Mijn favorieten

Wie zijn wij


 
123makelaar
Eind 2009 richtten Ramon Brouwer en Hans Huijg samen 123makelaar o.g. op, gevestigd op het oude Storkterrein in Amsterdam Noord. Een inspirerende, dynamische omgeving waar de afgelopen jaren veel interessante vastgoedprojecten zijn geboren. In Januari 2012 gingen zij de samenwerking aan met Joep Bangert,en inmiddels is ons kantoor uitgegroeid tot een bloeiend bedrijf.

123makelaar o.g. staat voor WONEN, WERKEN en PROJECTEN en richt zich daarmee op vastgoedprojecten waarbij de functies wonen en werken op een goede wijze met elkaar gecombineerd worden. Het kan hierbij gaan om stadsvernieuwing, nieuwbouw of transformatie. Daarnaast wordt 123makelaar o.g. ingeschakeld voor het waarderen van gronden, beleggingen, bedrijf onroerend goed en ontwikkellocaties.
 
Onze filosofie is het optimaal behartigen van de belangen van onze cliënten. Ons team van ervaren medewerkers stelt zich tot doel de klant helder, integer en zeer attent van dienst te zijn. 123makelaar o.g. gaat verder dan alleen het samenbrengen van partijen. Wij doen begeleiding en advisering van begin tot eind.
 
Geen mooie praatjes, maar gewoon doen. De tijd nemen voor mensen, de zaken goed regelen, risico’s uitsluiten en goede resultaten boeken. Het maximale eruit zien te halen zonder kansen te missen.
 
Samenwerking
123makelaar o.g. werkt nauw samen met Nieuw West Makelaardij, waarvan Hans Huijg de eigenaar is. De afgelopen 5 jaar hebben de kantoren gezamenlijk ca. 350 transacties gemiddeld per jaar afgerond

Klik hier voor ons actuele vacature overzicht

Klik hier voor het actuele vacature overzicht van 123vastgoedexpertise