Onder bod: Meander 145, 1181 WN Amstelveen

€ 415.000,- k.k.

Onder bod

Onder bod: Meander 145, 1181 WN Amstelveen

€ 415.000,- k.k.

Beschrijving

Lees meer
Wat een fantastisch vrij uitzicht! Dit ruime 3-kamerappartement ligt op een uitstekende locatie, op de 7e verdieping van een keurig appartementencomplex in het hart van Amstelveen en direct aan het overdekte winkelcentrum Stadshart.
We hebben het hier over een kluswoning, op zoek naar twee (of meer) rechterhanden die er naar eigen inzicht een fantastische woning van willen maken.

Over de buurt:
Vlakbij huis vind je niet alleen de supermarkt en talloze andere winkels, maar ook diverse cafés en restaurants, de bibliotheek, het theater en het Cobramuseum. Verder zijn er in Amstelveen vele sportfaciliteiten, die per fiets uitstekend te bereiken zijn. Recreëren kan ook in het nabijgelegen natuurgebied De Poel of in het Amsterdamse Bos. En natuurlijk is het centrum van Amsterdam niet ver weg: 20 minuten met de bus en je bent op het Leidseplein!
Bus-, tram- en metrohalte liggen op loopafstand van het appartement en bieden snelle verbindingen naar onder meer Schiphol en Amsterdam-Zuid. In een paar minuten met de auto bent u op de A9, vanwaar snel op onder meer de A2, de A4 en de ring A10 bereikbaar zijn.
Schiphol is slechts 15 minuten met de auto.

Appartement:
Met de lift is de 7e verdieping bereikbaar. Het appartement beschikt over 4 kamers, een ruimte voor een keuken, een badkamer en een apart toilet. Op de begane grond bevindt zich de bijbehorende berging. Qua indeling zijn er veel mogelijkheden. de woning is geheel naar wens in te delen en aan te passen.
Parkeren:
Je kunt rond de woning parkeren middels betaald parkeren en parkeren via een vergunningensysteem. Volgens ingewonnen informatie via de website van de gemeente Amstelveen kunnen er per adres 2 vergunningen aangevraagd worden. De kosten bedragen € 40,00 per jaar voor de eerste vergunning en € 80,00 per jaar voor de tweede vergunning (bron: website gemeente Amstelveen). Kijk voor meer informatie op www.amstelveen.nl

LET OP: Het betreft een kluswoning met een aantal aandachtspunten. Onder andere:
Er is thans geen warmwater voorziening en de interne waterleidingen verwijderd. In het toilet is nog wel een wateraansluiting. De interne elektra dient opnieuw aangelegd te worden, er is geen keuken en het sanitair, voor zover aanwezig, is aan vernieuwing toe.
In het gebouw is blokverwarming aanwezig. Het verwijderen en/of plaatsen van radiatoren dient derhalve in overleg met de VvE te gebeuren. Ook voor aanpassingen aan gemeenschappelijke delen, zoals bijvoorbeeld standleidingen, is overleg met de VvE vereist.
De woning is intern vanuit esthetisch oogpunt recent geschilderd en gewit.

Dit appartement is onderdeel van een vereniging van eigenaars, VvE Meander Toren II te Amstelveen.
De administratie van de VvE wordt professioneel gevoerd door Fintec VvE Beheer en de VvE is ingeschreven in het handelsregister onder nummer 50533406.
De servicekosten bedragen €238,50 per maand exclusief een voorschot stookkosten van €49,00.

WOZ waarde: € 384.000,00 (peildatum 01-01-2021)
OZBE: € 232,36
Rioolrecht: € 207,60

Oplevering in overleg, maar kan spoedig.

In de koopovereenkomst wordt onder andere een niet-zelfbewoningsclausule (de eigenaar heeft de woning niet zelf bewoond), een ouderdomsclausule en een asbestclausule opgenomen. Tevens zal worden opgenomen dat de koper de woning aanvaardt "as-is" en worden door verkoper geen garanties gegeven.

Disclaimer:
De gebruiksoppervlakte zoals vermeld in de (verkoop)informatie en/of de aanmelding op Funda is berekend conform de branche vastgestelde meetinstructie (BBMI) afgeleid van de NEN 2580-norm. De oppervlakte kan derhalve afwijken van vergelijkbare panden en/of oude referenties. Dit heeft in voorkomende gevallen met name te maken met deze meetmethode. Bij het tot stand komen van een koopovereenkomst verklaart (aspirant) koper voldoende te zijn geïnformeerd over de hiervoor bedoelde normering.
123makelaar heeft zich ingespannen om de juiste oppervlakte en inhoud te bereken aan de hand van eigen metingen, metingen van een professioneel bedrijf en dit zoveel mogelijk te ondersteunen door het publiceren van plattegronden met maatvoering. Mocht de maatvoering onverhoopt niet (volledig) overeenkomstig de normering zijn vastgesteld of afwijken van eventuele toekomstige metingen, wordt dit uitdrukkelijk door (aspirant) koper aanvaard. (Aspirant) koper is/wordt voldoende in de gelegenheid gesteld de maatvoering zelf te (laten) controleren.
Verschillen in de opgegeven maat en grootte geven geen der partijen enig recht, uitdrukkelijk ook niet met betrekking tot eventuele aanpassing van de koopsom. Verkoper en 123makelaar aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid in deze
Alle beschrijvingen, afmetingen, foto’s, tekeningen en verdere gegevens betreffende de (bouwkundige) staat van het object en alle overige gegevens, welke zijn opgenomen in deze verkoopdocumentatie, zijn op basis van de thans bekende gegevens naar beste weten en kunnen verstrekt. Deze gegevens kunnen wijzigingen ondergaan.

Kenmerken

Lees meer
Overdracht
Referentienummer 24729/6106540
Vraagprijs € 415.000,- k.k.
Servicekosten € 238,-
Status Onder bod
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Maandag 11 juli 2022
Laatste wijziging Woensdag 3 augustus 2022
Bouw
Type object Appartement, bovenwoning
Woonlaag 7e woonlaag
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwjaar 1961
Type dak Platdak
Isolatievormen Dubbel glas
Oppervlaktes en inhoud
Woonoppervlakte 92 m²
Inhoud 302 m³
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimte 11 m²
Indeling
Aantal bouwlagen 1
Aantal kamers 4 (waarvan 3 slaapkamers)
Locatie
Ligging Aan rustige weg
In centrum
Uitrusting
Heeft een balkon Ja
Heeft kabel-tv Ja
Heeft een lift Ja
Heeft schuur/berging Ja

Kaart

Sluiten

Recent bekeken