Binnendraaierij 26 – Amsterdam

MEER INFORMATIE

Wonen nabij het IJ en de pont naar het centrum? Of een bezoek aan het EYE filmmuseum en Shell toren (ADAM Toren), dan is dit sfeervolle 3-kamer-appartement met EEUWIGDUREND AFGEKOCHTE ERFPACHT iets voor jou!

Indeling:
Eigen entree op de begane grond met ruimte voor een garderobe. Trap naar eerste verdieping. Ruime hal met badkamer voorzien van douche, wastafel en toilet. Kast met C.V.-opstelling (2020) en bergruimte voorzien van wasmachine-aansluiting.
Aan de achterzijde ligt de zeer ruime keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur met toegang naar het balkon.
De ruime woonkamer ligt ook aan de binnentuin aan de achterzijde en heeft ook toegang tot het balkon. Vanuit de woonkamer zijn de twee slaapkamers bereikbaar.
Op de begane grond bevindt zich de privé berging met elektra voor het opladen van bijvoorbeeld de elektrische fiets.

Locatie:
Het appartement is gelegen in een buurt die zeer sterk in opkomst is. De ligging is heel centraal en goed bereikbaar, zowel met de auto als met het OV. Op slechts enkele minuten ben je bij de IJplein-pont en verderop de Buikslotermeer-pont die de gehele nacht vaart. Met de Noord-Zuid lijn op loopafstand is deze locatie dan ook uitstekend te bereiken, net als met de auto vanuit de IJtunnel. Verderop bevinden zich diverse winkels waaronder de Jumbo Fresh Food Market, Dirk van den Broek en veel populaire restaurants zoals de Goudfazant, het Skate Café, Oedipus, Hangar, Chateau Amsterdam en Coba.

Bijzonderheden:
– EEUWIGDUREND AFGEKOCHTE ERFPACHT
– Woonoppervlak van 74 m², het balkon is 5 m² en de externe berging is 5 m²
– Het balkon ligt op het oosten
– Ligging nabij het IJ en het pontje naar het centrum van Amsterdam
– Bouwjaar 1984 en goed geïsoleerd met dubbel glas
– Energielabel A
– Actieve en professioneel beheerde V.v.E., de servicekosten zijn € 76,82,- per maand
– Beschikking over een privé berging op de begane grond
– Parkeren kan voor de deur en er is geen wachttijd voor een parkeervergunning
– Oplevering kan snel.

In de koopovereenkomst wordt onder andere een niet-zelfbewoningsclausule (de eigenaar heeft de woning niet zelf bewoond), een ouderdomsclausule opgenomen. Tevens zal worden opgenomen dat de koper de woning aanvaardt “as-is”.

Lees meer >>