Spinaker 145 – Amsterdam

MEER INFORMATIE

Let op! Voorrang sociale huurders woningcorporatie! Vraag naar de voorwaarden.

Zeer ruim 4-kamer appartement van circa 92 m² gelegen op de tweede verdieping met een ruim balkon en separate privé berging in onderbouw.

Omgeving:
Het appartement bevindt zich in een parkachtige groene omgeving in Amsterdam Noord. Het goed onderhouden complex staat op een zeer kindvriendelijk autovrij woonerf. Vele faciliteiten zoals winkels, horecagelegenheden, scholen, sportaccommodaties, ziekenhuis Boven ‘t Y en het populaire en bruisende winkelcentrum Boven ‘t Y en Banne Centrum heeft u binnen bereik. Het recreatiegebied ’t Twiske met zijn heerlijke wandel- en fietsroutes, kinderspeelplaatsen en natuur zijn nabij. Middels de busverbinding, de Noord/Zuidlijn, de pont achter het Centraal Station of de IJ-tunnel is het centrum makkelijk te bereiken. Binnen enkele minuten rijdt u op de ringweg A10 vanwaar u alle kanten op kan (A1, A2, A4 en A8).

Indeling:
Via de gemeenschappelijke entree met brievenbussen en bellentableau bereikt u middels het trappenhuis de entree van dit appartement. Entree; hal/gang; twee slaapkamers aan de voorzijde; separaat toilet met fontein; badkamer met wastafel en separate douche en wasmachineaansluiting. Lichte woonkamer met half open keuken. Derde slaapkamer aan de achterzijde. Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot het op het noordwesten gelegen balkon met mooi uitzicht over het park.

Op de begane grond treft u een ruime (fietsen-)berging en parkeren doet u gratis aan de rand van het hofje waar voldoende parkeergelegenheid is.

Bijzonderheden:
– Erfpachtcanon afgekocht tot 31 december 2053
– Zelfbewonings-clausule van toepassing
– VvE bijdrage ca. € 144,41 per maand
– Gezonde en professionele VVE beheer
– Individuele berging op de begane grond
– Verwarming en warmwater middels Intergas c.v.-ketel uit 2021
– Goed geïsoleerd o.a. middels dubbelglas
– Zeer centraal gelegen ten opzichte van diverse voorzieningen
– Beginhalte van de Noord-Zuidlijn zeer nabij
– Vlakbij natuurgebieden Ilperveld en Het Twiske
– Het betreft een voormalige huurwoning
– Vast projectnotaris: Lubbers & Dijk Notarissen
– EPA label aanwezig
– Oplevering in overleg, kan snel

Lees meer >>