Conradstraat 84 – Amsterdam

MEER INFORMATIE

Een benedenwoning, vrij uitzicht, bijzondere indeling én in het centrum van de stad? Het kan!
Aan de Conradstraat ligt deze bijzondere benedenwoning uit 2004 met een woonoppervlakte van 84m². Hoge ramen aan de voorzijde, een woonkeuken met een fijne verbinding met de woonkamer die een plafondhoogte heeft van 3,5 meter en een deels nog vrij in te delen slaapkamer die meer dan voldoende ruimte biedt om nog een werkplek te maken. Kortom, de moeite van een bezoek waard!

Over de buurt:
De Conradstraat ligt in de Czaar Peterbuurt, in het centrum van Amsterdam, grenzend aan de oostelijke eilanden. De buurt kenmerkt zich als een fijne woonomgeving waarbij diverse dagelijkse voorzieningen goed bereikbaar zijn en er veel te beleven is in de vrije tijd.

In de directe omgeving op loopafstand bevindt zich een supermarkt en diverse kleinere speciaalzaken, waaronder de biologische supermarkt Odin, Enoteca Spezzatura en Fromagerie Kef. Voor een uitgebreider winkelaanbod ligt winkelcentrum Brazilië op 3 minuten fietsen, dus snel en makkelijk bereikbaar.
Ook belangrijk: ontspanning! Niet alleen zijn er diverse restaurants zoals Mooie Boules, VRR en Coulisse maar natuurlijk ook Brouwerij het IJ en proeflokaal De Molen. Om de hoek ligt het Funenpark, een verhaal apart. Hier vindt u rust en ruimte in een parkachtige omgeving waar de openbare ruimte en de architectuur van de verborgen stukje Amsterdam bijna naadloos in elkaar overgaan. Echt een bijzondere plek voor een ommetje.
Overigens is het mogelijk een bootje voor de deur, in de Oostenburgervaart te leggen. Zo krijgt ontspanning een hele leuke extra dimensie.

Bereikbaarheid
Met de auto ben je binnen een paar minuten via de Piet Heintunnel of de IJ-tunnel op de Ring A10 en de buurt is zeer goed bereikbaar met openbaar vervoer.

Over de woning:
De woning is in 2004 gebouwd waarbij er gebruik is gemaakt van verschillende niveaus. Via de entree komt u de woonkamer in die over een vrije hoogte van 3,5 meter beschikt. Met een paar traptreden is de keuken bereikbaar, die door een balustrade van de woonkamer gescheiden is en ongeveer een meter hoger ligt. Door deze halfopen indeling heeft zowel de keuken als de woonkamer een bijzonder ruimtelijk maar behaaglijk gevoel.
Het slaapgedeelte heeft een open structuur, maar leent zich uitstekend om opgedeeld te worden in bijvoorbeeld een afgesloten slaapkamer en een werkruimte.
Via deze ruimte is de badkamer bereikbaar. De badkamer is verzorgd en voorzien van een ligbad, inloopdouche en een wastafel. Er is een separaat toilet dat recent vernieuwd is.
Vervolgens is er nog een inpandige bergruimte met opstelling van de CV-ketel, de WTW-installatie en aansluiting voor wasmachine en droger.

In de kelder van het gebouw is er tenslotte nog een (fietsen) berging die bij de woning hoort.
De woning maakt onderdeel uit van de vereniging van eigenaars “Feodorowna te Amsterdam”. De VvE is actief en financieel gezond. De administratie wordt professioneel uitgevoerd door “De Huishouding VvE beheer”.

Duurzaamheid:
De VvE heeft zonnepanelen op het dak van het gebouw geplaatst ten behoeve van het stroomverbruik van de algemene ruimten. Voor de woning aan de Conradstraat 84 is een energielabel A geregistreerd. Dit label is geldig tot september 2030.

Erfpacht:
De woning is gelegen op erfpachtgrond, eigendom van de gemeente Amsterdam. De erfpachtcanon is afgekocht tot en met 30 november 2051. De overstap naar eeuwigdurende erfpacht is gemaakt, waarbij gekozen is voor canonbetaling vanaf 1 december 2051.

Bijzonderheden:
• Ruime 2/3 kamer benedenwoning;
• Het gebouw is door architect Rudy Uytenhaak ontworpen;
• Op maat gemaakte Rvs keuken van Pols potten met Smeg en Miele apparatuur;
• Heerlijke woonomgeving in het centrum van Amsterdam;
• Energielabel A;
• Erfpacht afgekocht tot 2051;
• Overstap naar eeuwigdurende erfpacht is gemaakt;
• Vrij uitzicht;
• Professionele VvE;
• De servicekosten bedragen € 182,00 per maand;
• Oplevering in overleg;

Lees meer >>