Stolwijkstraat 26 II – Amsterdam

MEER INFORMATIE

WEGENS GROTE BELANGSTELLING PLANNEN WIJ HELAAS GEEN AFSPRAKEN MEER IN VOOR DEZE WONING.
VRAGEN OF OPMERKINGEN ONTVANGEN WIJ VERDER GRAAG UITSLUITEND PER E-MAIL.

Enorm leuk appartement van ca. 54 m2 in Amsterdam Zuid! Met haar 2 ruime slaapkamers, royale lichte woonkamer en ligging op eigen grond is deze woning alles wat je zoekt.

LOCATIE
De Stolwijkstraat is een ideale locatie, waar je rustig en comfortabel wonen combineert met de dynamiek van de stad. Op loopafstand liggen alle winkels voor dagelijkse boodschappen, zoals AH, Dirk, Ekoplaza, maar ook een bakker, slager, kaas- en groenteboer. Daarnaast vind je er leuke boetiekjes en een overvloed aan horecazaken. Een hapje bij café Drover Dog, een drankje bij Café Maurits of toch het terras van Lokaal van de Stad?

Na een wandeling van ca. 15 minuten sta je in het Vondelpark. Het appartement is om de hoek gelegen van de Westlandgracht waar je een bootje zou kunnen aanmeren.

Ook de bereikbaarheid is hier uitstekend. Via Metrostation Heemstedestraat (4 minuten fietsen) staat u binnen 10 minuten op Station Sloterdijk en Station Zuid. De A10 en de A4 zijn binnen 3 á 4 minuten bereikbaar. Op de fiets ben je zo in het Rembrandtpark (5 minuten), op de Zuid-as (13 minuten) en op het Leidseplein (13 minuten).

Parkeren:
De wachttijd voor het verkrijgen van een parkeervergunning voor bewoners bedraagt op dit moment circa 1-2 maanden (november 2023, bron: gemeente Amsterdam). Een bewonersvergunning kost € 142,20 per 6 maanden.

INDELING
Via het centrale trappenhuis is het appartement op de 2e etage bereikbaar.

De woonkamer is door de 3 grote ramen heerlijk licht en gemakkelijk in te delen. In het midden van de woning bevindt zich de badkamer met wastafel, toilet en douche. Aan de achterzijde bevinden zicht de keuken en 2 slaapkamers van goed formaat. Er is zowel vanuit de keuken als vanuit de beide slaapkamers is er toegang tot het balkon van de gehele breedte van het appartement.

VVE
Het gebouw aan de Stolwijkstraat is recent gesplitst in appartementsrechten, waarbij de Vereniging van Eigenaars Stolwijkstraat 26 is opgericht. Deze VvE zal gaan bestaan uit 4 appartementsrechten. Aangezien de VvE bij splitsing wordt opgericht zijn er nog geen VvE stukken. De servicekosten worden nog vastgesteld.

BIJZONDERHEDEN
– De woonoppervlakte bedraagt circa 53 m2 exclusief het balkon van circa 6 m2
– Twee slaapkamers van goed formaat, die allebei toegang tot het balkon hebben.
– Balkon over de hele breedte met middagzon.
– Lichte woonkamer met 3 grote raampartijen.
– Eigen grond!
– Energielabel C
– Servicekosten nader vast te stellen
– Op korte termijn beschikbaar

In de koopovereenkomst worden onder andere de ouderdomsclausule, de niet-zelfbewoningsclausule en een maatvoeringverklaring opgenomen.

Disclaimer:
De gebruiksoppervlakte zoals vermeld in de (verkoop)informatie en/of de aanmelding op Funda is berekend conform de branche vastgestelde meetinstructie (BBMI) afgeleid van de NEN 2580-norm. De oppervlakte kan derhalve afwijken van vergelijkbare panden en/of oude referenties. Dit heeft in voorkomende gevallen met name te maken met deze meetmethode. Bij het tot stand komen van een koopovereenkomst verklaart (aspirant) koper voldoende te zijn geïnformeerd over de hiervoor bedoelde normering.
123ERAmakelaar heeft zich ingespannen om de juiste oppervlakte en inhoud te bereken aan de hand van eigen metingen, metingen van een professioneel bedrijf en dit zoveel mogelijk te ondersteunen door het publiceren van plattegronden met maatvoering. Mocht de maatvoering onverhoopt niet (volledig) overeenkomstig de normering zijn vastgesteld of afwijken van eventuele toekomstige metingen, wordt dit uitdrukkelijk door (aspirant) koper aanvaard. (Aspirant) koper is/wordt voldoende in de gelegenheid gesteld de maatvoering zelf te (laten) controleren.
Verschillen in de opgegeven maat en grootte geven geen der partijen enig recht, uitdrukkelijk ook niet met betrekking tot eventuele aanpassing van de koopsom. Verkoper en 123ERAmakelaar aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid in deze
Alle beschrijvingen, afmetingen, foto’s, tekeningen en verdere gegevens betreffende de (bouwkundige) staat van het object en alle overige gegevens, welke zijn opgenomen in deze verkoopdocumentatie, zijn op basis van de thans bekende gegevens naar beste weten en kunnen verstrekt. Deze gegevens kunnen wijzigingen ondergaan.

Lees meer >>