Lijndenstraat 22 III – Amsterdam

MEER INFORMATIE

In de gezellige Czaar Peterbuurt in het centrum van Amsterdam en met alle voorzieningen op loopafstand, vindt u dit heerlijke en recent gerenoveerde dubbele bovenhuis van ca. 61m². Het gebouw aan de Lijndenstraat 22 is in 2019 gesplitst in appartementsrechten en is gelegen op EIGEN GROND! Het gebouw is aangewezen als gemeentelijk monument.

Indeling;
Entree met gezamenlijk trappenhuis op de begane grond. De woningentree bevindt zich op de tweede verdieping. Trap naar de derde verdieping. Woonkamer met een open keuken aan de achterzijde van de woning, welke is voorzien van diverse inbouw apparatuur zoals o.a. een 4 pits gaskooktoestel, koelkast-vriescombinatie, een vaatwasser en een afzuigkap.
Aan de achterzijde ligt vervolgens het separate toilet.
Via de interne trap is de vierde verdieping bereikbaar. Deze verdieping heeft een fijne hoogte en de balken zijn fraai in het zicht.
Aan de voorzijde een ligt ruime berging met wasmachineaansluiting en CV opstelling. Voorts twee ruime slaapkamers, een aan de voorzijde, de ander aan de achterzijde. De badkamer is ook aan de achterzijde gelegen en is voorzien van inloopdouche, wastafelmeubel, vloerverwarming, tweede toilet en handdoekenradiator.

Het appartement ligt aan de Lijndenstraat, een zijstraat van de Czaar Peterstraat, een gezellige winkelstraat die al sinds een aantal jaar zeer populair is. Niet in de laatste plaats door het lokale karakter en diverse leuke nieuwe winkeltjes en horecagelegenheden.

De gehele Czaar Peterbuurt kenmerkt zich als een karakteristieke buurt met gezellige cafés, restaurants en een enorme diversiteit aan winkels, ateliers en koffietentjes. Ook supermarkten zijn binnen handbereik en op loopafstand voorhanden. Bekende plekken in de buurt: restaurant Spirit, Brouwerij ’t IJ, Amsterdam Roest, dierentuin Artis en de Dappermarkt.

De bereikbaarheid is uitstekend. Tram 7 brengt u naar o.a. Artis, het Leidseplein, de Jordaan en het Westergasterrein of zelfs naar Slotermeer en met tram 26 bent u binnen 3 haltes op Amsterdam Centraal Station.
Via de Piet Heintunnel bereikt u binnen 10 minuten de Ring A10 en binnen 15 minuten Schiphol.
Dan enkele reistijd per fiets:
– De dam: 12 minuten
– Leidseplein: 18 minuten
– Science Park: 13 minuten
– VU: 32 minuten
– Zuidas: 31 minuten
– NDSM: 26 minuten (via de pont)
– Station Sloterdijk: 30 minuten
– Amsterdam Arena: 31 minuten

Kortom: een fijn, recent gerenoveerde bovenwoning op een fantastische en super centrale plek!

Bijzonderheden;
* Gelegen op EIGEN grond.
* in 2019 gesplitst met splitsingsvergunning
* € 194,03 per maand
* MJOP beschikbaar
* VvE is ingeschreven in de kamer van koophandel
* Oplevering in overleg, kan spoedig.
* Gemeentelijk monument

Lees meer >>