Onder bod: Europaplein 115II, 1079 AX Amsterdam

€ 649.500,- k.k.

Onder bod

Onder bod: Europaplein 115II, 1079 AX Amsterdam

€ 649.500,- k.k.

Beschrijving

Lees meer
EEN ZELFSTANDIGE HOME OFFICE, WIE WIL DAT NU NIET?

STRAK GERENOVEERD, RUIM, LICHT EN MODERN APPARTEMENT MET ZELFSTANDIGE ZOLDERKAMER/WERKKAMER/KANTOOR/STUDIO/ATELIER VAN CIRCA 19 M²!

Royaal en sfeervol appartement op de tweede verdieping met een grote en zelfstandige (werk)kamer op de vierde verdieping, gelegen in de Rivierenbuurt. De woning ligt aan een autoluwe straat, beschikt over een woonkamer met open keuken aan de achterzijde, een badkamer met inloopdouche, apart toilet en twee royale slaapkamers.

Op de vierde verdieping ligt uw kantoor! Deze ruime en zelfstandige extra (zolder)kamer is voorzien van een eigen badkamer met douche en wastafel (woonbestemming). Hier is een ideale plek om in alle rust thuis te kunnen werken, een uitkomst nu thuiswerken voorlopig wel de norm zal blijven.

De woning is recent gerenoveerd waarbij onder andere een nieuwe keuken en nieuwe badkamer zijn geïnstalleerd en wanden en plafonds zijn gestuukt. Uiteraard is het geheel keuring geschilderd en voorzien van een fraaie vloer.

Wonen aan het Europaplein betekent wonen op een van de meest gunstig gelegen plekken van de Rivierenbuurt. In de directe omgeving zijn alle voorzieningen voor de dagelijkse boodschappen beschikbaar. Verschillende supermarkten om de hoek , diverse gezellige horecagelegenheden en speciaalzaken in de Scheldestraat en in de Maasstraat én natuurlijk het Amstelpark op loopafstand.
De bereikbaarheid is uitstekend. De Noord-Zuidlijn ligt recht voor de deur en station Rai ligt op 3 minuten fietsen. Daarnaast liggen de haltes van tram 4 en bus 62 om de hoek. Per auto is de ringweg A-10 binnen enkele minuten bereikt. Parkeren kan voor de deur tegen betaling. Voor het aanvragen van een bewonersvergunning (vergunning gebied Zuid 4.2, peildatum 15 juni 2020) geldt op dit moment geen wachttijd (bron: gemeente Amsterdam).

Indeling
U komt de woning binnen via het portiek en het centrale trappenhuis. Bij binnenkomst valt direct de fijne sfeer van dit appartement op. Vanuit de hal zijn de verschillende vertrekken bereikbaar. De woonkamer is mooi ruim en licht en beschikt over een fonkelnieuwe keuken met kookeiland en hoogwaardige inbouwapparatuur. Vanuit de keuken kunt u via de openslaande deuren naar het balkon.
Naast de keuken, aan de achterzijde, ligt een ruime slaapkamer met toegang tot het tweede balkon, De andere slaapkamer ligt aan de voorzijde.
In het hart van de woning ligt tenslotte de moderne badkamer met toilet, dubbele wastafel en een royale inloopdouche.

De kamer op de zolderverdieping is circa 19 m2 groot, lekker licht én voorzien van een eigen badkamer met wastafel en inloopdouche. Ideaal als logeerkamer, voor een inwonend studerend kind of als werkkamer.
Vereniging van eigenaars:
De VvE is recent geactiveerd. De administratie wordt gevoerd door Velzel VvE diensten B.V.
De servicekosten bedragen conform de begroting 2019 € 120,22 per maand exclusief een voorschot stookkosten ad
€ 100,44 per maand.

Eigendomssituatie
Het gebouw is gelegen op erfpachtgrond, eigendom van de gemeente Amsterdam. Op het recht van erfpacht zijn de algemene bepalingen voor voortdurende erfpacht van de gemeente Amsterdam uit 1994 van toepassing.
De erfpachtcanon is vooruitbetaald (afgekocht) tot en met 31 januari 2060
De aanvraag om over te stappen naar eeuwigdurende erfpacht onder de gunstige voorwaarden van de gemeente is tijdig ingediend.

Bijzonderheden
• Ruime 4-kamer woning
• Werkkamer met water aansluiting op de vierde verdieping
• Oppervlakte circa 87 m² plus circa 20 m² op de vierde verdieping
(ingemeten conform de BBMI op basis van NEN 2580)
• 2 slaapkamers
• Badkamer met ligbad
• 2 balkons aan de achterzijde
• Oplevering kan spoedig
• Erfpacht afgekocht tot 2060

In de koopovereenkomst zal onder andere de ouderdomsclausule, de niet-zelfbewoningsclausule en een maatvoering verklaring opgenomen worden.
Disclaimer:
De gebruiksoppervlakte zoals vermeld in de (verkoop)informatie en/of de aanmelding op Funda is berekend conform de branche vastgestelde meetinstructie (BBMI) afgeleid van de NEN 2580-norm. De oppervlakte kan derhalve afwijken van vergelijkbare panden en/of oude referenties. Dit heeft in voorkomende gevallen met name te maken met deze meetmethode. Bij het tot stand komen van een koopovereenkomst verklaart (aspirant) koper voldoende te zijn geïnformeerd over de hiervoor bedoelde normering.
123makelaar heeft zich ingespannen om de juiste oppervlakte en inhoud te bereken aan de hand van eigen metingen, metingen van een professioneel bedrijf en dit zoveel mogelijk te ondersteunen door het publiceren van plattegronden met maatvoering. Mocht de maatvoering onverhoopt niet (volledig) overeenkomstig de normering zijn vastgesteld of afwijken van eventuele toekomstige metingen, wordt dit uitdrukkelijk door (aspirant) koper aanvaard. (Aspirant) koper is/wordt voldoende in de gelegenheid gesteld de maatvoering zelf te (laten) controleren.
Verschillen in de opgegeven maat en grootte geven geen der partijen enig recht, uitdrukkelijk ook niet met betrekking tot eventuele aanpassing van de koopsom. Verkoper en 123makelaar aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid in deze
Alle beschrijvingen, afmetingen, foto’s, tekeningen en verdere gegevens betreffende de (bouwkundige) staat van het object en alle overige gegevens, welke zijn opgenomen in deze verkoopdocumentatie, zijn op basis van de thans bekende gegevens naar beste weten en kunnen verstrekt. Deze gegevens kunnen wijzigingen ondergaan.

Kenmerken

Lees meer
Overdracht
Referentienummer 24729/5377883
Vraagprijs € 649.500,- k.k.
Huurprijs € 2.350,- per maand
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Vrijdag 30 oktober 2020
Laatste wijziging Dinsdag 10 november 2020
Bouw
Type object Appartement, bovenwoning
Woonlaag 2e woonlaag
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwjaar 1935
Type dak Zadeldak
Oppervlaktes en inhoud
Gebruiksoppervlakte wonen 106 m²
Inhoud 335 m³
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimte 7 m²
Indeling
Aantal bouwlagen 1
Aantal kamers 3 (waarvan 2 slaapkamers)
Energieverbruik
Energielabel E
Energie-index 2,11
Uitrusting
Warm water Centrale voorziening
Badkamervoorzieningen Douche
Dubbele wastafel
Toilet
Wastafelmeubel
Heeft een balkon Ja
Heeft kabel-tv Ja
Heeft een open portiek Ja

Kaart

Sluiten

Recent bekeken