Het Hoogt 76 – Amsterdam

MEER INFORMATIE

Unieke kans: sfeervolle en ruimtelijke woning in een groene omgeving in Amsterdam-Noord!

LOCATIE:
De buurt rond Het Hoogt in Amsterdam Noord is een levendige en kindvriendelijke buurt, met voorzieningen op loopafstand. Deze charmante wijk is gelegen in het hart van de wijk Plan van Gool.

Wonen in het groen, om de hoek van het Baanakkerspark en Winkelcentrum Boven ’t Y met vele winkels, speciaalzaken, restaurants en supermarkten. Ook de bioscoop is op loopafstand, net als de bushalte en een basisschool. Ook middelbaar onderwijs en kinderopvang is in de buurt aanwezig.

INDELING
Betreed de verdieping van het (circa 93m2) appartement via het trappenhuis of lift. De voordeur bevindt zich op de derde verdieping, waarnaast een separate berging te vinden is. Daar kunt u met een trap (privé) naar de vierde verdieping. Deze trap leidt u naar een ontvangsthal die toegang biedt tot een toilet en een inpandige berging. De ruime woonkamer, met toegang tot het balkon met prachtig uitzicht op groen en water. Aangrenzend vindt u de woonkeuken met eethoek, ook met vrij uitzicht.

De eerste slaapkamer, toegankelijk vanuit de hal, biedt eveneens toegang tot het balkon, wat zorgt voor een aangename lichtinval en extra buitenruimte. Een gang leidt naar de overige twee slaapkamers en de badkamer, die uitgerust is met een wastafel, douche en aansluiting voor een wasmachine.

BEREIKBAARHEID EN PARKEREN
Niet alleen biedt het Baanakkerspark volop natuur, maar ook in Waterland en ’t Twiske, die beide gemakkelijk per fiets te bereiken zijn, kun je van het groen genieten. Vertrek vanuit Amsterdam Noord met de fiets naar de veerpont, die je overzet naar Amsterdam Centraal en de Pontsteiger/Houthavens. Aan de oevers van het IJ tref je tal van restaurants en uitgaansgelegenheden, perfect voor een heerlijke maaltijd of een gezellige borrel. Via de metro sta je snel op Amsterdam Centraal, in Amsterdam Zuid of op de Zuidas. Daarnaast is er een uitstekend busnetwerk.

De Ring A10 is ongeveer 5 minuten rijden. Momenteel is er géén wachtlijst voor een parkeervergunning in dit gebied.
Voor bewoners is het tarief voor een parkeervergunning slechts € 17,21 per 6 maanden. Heeft u behoefte aan een tweede parkeerplek? Geen probleem. Een tweede parkeervergunning is beschikbaar voor € 43,02 per 6 maanden.

BIJZONDERHEDEN
– Erfpacht afgekocht t/m 15 april 2056
– Energielabel: A
– Vrij uitzicht!!
– Verwarming en warm water middels stadsverwarming
– Professionele VvE, servicekosten € 180,41 per maand
– Zelfbewonings-clausule, oudersomclausule, aanvaardig as-is en asbestclausule van toepassing
– Voormalige sociale huurwoning, voorrangsregeling sociale huurders
– Projectnotaris Lubbers en Dijk
– Oplevering kan op korte termijn

#YmereVerkoopt

Lees meer >>