordt voldoende in de gelegenheid gesteld de maatvoering zelf te (laten) controleren.
Verschillen in de opgegeven maat en grootte geven geen der partijen enig recht, uitdrukkelijk ook niet met betrekking tot eventuele aanpassing van de koopsom. Verkoper en 123makelaar aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid in deze
Alle beschrijvingen, afmetingen, foto’s, tekeningen en verdere gegevens betreffende de (bouwkundige) staat van het object en alle overige gegevens, welke zijn opgenomen in deze verkoopdocumentatie, zijn op basis van de thans bekende gegevens naar beste weten en kunnen verstrekt. Deze gegevens kunnen wijzigingen ondergaan.

Kenmerken

Lees meer
Overdracht
Referentienummer 24729/4981535
Vraagprijs € 599.000,- k.k.
Servicekosten € 123,-
Status Onder bod
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Dinsdag 5 januari 2021
Laatste wijziging Donderdag 14 januari 2021
Bouw
Type object Appartement, bovenwoning
Woonlaag 2e woonlaag
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwjaar 1935
Type dak Zadeldak
Isolatievormen Dubbel glas
Oppervlaktes en inhoud
Gebruiksoppervlakte wonen 106 m²
Inhoud 288 m³
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimte 7 m²
Indeling
Aantal bouwlagen 2
Aantal kamers 4 (waarvan 2 slaapkamers)
Locatie
Ligging Aan drukke weg
In woonwijk
Vrij uitzicht
Energieverbruik
Energielabel E
Energie-index 2,23
Uitrusting
Warm water Centrale voorziening
Badkamervoorzieningen Ligbad
Wastafel
Heeft een balkon Ja
Heeft kabel-tv Ja
Heeft een open portiek Ja

Kaart

Sluiten

Recent bekeken