Ruimzicht 234 – Amsterdam

MEER INFORMATIE

Te Koop: Ruimzicht 234 te Amsterdam

Een schitterend ruim, licht en hoogwaardig gerenoveerd drie kamer appartement (90 m2) aan de rand van het Sloterpark en daarbij aan 2 zijden prachtig uitzicht op de Sloterplas, veel groen en EEUWIG DUREND ERFPACHT AFGEKOCHT! Een erg luxe uitstraling, airconditioning, twee balkons en een mogelijkheid tot het kopen van een ruime garagebox.

Indeling:
Via de besloten entree met intercomsysteem komt u het complex ‘Torenwijck Iv’ binnen. Hier is een trap aanwezig maar ook twee liften. Hier mee kunt u gemakkelijk op de 11e verdieping komen.
U komt het appartement binnen via de entree en vind links van u een garderobe ruimte en toilet.
Door de elegante zwart stalen taatsdeur komt u gelijk in de ruime woonkamer en vind u links van u nog een ingebouwde kast. Vanuit de woonkamer loopt u door naar de keuken en is er ook toegang tot het eerste balkon. Dit is een ruim balkon op het zuiden met uitzicht op de Sloterplas. De luxe keuken is voorzien van inductie kookplaat en diverse luxe inbouwapparatuur en heeft net als de woonkamer een mooi uitzicht over de Sloterplas door de grote ramen. Vanuit de keuken loopt u door de hal naar de twee slaapkamers en de luxe badkamer welke is voorzien van een inloop-regendouche, bad, dubbele wastafel, vloerverwarming en een televisie! De grote slaapkamer heeft twee ruime inbouwkasten. Beide slaapkamers hebben toegang tot het tweede balkon.
De woning is overall mooi afgewerkt en is voorzien van een visgraat vloer en veel warm led inbouwspots.

In het bijgebouw is de garagebox gelegen.

Omgeving:
Aan de Sloterplas is het heerlijk wonen. U heeft een prachtige wandel route, recreatie gebied Sloterpark, sportcentra, scholen en diverse horecagelegenheden naast de deur. In de zomer is de Sloterplas een fijne plek om te zwemmen. U zit naast het levendige en erg opkomende HoofdwinkelCentrum Osdorpplein. Het winkelcentrum is hard aan het moderniseren. U kunt er fijn winkelen en uitgaan maar u kunt er natuurlijk ook terecht voor de dagelijkse boodschappen. Er zijn 4 grote supermarkten en lokale winkels te vinden.
Met het openbaar vervoer bent u binnen enkele minuten op grote stations zoals Lelylaan en Sloterdijk. Binnen een half uur bent u midden in hartje centrum Amsterdam. Daarnaast bent u met de West Tangent 369 buslijnverbinding binnen 25 minuten op Schiphol. Met de auto bent u binnen een kwartier op de A4 en A9.

Bijzonderheden:
– Eeuwigdurend erfpacht afgekocht!
– Zeer fraaie, luxueuze afwerking
– Woning voorzien van warmen en koelen airconditioning
– Complex met van twee liften
– 2 balkons
– Privé berging in de onderbouw
– Actieve VvE, servicekosten per maand: circa €275 voor de woning en € 15,16 voor de parkeergarage
– Vraagprijs garagebox: € 42.500

Lees meer >>