Het Breed 741 – Amsterdam

MEER INFORMATIE

Dit royale 3-kamerappartement bevindt zich op de derde verdieping van onderscheidend appartementencomplex met twee liften en een huismeester, midden in Amsterdam Noord.

De ligging in Amsterdam-Noord biedt alle gemak, met aan de overkant winkelcentrum Buikslotermeerplein, de eindhalte van de Noord-Zuidlijn, Station Noord (loopafstand) en de pont naar het centrum. Er zijn uitstekende openbaarvervoersmogelijkheden voor de deur.

PARKEREN:
Betaald parkeren.
Een parkeervergunning voor bewoners kost € 17,21 per 6 maanden.
Er kan hier een tweede parkeervergunning aangevraagd worden. De kosten daarvoor bedragen € 43,02 per 6 maanden.
Er is op dit moment geen wachtlijst voor dit vergunningsgebied. (bron: gemeente Amsterdam).

INDELING:
Begane grond: afgesloten entreehal met brievenbussen en lift.

Derde verdieping:
Met de lift bereikt u een ruime hal. Via de woningentree komt u in een hal met de garderobe, het toilet en een bergkast. De ruime en lichte woonkamer, met laminaatvloer, grenst aan het balkon en heeft een afgescheiden een werk- of slaapgedeelte. Aansluitend bevindt zich de halfopen keuken, uitgerust met diverse inbouwapparatuur zoals een vaatwasser, koelkast, oven, magnetron, afzuigkap en gaskookplaat. Vanuit de keuken heeft u toegang tot het balkon.

Een royale aparte hal met grote kastruimte voorzien van schuifdeuren leidt vervolgens naar twee ruime slaapkamers. De moderne en geheel betegelde badkamer beschikt over een grote inloopdouche en een dubbele wastafel. Ook de wasmachineaansluiting bevindt zich in de badkamer.

Het appartement is onderdeel van een Vereniging van Eigenaars, VvE Panoramaflat Het Breed aan Het breed 701- 939 te Amsterdam. De maandelijkse servicekosten bedragen € 426,18 inclusief stookkosten.
De VvE is actief en de administratie wordt professioneel gevoerd door de HuisHouding VvE beheer.

Het gebouw is gelegen op erfpachtgrond, eigendom van de gemeente Amsterdam. De erfpachtcanon is eeuwigdurend afgekocht. Daar heeft u dus geen omkijken meer naar!

BIJZONDERHEDEN:
– Bouwjaar ca. 1969
– Woonoppervlakte ca. 94 m2
– 2 Liften, huismeester
– Afgesloten entree
– Erfpacht eeuwigdurend afgekocht.
– Servicekosten, thans € 426,18 p.m.
– Nabij winkelcentrum, N.Z.-lijn en de pont.
– Goede openbaar vervoervoorzieningen
– Oplevering in overleg

Lees meer >>