Hogendijk 7 – Amsterdam

MEER INFORMATIE

LET OP, SCHERP GEPRIJSD!!

Heeft u altijd al uw eigen vrijstaande villa of landhuis willen bouwen in de omgeving van Amsterdam? Op dit perceel van bijna 2.500 m2 is dat mogelijk!

U kunt vrijwel volledig uw eigen gang gaan. Een vrijstaande woning, een luxe gastenhuis, een royale oprit, een eigen wellness ruimte, bijzondere beplanting, bedenk het maar en het behoort tot de mogelijkheden van dit perceel aan de Hogendijk.

Wonen op Hogendijk 7 betekent wonen op een bijzonder stuk grond, rustig gelegen naast de prachtige golfbaan De Hoge Dijk in Amsterdam. Een riante oppervlakte als deze komt niet vaak beschikbaar; 2490m² met veel mogelijkheden, gelegen aan de rand van Amsterdam.

Het perceel met de opstallen mogen grotendeels gesloopt worden. Er zijn twee beeldbepalende opstallen die zoveel mogelijk in stand gehouden moeten worden. Ten eerste het woonhuis dat wordt aangemerkt als het hoofdgebouw alsmede de hooiberg. Deze hooiberg mag eventueel op het perceel verplaatst worden. Naast deze gebouwen is er volop ruimte voor de realisatie van een nieuw te realiseren villa of landhuis.

Al met al is dit een unieke mogelijkheid voor dé koper met een brede verbeelding en een ambitieuze droom.

Ligging:
Hogendijk 7 is gelegen in een rustig gebied aan de rand van Amsterdam. De groene omgeving, de befaamde golfclub, het Abcoudemeer en het gezellige centrum van Abcoude bieden een ruimschoots aantal mogelijkheden om te recreëren.
Het perceel is zeer gunstig gelegen ten opzichte van de Zuidas van Amsterdam (16 min) en ten opzichte van Schiphol (17 min).
Verder bevindt het perceel zich op 7 minuten fietsen (ca. 2,1km) van het centrum van Abcoude en op ca. 1,9km van Treinstation Abcoude. Met de auto is Hogendijk 7 is te bereiken via de S112 richting Amsterdam-Zuidoost of via de A2 met de afslag naar de A9 richting Almere/Amsterdam-Zuidoost.

Indeling:
Via uw eigen oprit bereikt u het grondperceel. Het perceel omvat een groene strook met karakteristieke wilgenbomen. Aangekomen bij het perceel ziet u een wijd stuk (vlakke) grond met haar opstallen. Het omliggende water en de beplanting rondom uw perceel zorgen voor een gevoel van privacy ten opzichte van de golfbaan en de omgeving. Ondanks de diverse beplanting beschikt het perceel over een ruime hoeveelheid zonlicht gedurende de gehele dag.

Oppervlakte:
De totale oppervlakte van het grondperceel bedraagt 2490m².

De bestaande opstallen en haar oppervlakten bedragen:

Het hoofdhuis:
Totaal: Ca. 92m2

De Hooiberg:
Totaal: ca. 77m²

Grote schuur:
Oppervlakte grote schuur: ca. 198m²

Overige drie schuren (3) rondom het huis:
Totaal: circa 123m²

Bovengenoemde oppervlakten zijn niet ingemeten conform NEN2580 richtlijnen.

Eigendom:
De erfpacht is eeuwigdurend afgekocht.
Op het perceel zijn de algemene bepalingen van 2016 van toepassing.

Bestemming:
Conform het geldende bestemmingsplan Gemeente Amsterdam “De Hoge Dijk” luidt de bestemming “Enkelbestemming – Wonen”.

Een compleet overzicht en het gehele bestemmingsplan vindt u op www.ruimtelijkeplannen.nl

Bijzonderheden koopakte:
In de koopakte zal een artikel worden opgenomen dat het object wordt aangekocht op basis van “as is, where is” principe. Tevens zal een ouderdomsclausule alsmede een artikel dat het nooit door de verkoper bewoont is geweest worden opgenomen.

Parkeren:
Gratis op eigen terrein.

Vraagprijs:
€995.000,- k.k.

Aanvaarding:
In overleg, maar oplevering kan op korte termijn.

Lees meer >>