Verkocht onder voorbehoud: Churchill-laan 310, 1078 GC Amsterdam

€ 685.000,- k.k.

Verkocht onder voorbehoud

Verkocht onder voorbehoud: Churchill-laan 310, 1078 GC Amsterdam

€ 685.000,- k.k.

Beschrijving

Lees meer
Super fijn en ruim benedenhuis met tuin, souterrain en een totaal oppervlakte van circa 130m² gelegen in de Rivierenbuurt. De woning ligt aan het breedste deel van de Churchill-laan op de grens met Oud Zuid. Op loopafstand ligt o.a. de Beethovenstraat, Scheldestraat met vele gezellige restaurants en cafés en natuurlijk het Beatrixpark.
De woning beschikt over een woonkamer aan de voorzijde en een royale woonkeuken aan de achterzijde met toegang tot de achtertuin. Vervolgens zijn er twee slaapkamers, een badkamer met ligbad en een souterrain.
De bereikbaarheid is uitstekend. Station Rai ligt op 5 minuten fietsen en per auto is de ringweg A-10 binnen enkele minuten bereikt. Ook de Noord-Zuidlijn is makkelijk en snel bereikbaar. Parkeren kan voor de deur tegen betaling. Voor het aanvragen van een bewonersvergunning (vergunning gebied Zuid 4.1, peildatum 1 juni 2019) geldt op dit moment geen wachttijd (bron: gemeente Amsterdam).
Indeling
U komt de woning binnen in de hal die doorloopt naar de gang. Bij binnenkomst valt direct de fijne sfeer van dit appartement op. Vanuit de gang zijn de verschillende vertrekken bereikbaar. De woonkamer ligt aan de voorzijde en is mooi ruim en licht. Aan de achterzijde ligt een fijne en rustige slaapkamer met openslaande deuren naar de achtertuin. De royale woonkeuken ligt tevens aan de achterzijde. Ook vanuit de keuken is de achtertuin bereikbaar. De tweede slaapkamer ligt aan de voorzijde en wordt thans gebruikt als werkkamer.
In het hart van de woning ligt de badkamer voorzien van een ligbad met douche en een wastafel.

Het souterrain is vanuit de woonkeuken bereikbaar via een vaste trap. Deze ruimte is circa 36 m² groot en beschikt over een fijne hoogte. Hierdoor is deze ruimte uitstekend bruikbaar als derde slaapkamer, werkkamer of welke functie er dan ook gewenst is. Er is een plan met tekeningen gemaakt om de koekoeks aan de voorzijde te vergroten waardoor er meer daglicht in het souterrain zal komen. Voor dit plan is inmiddels toestemming van de VvE verkregen, mits er voldaan wordt aan de bij deze toestemming behorende gebruiksovereenkomst.
Het oppervlakte van het souterrain is in het totale oppervlakte meegenomen.

Vaste lasten per jaar (belastingjaar 2019)
OZB: € 255,75
Rioolrecht: € 131,12
Waterschapslasten: € 50,19
WOZ waarde (peildatum 01-01-2018) € 675.000,00

Vereniging van eigenaars
De VvE wordt professioneel beheerd door Iris VvE beheer. Er is een meerjaren onderhoudsbegroting opgemaakt en de VvE is ingeschreven in het handelsregister.
De maandelijkse servicekosten bedragen € 134,40

Eigendomssituatie
Het gebouw is gelegen op erfpachtgrond, eigendom van de gemeente Amsterdam. Op het recht van erfpacht zijn de algemene bepalingen voor voortdurende erfpacht van de gemeente Amsterdam uit 1994 van toepassing.
De erfpachtcanon is vooruitbetaald (afgekocht) tot en met 28 februari 2053

Bijzonderheden
• Ruime 4-kamer woning
• Fijne tuin
• 3 slaapkamers
• Badkamer met ligbad
• Oplevering kan spoedig
• Erfpacht afgekocht tot 2053
• Er is geen erfafscheiding in de tuin geplaatst, de erfgrens staat aangegeven op de kadastrale kaart.

Vraagprijs € 685.500,00 k.k.

In de koopovereenkomst zal onder andere de ouderdomsclausule, en de volgende maatvoering verklaring opgenomen worden.
De gebruiksoppervlakte zoals vermeld in de (verkoop)informatie en/of de aanmelding op Funda is berekend conform de branche vastgestelde meetinstructie (BBMI) afgeleid van de NEN 2580-norm. De oppervlakte kan derhalve afwijken van vergelijkbare panden en/of oude referenties. Dit heeft in voorkomende gevallen met name te maken met deze meetmethode. Bij het tot stand komen van een koopovereenkomst verklaart (aspirant) koper voldoende te zijn geïnformeerd over de hiervoor bedoelde normering.
123makelaar heeft zich ingespannen om de juiste oppervlakte en inhoud te bereken aan de hand van eigen metingen, metingen van een professioneel bedrijf en dit zoveel mogelijk te ondersteunen door het publiceren van plattegronden met maatvoering. Mocht de maatvoering onverhoopt niet (volledig) overeenkomstig de normering zijn vastgesteld of afwijken van eventuele toekomstige metingen, wordt dit uitdrukkelijk door (aspirant) koper aanvaard. (Aspirant) koper is/wordt voldoende in de gelegenheid gesteld de maatvoering zelf te (laten) controleren.
Verschillen in de opgegeven maat en grootte geven geen der partijen enig recht, uitdrukkelijk ook niet met betrekking tot eventuele aanpassing van de koopsom. Verkoper en 123makelaar aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid in deze
Alle beschrijvingen, afmetingen, foto’s, tekeningen en verdere gegevens betreffende de (bouwkundige) staat van het object en alle overige gegevens, welke zijn opgenomen in deze verkoopdocumentatie, zijn op basis van de thans bekende gegevens naar beste weten en kunnen verstrekt. Deze gegevens kunnen wijzigingen ondergaan.

Kenmerken

Lees meer
Overdracht
Referentienummer 24729/4638478
Vraagprijs € 685.000,- k.k.
Servicekosten € 135,-
Status Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Dinsdag 25 juni 2019
Laatste wijziging Maandag 5 augustus 2019
Bouw
Type object Appartement, benedenwoning
Woonlaag 1e woonlaag
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwjaar 1929
Oppervlaktes en inhoud
Gebruiksoppervlakte wonen 129 m²
Inhoud 443 m³
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimte 5 m²
Indeling
Aantal bouwlagen 1
Aantal kamers 4 (waarvan 3 slaapkamers)
Locatie
Ligging Aan drukke weg
In woonwijk
Vrij uitzicht
Tuin
Type Achtertuin
Hoofdtuin Ja
Oriëntering Noord-oost
Staat Goed onderhouden
Energieverbruik
Energielabel D
Uitrusting
Warm water CV-ketel
Heeft een lig-/zitbad Ja
Heeft kabel-tv Ja
Tuin aanwezig Ja

Kaart

Recent bekeken