Ranonkelkade 76 – Amsterdam

MEER INFORMATIE

Een charmante monumentale hoekwoning (circa 50 m²) op een prachtige locatie aan het water, met voor- en achtertuin! Gelegen in het pittoreske Disteldorp in Amsterdam Noord voelt u de rust maar bent u ook dicht bij het centrum van Amsterdam.

Omgeving:
Op fiets afstand van de Buiksloterweg pont bent u zó op het Centraal station en in de stad. Op loopafstand ligt de halte Noorderpark van de Noord-Zuid lijn en u bent gemakkelijk en snel met de auto op de ringweg A-10 of bij de IJ-tunnel. Kortom, een uitstekende locatie.
De buurt is gewild vanwege zijn eigen karakter en dorpachtige uitstraling. In de directe omgeving zijn veel voorzieningen zoals Mosplein (vele winkels en eetgelegenheden), de wekelijkse Van der Pekmarkt en natuurlijk de NDSM-werf.

Indeling:
Op de begane grond vind u de entree, hal met de trapopgang en een separaat toilet. Toegang tot de woonkamer en de half open keuken. Vanuit de keuken is er toegang tot de ruime achtertuin gelegen op het zuid-oosten.
Op de eerste verdieping ligt een slaapkamer en treft u de moderne badkamer met douche.
In de kap is tenslotte nog een vliering, bereikbaar via een vlizotrap.

De woning maakt onderdeel uit van de Vereniging van Eigenaars Disteldorp Amsterdam. De administratie wordt gevoerd door Vincent & Vincent VvE beheer.
De servicekosten bedragen ca. € 110,86 maand.

Bijzonderheden:
– De erfpacht is afgekocht tot en met 31 december 2045 en daarna vastgeklikt
– Jaarcanon vanaf 01 januari 2046: € 368,02 met jaarlijkse inflatie
– Gemeentelijk monument
– Beschermd stadsgezicht
– Perfecte starterswoning
– Voor- en achtertuin
– Actieve Vereniging van Eigenaars
– Oplevering kan op korte termijn.

Lees meer >>