Loodskotterhof 6 – Amsterdam

MEER INFORMATIE

Enorm leuk appartement van ca. 78 m2 gelegen in Amsterdam-Noord nabij het Buiksloterbreek park. Met haar twee ruime slaapkamers, royale lichte woonkamer en twee balkons beschikt deze woning over alles wat je zoekt. Met een paar aanpassingen maak je hier een heerlijke eigen plek van!

LOCATIE
Het Loodskotterhof is een ideale en rustige locatie waar je rustig en comfortabel wonen combineert met de dynamiek van een stad om de hoek. Op loopafstand ligt het Banne Winkelcentrum met tal van winkels voor de dagelijkse behoefte, zoals supermarkten, een bakker, slager, viswinkel en drogisterij en diverse horeca.

De bereikbaarheid is hier uitstekend. Op enkele minuten lopen is er een bushalte waarmee je met het openbaar vervoer binnen 10 minuten bij de Noordzuid lijn bent en vervolgens met een kwartier op Amsterdam Centraal bent. Met 13 minuten fietsen ben je bij de pont waarmee je dag en nacht naar Amsterdam Centraal kan. Ook aan de auto is gedacht; binnen vijf minuten ben je op de ringweg A10.

PARKEREN
Je parkeert je auto gratis voor de deur.

INDELING
Via het centrale trappenhuis is het appartement op de tweede etage bereikbaar.
De riante woonkamer is door de grote ramen aan voor- en achterzijde heerlijk licht en gemakkelijk in te delen. Aan de voorzijde, naast de woonkamer, is de keuken om de hoek te vinden met een deur naar de loggia. In het midden van de woonkamer is de toegang tot de gang vanwaar de badkamer, slaapkamers en toilet bereikbaar zijn. Aan de achterzijde van het appartement is de grootste slaapkamer met een aangrenzend royaal balkon. Aan de voorzijde ligt de andere slaapkamer die net als de keuken een deur heeft naar de loggia. De badkamer bevindt zich in het midden van het appartement.
Op de begane grond is er tenslotte een ruime berging.

VVE
Het gebouw is gesplitst in appartementsrechten. De VVE Loodskotterhof 1 bestaat uit 24 appartementsrechten. De administratie wordt gevoerd door Stedeplan VvE Beheer.

BIJZONDERHEDEN
– Woonoppervlakte van circa 78 m2.
– Twee slaapkamers van goed formaat, die toegang hebben tot een balkon of loggia.
– De woning is gelegen of erfpacht grond. De jaarlijkse canon tot en met 31 december 2038 bedraagt €155,19.
– Energielabel D
– Op korte termijn beschikbaar
– De servicekosten bedragen €137,- per maand

Disclaimer:
De gebruiksoppervlakte zoals vermeld in de (verkoop)informatie en/of de aanmelding op Funda is berekend conform de branche vastgestelde meetinstructie (BBMI) afgeleid van de NEN 2580-norm. De oppervlakte kan derhalve afwijken van vergelijkbare panden en/of oude referenties. Dit heeft in voorkomende gevallen met name te maken met deze meetmethode. Bij het tot stand komen van een koopovereenkomst verklaart (aspirant) koper voldoende te zijn geïnformeerd over de hiervoor bedoelde normering.
123ERAmakelaar heeft zich ingespannen om de juiste oppervlakte en inhoud te bereken aan de hand van eigen metingen, metingen van een professioneel bedrijf en dit zoveel mogelijk te ondersteunen door het publiceren van plattegronden met maatvoering. Mocht de maatvoering onverhoopt niet (volledig) overeenkomstig de normering zijn vastgesteld of afwijken van eventuele toekomstige metingen, wordt dit uitdrukkelijk door (aspirant) koper aanvaard. (Aspirant) koper is/wordt voldoende in de gelegenheid gesteld de maatvoering zelf te (laten) controleren.
Verschillen in de opgegeven maat en grootte geven geen der partijen enig recht, uitdrukkelijk ook niet met betrekking tot eventuele aanpassing van de koopsom. Verkoper en 123ERAmakelaar aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid in deze
Alle beschrijvingen, afmetingen, foto’s, tekeningen en verdere gegevens betreffende de (bouwkundige) staat van het object en alle overige gegevens, welke zijn opgenomen in deze verkoopdocumentatie, zijn op basis van de thans bekende gegevens naar beste weten en kunnen verstrekt. Deze gegevens kunnen wijzigingen ondergaan.

Lees meer >>