Mijn favorieten

Onze medewerkers

123makelaar

Ramon Brouwer
Ramon Brouwer : Na te zijn afgestudeerd aan de HTS Haarlem (studierichting constructief) heeft Ramon enige jaren gewerkt bij een bouwkundig adviesbureau. De werkzaamheden bestonden uit het doen van aankoopkeuringen, planmatige onderhoudsplannen, projectbegeleiding en schade-expertise. In 1997 heeft hij deze technische know how gebruikt voor zijn functie als vastgoedmanager bij Poelwijck Sweers waar hij in 1999 is beëdigd tot makelaar en taxateur. Als vastgoedmanager hield hij zich bezig met het opstellen van exploitatiejaarplannen, de aanbesteding en coördinatie van planmatig onderhoud alsmede de taxaties van vastgoed conform de richtlijnen van de ROZ IPD. In 2002 heeft hij de stap gemaakt naar Capelle makelaars waar hij manager werd van de afdeling wonen en bedrijfsmakelaardij. Hier werd hij geconfronteerd met de uitdaging mee te denken aan de vernieuwing van Zuidoost, Nieuw West en andere wat kleinere vernieuwingsgebieden binnen Amsterdam. Het was een uitdaging hoe je een wijk weer leefbaar kunt krijgen, welke vastgoed producten moeten worden ontwikkeld en hoe om te gaan met de marketing en promotie van deze nieuwe producten in zo’n gebied.
Joep Bangert
Joep stamt uit een oud makelaarsgeslacht (4e generatie) en is in de jaren ’80 begonnen om als een van de eersten bestaand onroerend goed te herbestemmen in combinatie met een ontwikkelingsadvies in opdracht van diverse banken. Ondertussen is hij uitgegroeid tot een allround BOG makelaar (sinds 1987) met als specialiteit taxaties (inclusief erfpachtherwaarderingen), aan- en verkoopadviezen en optimaliseringsadviezen van beleggingsportefeuilles.
Hans Huijg
Hans Huijg sinds 2009 is hij met veel plezier de samenwerking aangegaan met 123makelaar. De passie samen met 123makelaar bestrijkt het gehele scala aan onroerend goed. Complexmatige aan-, en verkopen, advies en verkoop nieuwbouw-, of uitpondprojecten, tot aan-, en verhuur kantoren en bedrijfsruimten. Van deskundige taxaties en advisering op het gebied van aan- en verkoop tot en met hypotheekbemiddeling. De grote diversiteit aan gebouwen en cliënten die elke dag weer nieuwe zaken met zich mee brengen. Dat vindt hij dan ook erg leuk aan zijn vak.
Marloes van den Brink
Marloes van den Brink
020-6192930
Marloes van den Brink is in Augustus 2015 begonnen bij 123makelaar te Amsterdam. Zij is verantwoordelijk voor het reilen en zeilen op kantoor met betrekking tot Personeelszaken/ Marketing en het ondersteunen van de Directie. Eerder was Marloes 8 jaar werkzaam bij een internationaal Datacenter te Amsterdam en daarvoor 7 jaar bij J. Bangert Era makelaardij te Amsterdam.
Jeroen Sturkenboom
Jeroen Sturkenboom is sinds 2016 werkzaam bij 123makelaar te Amsterdam. Hij is verantwoordelijk voor het bedrijfsonroerend goed en de vastgoed beleggingen. Eerder was Jeroen werkzaam bij Capelle makelaars te Amsterdam en Postma en Partners te Utrecht.

Jeroen heeft management economie en recht gestudeerd in Groningen. In Amsterdam was Jeroen verantwoordelijk voor het commerciële beheer van de vastgoed portefeuille van Woning Stichting Rochdale. In Utrecht heeft Jeroen de verhuur en verkoop verzorgt voor vele particuliere opdrachtgevers. Daarnaast is hij verantwoordelijk geweest voor diverse beleggingstransacties. Naast zijn werkzaamheden heeft hij aan de Universiteit van Utrecht een Master Economische Geografie behaald. Hij schreef zijn scriptie over de Utrechtse kantorenmarkt in samenwerkingsverband tussen de Universiteit Utrecht en de research afdeling van JLL.
Huybert Teunissen
Huybert Teunissen is begin Maart 2014 begonnen bij 123makelaar in de buitendienst op het gebied van wonen.

Het leuke aan zijn functie vindt hij het kundig en integer helpen met de ver- of aankoop van een woning of winkel/woonhuis.
Tamara Sierkstra
Tamara Sierkstra is begin 2016 begonnen bij 123makelaar te Amsterdam. Zij doet alle binnendienst werkzaamheden voor de taxatie afdeling. Daarnaast ondersteunt zij ook zo nu en dan onze makelaars op het gebied van Wonen/B.O.G.

Tamara heeft ruim 8 jaar ervaring in de makelaardij en heeft haar diploma A-RMT.
Layla Muller
Layla Muller is begin November 2014 begonnen bij 123makelaar te Amsterdam. Zij doet alle binnendienst werkzaamheden op het gebied van Wonen/B.O.G./Taxaties
Bob Miltenburg
Bob Miltenburg(1956) beschikt over bijna 29 jaar ervaring in de verschillende vastgoeddisciplines. Hij is gestart in 1985 als asset manager, waarbij hij verantwoordelijk was voor verkoop, verhuur en exploitatie van het in Amsterdam gelegen vastgoed. In 1989 maakte hij de overstap naar de bedrijfsmakelaardij. In deze periode volgde de beëdiging tot makelaar-taxateur door de Rechtbank te Amsterdam. Daarna verlegde hij zijn werkterrein eerst naar de projectontwikkeling en later naar externe taxaties en consultancy activiteiten bij FGH Vastgoed Expertise. Vanaf 2005 werd Bob zelfstandig ondernemer in de vastgoedsector en richtte zich voornamelijk op asset management en (her)ontwikkeling in de verschillende vastgoedsegmenten. De laatste jaren is Bob actief als ZZP’er in verschillende advies- en managementfuncties, onder meer in de corporatiesector, de advieswereld en de particuliere sector.