Van Allenstraat 19 – Krommenie

MEER INFORMATIE

Fantastische eengezinswoning met panoramisch uitzicht!
Wat maakt deze woning aan de Van Allenstraat zo bijzonder? Laten we eens kijken naar de ruimte, de zonnige achtertuin en natuurlijk het adembenemende uitzicht. Met maar liefst vier slaapkamers biedt dit huis alle ruimte aan een (toekomstig?) gezin!

De locatie en het werkelijk adembenemende uitzicht over de Noorderham zijn absoluut pluspunten. De Van Allenstraat fungeert als een scheiding tussen de bebouwde omgeving en het uitgestrekte buitengebied. Hier begint de natuur die Krommenie aan deze kant omarmt. Een pad leidt naar de pittoreske Krommeniedijk en de uitgestrekte weilanden daarachter. Nabijgelegen is veel water en het Rosariumpark te vinden.

De bereikbaarheid en voorzieningen in Krommenie zijn uitstekend. Centraal geleden tussen de Amsterdamse stad en de kust. Op slechts enkele minuten fietsen zijn meerdere basisscholen en middelbare scholen te vinden. Ook sportverenigingen zijn ruim vertegenwoordigd.
Voor de dagelijkse boodschappen zijn op loopafstand (ongeveer 500 meter) een Plus supermarkt én een Albert Heijn voor handen. Voor forenzen is Krommenie een aantrekkelijke woonplaats. Zowel per trein als via de snelweg is het dorp uitstekend bereikbaar. De ligging tussen de A8 en A9 zorgt ervoor dat zowel Amsterdam als Haarlem binnen circa twintig minuten rijden te bereiken zijn!

INDELING
De Van Allenstraat 19 is een woonhuis met voor- én achtertuin en vrij uitzicht. De woning is verdeeld over 3 bouwlagen en is als volgt ingedeeld:

De begane grond bestaat uit een woonkamer, een aparte keuken en een trap in de hal naar de eerste verdieping. In deze hal is ook een toilet en doorgang naar de keuken te vinden. Vanuit de woonkamer is er toegang tot de fijne achtertuin! De achtertuin is circa 60 m² groot en ligt op het noordwesten.

Op de eerste verdieping bevinden zich een overloop, een badkamer en 3 slaapkamers, waarvan er 1 aan de voorzijde en 2 aan de achterzijde van de woning. De slaapkamers hebben een goed formaat. De badkamer ligt aan de voorzijde en beschikt over een douche, een wastafel en aansluiting voor de wasmachine.

Via een vaste trap is de zolderverdieping bereikbaar. De zolderverdieping bestaat uit 1 grote ruimte met aan de voor- en achterzijde een bergruimte. De ruimte op deze verdieping biedt tal van mogelijkheden om bijvoorbeeld een extra werkkamer te creëren.

De algehele afwerking van de woning is netjes, ietwat gedateerd.
De woonoppervlakte bedraagt circa 113 m².

De Van Allenstraat 19 is jaren lang met veel plezier bewoond geweest, maar nu is het tijd voor een frisse wind! Met de nodige aanpassingen maakt u hier uw droomhuis en een unieke locatie.

BIJZONDERHEDEN
– Gelegen op eigen grond.
– Energielabel E
– Oplevering in overleg
– Notariskeuze voor de koper, notariskantoor gevestigd in Amsterdam of de Zaanstreek.
– Koopakte conform Model Ring Notarissen Amsterdam.
– Oudersdomsclausule, maatvoering verklaring, niet-zelfbewoningsclausule, en asbestclausule worden opgenomen in de koopovereenkomst.

Lees meer >>