Omschrijving

UNIEK APPARTEMENT MET ROYALE TUIN AAN HET WATER.

Op een werkelijk on- stadse locatie, direct aan het water en met zicht op het groen ligt dit royale, twee verdiepingen tellende appartement. De woning is onder architectuur in 1993 gebouwd en is voorzien van alle hedendaagse gemakken. De achtertuin beschikt over een zwembad en een tuinhuisje en heeft een beschutte ligging aan het water. Het lagergelegen deel van het ruime terras kan desgewenst gebruikt worden voor het aanleggen van een klein bootje.

De locatie in Amsterdam Nieuw Sloten is zeer gunstig voor hen die van privacy houden, maar tevens gebruik willen maken van alle voorzieningen die Amsterdam te bieden heeft. 
Winkels op loopafstand, openbaar vervoer om de hoek én uitvalswegen richting het centrum of Schiphol binnen 5 autominuten bereikbaar.

Het appartement ligt op de begane grond en de eerste verdieping van de woning. Op de tweede verdieping bevindt zich nog een zelfstandig appartement.

Indeling:
Aan de voorzijde ligt een eigen parkeerplaats. In de straat kan men gratis parkeren. De woning heeft een ruime entree met toilet en doorloop naar de aan de achterzijde gelegen woonkamer met open keuken. De woonkamer is tuingericht en heeft door de grote raampartijen een fijne lichtinval. De Italiaanse designkeuken is custom-made en beschikt over diverse hoogwaardige inbouwapparatuur. Vanuit de hal zijn vervolgens de wasruimte en technische ruimte bereikbaar. 
Via de interne trap is de eerste verdieping bereikbaar. Hier is een fraaie overloop met vide gecreëerd, vanwaar de diverse vertrekken bereikbaar zijn. Aan de achterzijde ligt de hoofdslaapkamer met zicht op het water. 
De recent gemoderniseerde badkamer ligt in het hart van de verdieping en beschikt over een inloopdouche en een wastafel. Vanuit hier is tevens de royale inloopkast bereikbaar. Deze staat in open verbinding, maar kan eenvoudig afgescheiden worden en als derde slaapkamer dienen.
Aan de voorzijde ligt tenslotte nog een fijne kamer die in gebruik is als werkkamer, maar zeker ook geschikt is als slaapkamer.  
Uiteraard is er op deze verdieping een separaat toilet.

De voormalige garage aan de voorzijde is opgedeeld in twee bergingen, waarvan het voorste gedeelte met elektrisch bedienbare roldeur bij dit appartement hoort.

De CV ketel is in huur, het contract kan worden overgenomen.

Eigendomssituatie:
Gelegen op erfpachtgrond, eigendom van de gemeente Amsterdam. De erfpachtcanon is afgekocht tot 1 september 2042.

Voorbehoud splitsing:
Op dit moment loopt de splitsingsaanvraag bij de gemeente. Verkoop geschiedt dan ook onder uitdrukkelijk voorbehoud van definitieve splitsing in appartementsrechten en splitsing van het erfpachtrecht.
De VvE wordt bij splitsing opgericht en zal vanaf dat moment geactiveerd moeten worden. De nieuwe eigenaar kan zo vanaf het eerste moment betrokken zijn bij te nemen besluiten! 

De gebruiksoppervlakte zoals vermeld in de (verkoop)informatie en/of de aanmelding op Funda is berekend conform de branche vastgestelde NEN 2580-norm. De oppervlakte kan derhalve afwijken van vergelijkbare panden en/of oude referenties. Dit heeft in voorkomende gevallen met name te maken met deze meetmethode. Bij het tot stand komen van een koopovereenkomst verklaart (aspirant) koper voldoende te zijn geïnformeerd over de hiervoor bedoelde normering. 123 makelaar heeft zich ingespannen om de juiste oppervlakte en inhoud te bereken aan de hand van eigen metingen, metingen van een professioneel bedrijf en dit zoveel mogelijk te ondersteunen door het publiceren van plattegronden met maatvoering. Mocht de maatvoering onverhoopt niet (volledig) overeenkomstig de normering zijn vastgesteld of afwijken van eventuele toekomstige metingen, wordt dit uitdrukkelijk door (aspirant) koper aanvaard. (Aspirant) koper is/wordt voldoende in de gelegenheid gesteld de maatvoering zelf te (laten) controleren. Verschillen in de opgegeven maat en grootte geven geen der partijen enig recht, uitdrukkelijk ook niet met betrekking tot eventuele aanpassing van de koopsom. Verkoper en 123 Makelaar aanvaarden  geen enkele aansprakelijkheid in deze.

Kenmerken