Verkocht onder voorbehoud: Europaplein 109II, 1079 AW Amsterdam

€ 585.000,- k.k.

Verkocht onder voorbehoud

Verkocht onder voorbehoud: Europaplein 109II, 1079 AW Amsterdam

€ 585.000,- k.k.

Beschrijving

Lees meer
Wegens grote belangstelling worden er geen bezichtigingen meer ingepland.

TOP APPARTEMENT MET ZELFSTANDIGE ZOLDERKAMER VAN CIRCA 19 M²!

Royaal en sfeervol appartement op de tweede verdieping met een grote zolderkamer op de vierde verdieping, gelegen in de Rivierenbuurt. De woning ligt aan een autoluwe straat, beschikt over een woonkamer-en-suite, een keuken aan de achterzijde, een badkamer met ligbad, apart toilet en twee royale slaapkamers. Daarnaast is er op de zolderverdieping een ruime extra (zolder)kamer, voorzien van water en afvoer.
Wonen aan het Europaplein betekent wonen op een van de meest gunstig gelegen plekken van de Rivierenbuurt. In de directe omgeving zijn alle voorzieningen voor de dagelijkse boodschappen beschikbaar. Verschillende supermarkten om de hoek , diverse gezellige horecagelegenheden en speciaalzaken in de Scheldestraat en in de Maasstraat én natuurlijk het Amstelpark op loopafstand.
De bereikbaarheid is uitstekend. Station Rai ligt op 3 minuten fietsen en per auto is de ringweg A-10 binnen enkele minuten bereikt. Ook de Noord-Zuidlijn heeft een station recht voor de deur! Parkeren kan voor de deur tegen betaling. Voor het aanvragen van een bewonersvergunning (vergunning gebied Zuid 4.2, peildatum 8 oktober 2021) geldt op dit moment een wachttijd van 3 maanden (bron: gemeente Amsterdam).

Indeling
U komt de woning binnen via het portiek en het centrale trappenhuis. Bij binnenkomst valt direct de fijne sfeer van dit appartement op. Vanuit de hal zijn de verschillende vertrekken bereikbaar. De en-suite woonkamer is mooi ruim en licht en beschikt over openslaande deuren naar het balkon. Vanuit de centraal in de woning gelegen keuken is er toegang tot het tweede balkon.
Naast de keuken, aan de achterzijde, ligt een slaapkamer, terwijl de andere slaapkamer aan de voorzijde ligt. Het is echter goed mogelijk ook de tweede slaapkamer aan de achterzijde te situeren.
In het hart van de woning ligt tenslotte de badkamer met ligbad en wastafel.

Vereniging van eigenaars
Actieve VvE. De administratie wordt gevoerd door Velzel VvE diensten B.V.
De servicekosten bedragen € 133,65 per maand exclusief een voorschot stookkosten.

Eigendomssituatie
Het gebouw is gelegen op erfpachtgrond, eigendom van de gemeente Amsterdam. Op het recht van erfpacht zijn de algemene bepalingen voor voortdurende erfpacht van de gemeente Amsterdam uit 1994 van toepassing.
De erfpachtcanon is vooruitbetaald (afgekocht) tot en met 31 januari 2060. De overstap naar eeuwigdurende erfpacht onder de gunstige voorwaarden van de gemeente Amsterdam is tijdig aangevraagd.

Bijzonderheden
• Ruime 4-kamer woning
• Zolderkamer met water aansluiting op de vierde verdieping
• Oppervlakte circa 89 m² plus circa 19 m² op de vierde verdieping
(ingemeten conform de BBMI op basis van NEN 2580)
• 2 slaapkamers
• Badkamer met ligbad
• 2 balkons aan de achterzijde
• Oplevering kan spoedig
• Erfpacht afgekocht tot 2060

Vraagprijs
€ 585.000,00 k.k.

In de koopovereenkomst zal onder andere de ouderdomsclausule, de niet-zelfbewoningsclausule en een maatvoering verklaring opgenomen worden.
Disclaimer:
De gebruiksoppervlakte zoals vermeld in de (verkoop)informatie en/of de aanmelding op Funda is berekend conform de branche vastgestelde meetinstructie (BBMI) afgeleid van de NEN 2580-norm. De oppervlakte kan derhalve afwijken van vergelijkbare panden en/of oude referenties. Dit heeft in voorkomende gevallen met name te maken met deze meetmethode. Bij het tot stand komen van een koopovereenkomst verklaart (aspirant) koper voldoende te zijn geïnformeerd over de hiervoor bedoelde normering.
123makelaar heeft zich ingespannen om de juiste oppervlakte en inhoud te bereken aan de hand van eigen metingen, metingen van een professioneel bedrijf en dit zoveel mogelijk te ondersteunen door het publiceren van plattegronden met maatvoering. Mocht de maatvoering onverhoopt niet (volledig) overeenkomstig de normering zijn vastgesteld of afwijken van eventuele toekomstige metingen, wordt dit uitdrukkelijk door (aspirant) koper aanvaard. (Aspirant) koper is/wordt voldoende in de gelegenheid gesteld de maatvoering zelf te (laten) controleren.
Verschillen in de opgegeven maat en grootte geven geen der partijen enig recht, uitdrukkelijk ook niet met betrekking tot eventuele aanpassing van de koopsom. Verkoper en 123makelaar aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid in deze
Alle beschrijvingen, afmetingen, foto’s, tekeningen en verdere gegevens betreffende de (bouwkundige) staat van het object en alle overige gegevens, welke zijn opgenomen in deze verkoopdocumentatie, zijn op basis van de thans bekende gegevens naar beste weten en kunnen verstrekt. Deze gegevens kunnen wijzigingen ondergaan.

Kenmerken

Lees meer
Overdracht
Referentienummer 24729/5825248
Vraagprijs € 585.000,- k.k.
Status Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Vrijdag 12 november 2021
Laatste wijziging Dinsdag 7 december 2021
Bouw
Type object Appartement, bovenwoning
Woonlaag 2e woonlaag
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwjaar 1935
Type dak Zadeldak
Isolatievormen Dubbel glas
Oppervlaktes en inhoud
Gebruiksoppervlakte wonen 108 m²
Inhoud 346 m³
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimte 4 m²
Indeling
Aantal bouwlagen 2
Aantal kamers 5 (waarvan 3 slaapkamers)
Locatie
Ligging Aan drukke weg
In woonwijk
Vrij uitzicht
Uitrusting
Warm water Centrale voorziening
Badkamervoorzieningen Ligbad
Wastafel
Heeft een balkon Ja

Kaart

Sluiten

Recent bekeken