Stolwijkstraat 28 hs – Amsterdam

MEER INFORMATIE

WEGENS GROTE BELANGSTELLING MAKEN WIJ HELAAS GEEN AFSPRAKEN MEER.

Superleuke benedenwoning van 56 m2 met een riante woonkeuken en een fijne tuin op het westen in de gezellige Hoofddorppleinbuurt in Amsterdam Zuid!

Dit ruim opgezette en lichte 2/3-kamer appartement ligt in een rustige straat in Amsterdam Zuid, in de Hoofddorppleinbuurt en is geheel naar eigen inzicht in te richten. Gewoon lekker gaan wonen? dat kan natuurlijk ook! De woning heeft aan de achterzijde een heerlijke tuin op het westen en is op eigen grond gelegen.

In de directe omgeving vind je alles wat je je kan wensen, winkels, leuke cafés en restaurants zijn op loopafstand bereikbaar. Na een wandeling van ca. 15 minuten sta je in het Vondelpark. Het appartement is om de hoek gelegen van de Westlandgracht waar je een bootje zou kunnen aanmeren.

Ook de bereikbaarheid is hier uitstekend. Via Metrostation Heemstedestraat (4 minuten fietsen) staat u binnen 10 minuten op Station Sloterdijk en Station Zuid. De A10 en de A4 zijn binnen 3 á 4 minuten bereikbaar. Op de fiets ben je zo in het Rembrandtpark (5 minuten), op de Zuid-as (13 minuten) en op het Leidseplein (13 minuten).

Parkeren:
De wachttijd voor het verkrijgen van een parkeervergunning voor bewoners bedraagt op dit moment circa 2 maanden (november 2023, bron: gemeente Amsterdam). Een bewonersvergunning kost € 142,20 per 6 maanden.

Indeling:
Via de entree komt u in een hal die toegang geeft tot de woonkamer en een slaapkamer. De slaapkamer beschikt over een ingebouwde kast. De woonkamer loopt door in een open keuken. De ruime tuin is zowel vanuit de keuken als de slaapkamer bereikbaar. In het hart van de woning ligt tenslotte de badkamer met douche, wastafel en toilet.

Dit appartement wordt gesplitst en zal onderdeel zijn onderdeel van de Vereniging van Eigenaars Stolwijkstraat 28. Deze VvE zal gaan bestaan uit 4 leden. De splitsingsvergunning is inmiddels onherroepelijk. Aangezien de VvE bij splitsing wordt opgericht zijn er nog geen VvE stukken. De servicekosten worden nog vastgesteld.

Bijzonderheden:
Eigen grond
Fijne achtertuin
Gunstige ligging
Energielabel C
WOZ waarde € 506.000,00
VvE wordt opgericht
Op korte termijn beschikbaar.

In de koopovereenkomst worden onder andere de ouderdomsclausule, de niet-zelfbewoningsclausule en een maatvoeringverklaring opgenomen.

Disclaimer:
De gebruiksoppervlakte zoals vermeld in de (verkoop)informatie en/of de aanmelding op Funda is berekend conform de branche vastgestelde meetinstructie (BBMI) afgeleid van de NEN 2580-norm. De oppervlakte kan derhalve afwijken van vergelijkbare panden en/of oude referenties. Dit heeft in voorkomende gevallen met name te maken met deze meetmethode. Bij het tot stand komen van een koopovereenkomst verklaart (aspirant) koper voldoende te zijn geïnformeerd over de hiervoor bedoelde normering.
123makelaar heeft zich ingespannen om de juiste oppervlakte en inhoud te bereken aan de hand van eigen metingen, metingen van een professioneel bedrijf en dit zoveel mogelijk te ondersteunen door het publiceren van plattegronden met maatvoering. Mocht de maatvoering onverhoopt niet (volledig) overeenkomstig de normering zijn vastgesteld of afwijken van eventuele toekomstige metingen, wordt dit uitdrukkelijk door (aspirant) koper aanvaard. (Aspirant) koper is/wordt voldoende in de gelegenheid gesteld de maatvoering zelf te (laten) controleren.
Verschillen in de opgegeven maat en grootte geven geen der partijen enig recht, uitdrukkelijk ook niet met betrekking tot eventuele aanpassing van de koopsom. Verkoper en 123makelaar aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid in deze
Alle beschrijvingen, afmetingen, foto’s, tekeningen en verdere gegevens betreffende de (bouwkundige) staat van het object en alle overige gegevens, welke zijn opgenomen in deze verkoopdocumentatie, zijn op basis van de thans bekende gegevens naar beste weten en kunnen verstrekt. Deze gegevens kunnen wijzigingen ondergaan.

Lees meer >>