Niersstraat 5 III – Amsterdam

MEER INFORMATIE

Heerlijk lichte bovenwoning van circa 99m² op de derde verdieping met een extra kamer op de vierde verdieping. Aan de achterzijde ligt een zonnig balkon over de gehele breedte op het zuiden en op de zolderverdieping is een bijbehorende kamer van circa 12 m2.
De woning is jaren lang met veel plezier bewoond geweest, maar zal nu van binnen wel gemoderniseerd moeten worden. Dit biedt natuurlijk ruime mogelijkheden tot het realiseren van een bijzonder aantrekkelijk appartement, geheel naar eigen smaak en inzicht.

De Vereniging van Eigenaren is actief en wordt professioneel beheerd. De overstap naar eeuwigdurende erfpacht is gemaakt, waarbij ervoor gekozen is de erfpachtcanon vast te klikken. De erfpachtcanon voor het lopende tijdvak is afgekocht tot en met 31 december 2054.

De ligging van de woning is werkelijk geweldig. De Niersstraat is een zijstraat van de gezellige Maasstraat met een zeer gevarieerd winkelaanbod en nummer 3 ligt bijna op de hoek. Niet alleen de winkels maar juist ook de horeca, diverse speciaalzaken, scholen, medische voorzieningen en sportfaciliteiten maken deze locatie nagenoeg perfect. De bereikbaarheid met openbaar vervoer (bus, trein en tram: NS station RAI/Zuid WTC, Amstel en halte Noord-Zuidlijn) is uitstekend. De halte van de Noord-Zuidlijn ligt op hemelsbreed 320 meter afstand! Ook de bereikbaarheid met eigen vervoer is uitstekend. Direct om de hoek liggen de uitvalswegen met aansluiting op de ringweg (A2 en A10).
De Niersstraat is recent heringericht, waarbij onder andere aandacht is besteed aan de waterhuishouding en hoe deze toekomstbestendig te maken. Dit is onder andere zichtbaar door de nieuw aangelegde groenstroken in de Niersstraat.

Op dit moment is er 3 maanden wachttijd voor het verkrijgen van een parkeervergunning (peildatum 12 juli 2023, vergunningengebied Zuid 4.1, bron: gemeente Amsterdam)

Indeling:
Portiek met stenen trap. Bordes met entree, tochtportaal, gezamenlijk trappenhuis naar de derde verdieping. Woningentree met een hal met doorloop naar alle vertrekken. De keuken is gelegen aan de achterzijde. Er zijn op de derde verdieping 3 slaapkamers waarvan twee aan de straatzijde, één aan de achterzijde met toegang tot het balkon. Op de vierde (zolder)verdieping is nog ruime een vierde slaap/werkkamer. De badkamer is voorzien van bad, douche en toilet.
De ruime woonkamer (voormalig en suite) strekt zich uit over de gehele diepte van het appartement en beschikt over openslaande deuren naar het eerder genoemde balkon.

Bijzonderheden:
– De erfpachtcanon is afgekocht tot en met 31 december 2054;
– Er is sprake van eeuwigdurende erfpacht;
– Actieve VvE. Begroting aan de hand van een Meerjaren Onderhoudsplanning;
– Bijdrage aan de VvE Euro 204,10 per maand;
– Zelfstandige CV installatie;
– In de koopovereenkomst zal onder andere een ouderdomsclausule, een niet-zelfbewoningsclausule en een maatvoering verklaring opgenomen worden;
– Oplevering kan op korte termijn;
– De woning is ingemeten conform de BBMI (NEN 2580)meetinstructie;
– In het aangegeven oppervlakte van 99 m² is de kamer op de vierde verdieping van 12 m² inbegrepen;

Disclaimer:
De gebruiksoppervlakte zoals vermeld in de (verkoop)informatie en/of de aanmelding op Funda is berekend conform de branche vastgestelde meetinstructie (BBMI) afgeleid van de NEN 2580-norm. De oppervlakte kan derhalve afwijken van vergelijkbare panden en/of oude referenties. Dit heeft in voorkomende gevallen met name te maken met deze meetmethode. Bij het tot stand komen van een koopovereenkomst verklaart (aspirant) koper voldoende te zijn geïnformeerd over de hiervoor bedoelde normering.
123makelaar heeft zich ingespannen om de juiste oppervlakte en inhoud te bereken aan de hand van eigen metingen, metingen van een professioneel bedrijf en dit zoveel mogelijk te ondersteunen door het publiceren van plattegronden met maatvoering. Mocht de maatvoering onverhoopt niet (volledig) overeenkomstig de normering zijn vastgesteld of afwijken van eventuele toekomstige metingen, wordt dit uitdrukkelijk door (aspirant) koper aanvaard. (Aspirant) koper is/wordt voldoende in de gelegenheid gesteld de maatvoering zelf te (laten) controleren.
Verschillen in de opgegeven maat en grootte geven geen der partijen enig recht, uitdrukkelijk ook niet met betrekking tot eventuele aanpassing van de koopsom. Verkoper en 123makelaar aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid in deze
Alle beschrijvingen, afmetingen, foto’s, tekeningen en verdere gegevens betreffende de (bouwkundige) staat van het object en alle overige gegevens, welke zijn opgenomen in deze verkoopdocumentatie, zijn op basis van de thans bekende gegevens naar beste weten en kunnen verstrekt. Deze gegevens kunnen wijzigingen ondergaan.

Lees meer >>