Aurikelstraat 81 – Amsterdam

MEER INFORMATIE

Het Noorderpark, het Noorderparkbad, de winkels op het Mosplein, de Van der Pekstraat, maar ook de Noordzuidlijn en gewoon de buurt… Echt allemaal super handig en leuk! De Aurikelstraat 81 is een fijne BENEDEN woning met een ruime achtertuin en een aparte berging op het afgesloten binnenterrein.
We hebben het over een lichte 3-kamer woning op de begane grond. Er zijn op dit moment 2 slaapkamers aan de straatzijde, een woonkamer aan de tuinzijde, met toegang tot de tuin en een ruime woonkeuken. Deze indeling is natuurlijk geen vaststaand feit want er zijn diverse indelingen en aanpassingen mogelijk, geheel naar eigen inzicht.
De badkamer beschikt over een wastafel en een douche en het toilet is apart.
Parkeren kan voor de deur middels een parkeervergunning (€ 17,21 per 6 maanden, bron gemeente Amsterdam) en er is momenteel geen wachtlijst. Er bestaat de mogelijkheid een tweede vergunning aan te vragen (kosten € 43,02 per 6 maanden).
De woning is gelegen op erfpachtgrond, eigendom van de gemeente Amsterdam. De erfpacht is eeuwigdurend afgekocht!
Ook interessant: dit deel van Amsterdam Noord is aangewezen als beschermd stadsgezicht.

De woning is onderdeel van een vereniging van eigenaars, de VvE Bloemenbuurt Blok 4. De VvE wordt professioneel beheerd door Minerva Vastgoedbeheer. De maandelijkse servicekosten bedragen € 130,22

Kenmerken:
– ERFPACHT EEUWIGDUREND AFGEKOCHT
– Actieve VvE, servicekosten per maand: € 130,22
– Beschermd stadsgezicht
– Energielabel D
– Oplevering kan snel
– Ouderdoms-, niet zelfbewoning- en ‘as-is’-clausules van toepassing
– Projectnotaris van toepassing: Diemer notariaat

Lees meer >>