Omschrijving

Deze ruime en lichte eengezinswoning met achtertuin op het zuidwesten is gelegen in een zeer karakteristieke woonbuurt in Tuindorp Oostzaan West. De woning grenst is aan een rustige straat waar alleen lokaal verkeer komt en er gratis geparkeerd wordt. De achterzijde van de woning is grenzend aan de tot de V.v.E. behorende binnentuin.

Iets verderop bevindt zich het winkelcentrum Boven't Y en Molenwijk en heeft een uitstekende verbinding met de Ringweg en het openbaar vervoer. Het buurtje ligt op enkele minuten van de Ring A10 en met de fiets bent u in enkele minuten in natuurgebied ’t Twiske of vanaf de NDSM-werf met de pont op het Centraal Station.

Aan de voorzijde is enerzijds de entree van de woning en daarnaast de entree tot de berging, welke ook via de hal bereikbaar is. Tuingerichte lichte L-vormige woonkamer met open keukenopstelling en toegang naar op het zuidwesten gelegen achtertuin van ca. 30 m2.

Via de trapopgang komt u op de eerste verdieping met een overloop. Aan de voorzijde van de woning treft u de badkamer met een douche en wastafel. Naast de badkamer bevindt zich een separaat toilet en de eerste slaapkamer met CV installatie. Aan de achterzijde van de woning zijn 2 slaapkamers gesitueerd met beide voorzien van bergruimte en uitzicht op de binnentuin.

Kenmerken:
- Voormalig huurwoning
- Woning behoeft interne renovatie, kluswoning
- Beschutte achtertuin van ca. circa 30 m2 gelegen op het zuidwesten
- Woonoppervlakte ca. 79 m2
- Erfpachtcanon is afgekocht tot 30-06-2060
- Servicekosten bedragen ca. € 68,84 per maand
- Vaste projectnotaris, Lubbers en Dijk notarissen
- Oplevering per direct
- Zelfbewoningsclausule en anti-speculatiebeding van 3 jaar van toepassing

Kenmerken