Onder bod: Haagbeuklaan 30, 1185 KL Amstelveen

€ 320.000,- k.k.

Onder bod

Onder bod: Haagbeuklaan 30, 1185 KL Amstelveen

€ 320.000,- k.k.

Beschrijving

Lees meer
Ruim en licht appartement van 82m2 gelegen op de tweede verdieping. Dit ruime 3-kamerappartment ligt op een uitstekende locatie in de groene, gewilde wijk Keizer Karelpark West.

Over de buurt:
Het appartement ligt gunstig ten opzichte van vele voorzieningen. Ideaal is natuurlijk de supermarkt en de diverse winkels die gelegen zijn op de begane grond van het complex. Op 5 minuten fietsafstand bevinden zich winkelcentrum Van der Hooplaan, winkelcentrum Groenhof en het Stadshart. De Internationale school alsmede diverse basis- en middelbare scholen bevinden zich op loop- en fietsafstand. Voor wat recreatie en ontspanning kunt u terecht in recreatiegebieden De Poel en het Amsterdamse Bos of bij een van de vele sportverenigingen in de omgeving. Openbaar vervoer bevindt zich op loopafstand en binnen een paar minuten rijden zit u op de A2, A4, A9 en de A10 richting onder andere Amsterdam, Utrecht, Haarlem Den Haag, Rotterdam en luchthaven Schiphol.

Indeling appartement:
Vanaf de entree hal op de begane grond is de 2e verdieping bereikbaar. De woningentree ligt aan een rustige galerij.
Entree, hal, twee slaapkamers aan de voorzijde waarvan één voorzien van vaste kasten. Deze kasten zijn eenvoudig te verwijderen waardoor de kamer ten volle benut kan worden. De badkamer ligt tussen de slaapkamer en de keuken en is voorzien van douche en wastafel. Er is een separaat toilet met fontein.
De zeer ruime en lichte woonkamer met grote ramen partij geeft net als beide slaapkamers toegang tot het balkon dat gelegen is op het Noordoosten. De keuken is voorzien van diverse apparatuur en is, net als andere ruimtes, te bereiken via de grote hal.
In de hal bevindt zich een ruime bergkast en in de onderbouw is ook nog een privé-(fietsen)berging.
Het appartement wordt verwarmd door een eigen CV installatie, die ook voor het warme water zorgt.

Dit ruime en goed gelegen appartement heeft weliswaar een beetje liefde een aandacht nodig, maar staat klaar om een ware droomwoning te worden!

Het appartement is onderdeel van de VvE van het gebouw Haagbeuklaan 2 t/m 68, Lindenlaan 55 t/m 71 en Peppelerf 2 te Amstelveen. De administratie wordt professioneel gevoerd door Pro VvEbeheer.
Er wordt periodiek vergaderd en er is een MJOP beschikbaar.

Kenmerken:
- Gelegen op eigen grond
- Energielabel B, geldig tot 10-01-2033!
- 2 slaapkamers
- Servicekosten €235,60 per maand
- Privé-berging in de onderbouw
- Zeer gunstige ligging
- Oplevering in overleg, maar kan op korte termijn.

In de koopovereenkomst wordt onder andere een niet-zelfbewoningsclausule (de eigenaar heeft de woning niet zelf bewoond), een ouderdomsclausule en een asbestclausule opgenomen. Tevens zal worden opgenomen dat de koper de woning aanvaardt "as-is".

Disclaimer:
De gebruiksoppervlakte zoals vermeld in de (verkoop)informatie en/of de aanmelding op Funda is berekend conform de branche vastgestelde meetinstructie (BBMI) afgeleid van de NEN 2580-norm. De oppervlakte kan derhalve afwijken van vergelijkbare panden en/of oude referenties. Dit heeft in voorkomende gevallen met name te maken met deze meetmethode. Bij het tot stand komen van een koopovereenkomst verklaart (aspirant) koper voldoende te zijn geïnformeerd over de hiervoor bedoelde normering.
123makelaar heeft zich ingespannen om de juiste oppervlakte en inhoud te bereken aan de hand van eigen metingen, metingen van een professioneel bedrijf en dit zoveel mogelijk te ondersteunen door het publiceren van plattegronden met maatvoering. Mocht de maatvoering onverhoopt niet (volledig) overeenkomstig de normering zijn vastgesteld of afwijken van eventuele toekomstige metingen, wordt dit uitdrukkelijk door (aspirant) koper aanvaard. (Aspirant) koper is/wordt voldoende in de gelegenheid gesteld de maatvoering zelf te (laten) controleren.
Verschillen in de opgegeven maat en grootte geven geen der partijen enig recht, uitdrukkelijk ook niet met betrekking tot eventuele aanpassing van de koopsom. Verkoper en 123makelaar aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid in deze
Alle beschrijvingen, afmetingen, foto’s, tekeningen en verdere gegevens betreffende de (bouwkundige) staat van het object en alle overige gegevens, welke zijn opgenomen in deze verkoopdocumentatie, zijn op basis van de thans bekende gegevens naar beste weten en kunnen verstrekt. Deze gegevens kunnen wijzigingen ondergaan.

Kenmerken

Lees meer
Overdracht
Referentienummer 24729/6726063
Vraagprijs € 320.000,- k.k.
Servicekosten € 235,-
Status Onder bod
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Dinsdag 28 maart 2023
Laatste wijziging Dinsdag 2 mei 2023
Bouw
Type object Appartement, galerijflat
Woonlaag 2e woonlaag
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwjaar 1961
Oppervlaktes en inhoud
Woonoppervlakte 82 m²
Inhoud 256 m³
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimte 6 m²
Indeling
Aantal bouwlagen 1
Aantal kamers 3 (waarvan 2 slaapkamers)
Locatie
Ligging Aan rustige weg
In woonwijk
Energieverbruik
Energielabel B
Uitrusting
Warm water CV-ketel
Badkamervoorzieningen Douche
Wastafel
Heeft een balkon Ja
Heeft kabel-tv Ja
Heeft schuur/berging Ja

Kaart

Sluiten

Recent bekeken